Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 434 hír

Báldi ismét bajnok lett a WTCR Esportsban

Formula
-
 Ma 13:20Sport

A M1RA színeit erősítő szimulátoros a tavalyi és a tavaszi sikere után ezúttal sem talált legyőzőre a Túraautó-világkupa aktuális online bajnokságában: hét győzelemmel zárt a tabella élén.

Elsüllyedt a földkörüli vitorlásverseny egyik indulójának hajója, a férfit sikerült kimenteni

Tizenegy és fél órát hánykolódott az óceánban, mire egy másik versenyző megtalálta.

Grosjean ismét a kórházból üzent

A francia pilóta horrorbalesete után humoránál van.

Ukrajnában ismét több mint 12 ezer új beteget regisztráltak

Az egészségügyi miniszter közben kijelentette, hogy nem javasolja a hétvégi zárlat meghosszabbítását.

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

Gondola
-
 Ma 12:34Gazdaság

A Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) 2020-ban is meghirdeti a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) stratégiai partnerségével, valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) főtámogatásával

Ismét rekordmértékű az új fertőzöttek száma Izraelben

Másfél hónap után ismét rekordmértékű az új fertőzöttek száma Izraelben, október közepe óta először meghaladta az 1200-at az elmúlt 24 órában regisztrált új vírushordozók száma - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet kedden.

Hoppá: a mesekönyve után ismét egy újdonsággal állt elő Rúzsa Magdi

Blikk
-
 Ma 12:19Bulvár

Sok előadót, művészt megvisel a járvány miatt kialakult helyzet, Rúzsa Magdi azonban nem kesereg, hanem éjjel-nappal ír. Az énekesnő nemrégiben egy mesekönyvvel rukkolt ki, most pedig egy különleges szakácskönyve jelenik meg.

Koronavírus - Ukrajnában ismét több mint 12 ezer új beteget regisztráltak

Ismét gyorsult a koronavírus-fertőzés terjedése Ukrajnában, keddre megint több mint 12 ezer új beteget jegyeztek fel egy nap alatt, az egészségügyi miniszter közben kijelentette, hogy nem javasolja a hétvégi zárlat meghosszabbítását.

Ismét kiugróan magas az új fertőzöttek száma Izraelben is

Az aggasztó magyarországi adatok mellett, másfél hónap után ismét rekordmennyiségű az új fertőzöttek száma Izraelben, október közepe óta először meghaladta az 1200-at az elmúlt 24 órában regisztrált új vírushordozók száma – jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, …

Ismét drágulásnak indulhatnak majd a számítógépes memóriák

Bár karácsonyra még mindig az utóbbi évek legjobb árán vehetünk majd memóriákat gépeinkbe, ha ezt követően is sokáig halogatjuk a régóta tervezett bővítések beszerzését, lehet, hogy már csak jóval drágábban tehetjük majd meg ezt. Több évnyi gyakorlatilag folyamatos csökkenés után ugyanis 2021-ben ismét emelkedésnek indulhat majd a…

Dömötör Csaba: Rengetegen szurkoltak azért, hogy ennek a kormánynak ne sikerüljön eredményeket elérni

Origo
-
 Ma 10:31Belföld

A koronavírus-járvány elleni védekezés is téma volt napirend előtt kedden az Országgyűlésben.