Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ismét megdőlt a rekord: 182 beteg hunyt el egy nap alatt koronavírusban Magyarországon, több ezer az új fertőzött

Több mint hatezer új koronavírus-fertőzöttet találtak az országban, illetve elhunyt 182 beteg, ami rekordnak számít, hiszen ennyien még nem vesztették az életüket egy nap alatt.

Ismét megugrott a fertőzöttek számának emelkedése Békésben

A koronavirus.gov.hu csütörtöki adatai alapján háromszáztizennyolccal nőtt a Békés megyei fertőzöttek száma, így a járvány kezdete óta ez a szám már 7129-re emelkedett.

Vettel meglátogatta a kórházban Grosjeant, a biztonságról diskuráltak

M4 Sport
-
 Ma 09:13Forma1

Romain Grosjean elárulta, Sebastian Vettel már a balesete másnapján meglátogatta őt a kórházban. Máris azon dolgoznak, hogyan lehetne javítani a biztonságon.

Ismét több száz új fertőzöttet regisztráltak Hajdú-Biharban

Dehir
-
 Ma 08:45Megyei

Debrecen - Mintegy 6600-an fertőződtek meg országosan, elhunyt 182 beteg. Hajdú-Bihar a megbetegedések számát tekintve a negyedik legfertőzöttebb megye az országban.

Így vásároljon biztonságosan a neten

​Az ünnepi rohanásban könnyű megfeledkezni a biztonságos vásárlás legfontosabb ismérveiről. Ezért most összegyűjtöttünk néhány megfontolandó tanácsot.

Halotthűtőt állítottak Szombathelyen – A Markusovszky kórház számára lesz biztonsági tartalék

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

A Markusovszky kórházhoz tartozó halotthűtőt telepítettek a Jáki úti temetőbe a város jóváhagyásával, a Vas Megyei Kormányhivatal közreműködésével.

Kerüljük a balhét, a biztonsági őr is kérheti, hogy igazoljuk életkorunkat

Egy üzletben nem csak az eladó, hanem a vagyonőr is elkérheti a személyinket, vagy más igazoló okmányt. Ha nem tudjuk hitelesen bizonyítani életkorunkat, nem is kell beengednie. A napi fogyasztási cikkeket árusító üzletek vagyonőrei, biztonsági őrei és hiányukban a kiszolgáló is jogosult arra, hogy elkérje az idősek sávjában vásárolni…

Ismét rekordot döntött a járvány halálos áldozatainak napi száma Németországban

Újabb csúcsra emelkedett és megközelítette az ötszázat a koronavírus-járvány halálos áldozatainak napi száma Németországban a Robert Koch közegészségügyi intézet (RKI) szerdai adatai szerint. Az utóbbi 24 órában 487 haláleset történt az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) által okozott betegséggel (Covid-19) összefüggésben. Így már 17 123…

December közepétől ismét látogatható a párizsi Eiffel-torony

A járvány miatt kihirdetett általános karantén október 30-i kezdete óta tart zárva.

Hujber Ferenc ismét apa lesz

A külföldön élő magyar színész ismét apai örömök elé néz.

Olaszország már egy hete túl van a járvány tetőzésén

Duol
-
 Tegnap 21:28Megyei

Kacziba Andi Dunaújvárosban született, jelenleg, Milánóban él. A koronavírus okozta helyzetről ír egy blogot, amelyet megosztunk önökkel:

Ismét rekordot döntött a járvány halálos áldozatainak napi száma Németországban

Ripost
-
 Tegnap 21:25Baleset-bűnügy

Újabb csúcsra emelkedett és megközelítette az ötszázat a koronavírus-járvány halálos áldozatainak napi száma Németországban a Robert Koch közegészségügyi intézet (RKI) szerdai adatai szerint.