Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Dráma az autópályán, elaludt a volán mögött a magyar énekes

Ripost
-
  Ma 04:15 Bulvár

Akár tragikus véget is érhetett volna Varga Viktor legutóbbi koncertje. Hazafelé tartva az énekes elbóbiskolt a volán mögött és a szalagkorlátnak ütközött. A balesetben szerencsére csak az autója sérült meg.

Idén ismét többen próbáltak embercsempészek segítségével Ausztriába jutni

2018-ban a megelőző évhez képest kevesebben próbáltak meg embercsempészek segítségével Ausztriába jutni egy frissen bemutatott, a tavalyi adatok alapján összeállított jelentés szerint; az idén azonban ismét nőtt a számuk. Az osztrák szövetségi bűnügyi rendőrség (Bundeskriminalamt) szerint az illegális migráció leküzdése továbbra is…

Ismét hódít a vadító állatminta! Eképpen érdemes idén ősszel hordani

Bien
-
  Tegnap 23:31 Divat

Az állatminta is időről-időre visszaköszön a kifutókról, majd beszivárog a fast fashion üzletekbe is: idén ősszel a ruhatárunkban ismét helye...

Díjat nyert Szabó Réka dokumentumfilmje a Szarajevói Filmfesztiválon

Szabó Réka A létezés eufóriája című dokumentumfilmje nyerte el a Szarajevói Filmfesztivál emberi jogi díját csütörtök este. A szakmai programokon öt készülő magyar filmet, filmtervet is díjaztak.

Női röpi Eb: Nem paráztam, Amerikában kaptam meg az önbizalmam – Németh

A magyar válogatott simán megverte az Európa-bajnoki újonc Észtországot a kontinenstorna C-csoportjának első fordulójában. Az NSO Tv kamerája elé a találkozó után Szakmáry Gréta és az élete első felnőtt Eb-meccsén 19 évesen parádézó Németh Anett állt.

Először okozhatta elektromos cigaretta egy beteg halálát Amerikában

Origo
-
  Tegnap 22:40 TudományUSACigaretta

153 súlyos tüdőbetegséget jegyeztek fel az elmúlt két hónapban, mindegyik beteg szívott elektromos cigarettát.

Hogyan jöttem össze a férjem legjobb barátjával – lehetetlen vonzalomból tomboló szerelem

Joy
-
  Tegnap 22:39 Életmód

Két év plátói szerelem után Eszter végre tett egy nagy lépést. És ő lepődött meg a legjobban, amikor kiderült, hogy nem csak képzelődik. Most már csak egy utolsó nagy lépés van hátra...

Idén ismét többen próbáltak embercsempészek segítségével Ausztriába jutni

2018-ban a megelőző évhez képest kevesebben próbáltak meg embercsempészek segítségével Ausztriába jutni egy frissen bemutatott, a tavalyi adatok alapján összeállított jelentés szerint; az idén azonban ismét nőtt a számuk. Az osztrák szövetségi bűnügyi rendőrség (Bundeskriminalamt) szerint az illegális migráció leküzdése továbbra is nagy…

A DPASE ismét idegenbeli sikerre hajt

Az NB III Közép csoportjának negyedik fordulójában vasárnap 17 órakor a Szekszárdi UFC vendégeként lép pályára a Dunaújváros ­PASE labdarúgócsapata.

Nem készül el a Battlefield V betervezett új játékmódja

IGN
-
  Tegnap 21:54 Gaming

De nagyon sok újdonság érkezik a játékba A DICE gőzerővel folytatja a Battlefield V támogatását, a legújabb frissítés is egy csomó új tartalommal bővíti a játékot. Ám a csapatnak meg kellett hoznia egy súlyos kompromisszumot: el kellett engednie egy tervezett játékmódot.

Váratlanul visszavonult az egyik legjobb országúti kerékpáros

Origo
-
  Tegnap 21:16 Sport

Elege lett az élsporttal járó állandó lemondásokból.

Először okozhatta elektromos cigaretta egy beteg halálát az Egyesült Államokban

153 súlyos tüdőbetegség hozható kapcsolatba az elektromos cigarettával az elmúlt 2 hónapban.

Repce betakarítás Acsádon – Majdnem 4 tonnás termésátlagot hozott az új technológia

Agrofórum
-
  Tegnap 20:45 Mezőgazdaság

A Szombathely melletti Acsádon egy teljesen új technológiát kipróbálva vetette el a repcéjét 2018-ban Gerencsér József gazdálkodó, aki nejével mintegy 400 hektáron folytat szántóföldi növénytermesztés, a terület jelentős részén pedig vetőmag-előállítást.