Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

“A legjobb francia és olasz komédiák stílusjegyeit hordozza magán” – Interjú Agócs Judittal és Csankó Zoltánnal

Az eredeti tervek szerint a Győri Nemzeti Színház december végén mutatta volna be Szigligeti Ede leghíresebb vígjátékát, a Liliomfit. A premierre végül az online térben került sor, a nézők itt láthatták először Szűcs Gábor rendezésében a darabot. A szokatlan próbaidőszakról, az előadás felvételének folyamatáról, valamint szerepeikről a Kamilla kisa

Most érdemes frissíteni a Google Chrome-ot, könnyebb lett a jelszavak kezelése

A Google már kiadta a Chrome böngésző 88-as verzióját, ami több apró, de fontos frissítést tartalmaz.

Itt a szomorú bejelentés: 2021-ben elmarad ez a legendás vidéki fesztivál

A város vezetése áttekintette a jelenleg is érvényben lévő központi védelmi intézkedéseket, korlátozásokat, a járványhelyzet miatti egészségügyi kockázatokat, és minden lehetőséget megvizsgált.

Két éves lett Kiss Ramóna kisfia, Noé

A színésznő valószínűleg ugyan azt gondolja ilyenkor, mint a legtöbb szülő: hogy nőhet ilyen gyorsan? Rami és férje, Máté minél előbb szeretnénk kisfiúknak egy testvért. Egy nemrég készült interjúban elmondták, hogy belevettették magukat a családbővítésbe.

Duci lányból szépségkirálynő lett, döbbenetes a változás

Túlsúllyal és komoly önbizalom hiánnyal küzdött a 26 éves teltkarcsú nő. Ám drasztikus életmódváltásának köszönhetően hihetetlen átalakuláson ment át, olyannyira, hogy elindult egy szépségversenyen is.

Ez a Samsung eddigi legjobb fülhallgatója

24.hu
-
 Ma 18:20Mobiltech

Leteszteltük a Samsung január 29-én megjelenő új vezeték nélküli fülhallgatóját, a Galaxy Buds Prót.

Nfl: Dan Campbell lett a Detroit Lions új vezetőedzője

Dan Campbell, a New Orleans Saints korábbi segédedzője lett a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Detroit Lions új vezetőedzője.

Putyin szerint a Szputnyik V a világ legjobb vakcinája

Putyin utasítást adott a Covid19 oltási kampány tömegessé tételére és felgyorsítására. A tempó növelésének egyik módja, hogy egyebek között bevásárló központokban és az operában is megkaphatják az oltást az erre jelentkezők.

Putyin szerint a Szputnyik V a világ legjobb vakcinája

Putyin utasítást adott a Covid19 oltási kampány tömegessé tételére és felgyorsítására. A tempó növelésének egyik módja, hogy egyebek között bevásárló központokban és az operában is megkaphatják az oltást az erre jelentkezők.

Enyhítették a Szigeten drogot áruló holland fiatalokra kiszabott büntetést

Az első fokon eljáró Fővárosi Törvényszék a 2020. június 29-én kihirdetett ítéletével két holland állampolgárt társtettesként elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt öt év - fegyházban végrehajtandó - szabadságvesztésre, négy év Magyarország területéről kiutasításra és négy év közügyektől eltiltásra ítélt azzal, hogy a vádlottak legkorább

Kiderült: A lilák a legjobb CS:GO játékosok

Amióta csak létezik a Counter-Strike, azóta versenyeznek azon a játékosok, hogy ki a legjobb. Ennek eredménye lett az a számtalan, hatalmas nyereményalappal bíró esport verseny is, ahol a világ legjobbjai mérik össze tudásukat. A leetify most teljesen más alapon végzett kutatást és elemzést. Bebizonyították, hogy a legjobb játékosok azok, akik…