Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 216 hír

Kovács Zoltán: folytatjuk a nemzeti konzultáció kérdéseinek ismertetését

Érdekes videóval jelentkezett Facebook oldalán Kovács Zoltán, Nemzeti kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár. Kiderült, hogy összesen 13 kérdés lesz majd a nemzeti konzultációs kérdőíven.

Kovács Zoltán a nemzeti konzultáció újabb kérdéseit ismertette

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 20:01 Belföld

A koronavírus-járvány nem tette napirenden kívülre, nem mulasztotta el a migráció által jelentett veszélyeket.

A számlatömbök végét jelenheti a NAV új applikációja

RTL Klub
-
  Tegnap 18:43 Bulvár

Okostelefonnal számlázhatnak a vállalkozók. Gyorsabb ügyintézést, a számlatömbök végét jelenheti a NAV új, ingyenes applikációja, amellyel adatszolgáltatási kötelezettségének is bárki azonnal eleget tehet. Július elsejétől várhatóan kétszerannyi, egymillió adózónak kell majd online számlát kiállítania és továbbítania az adatokat a…

Több ismert örökbefogadó szülő szerint hiba lenne a tanfolyam eltörlése

RTL Klub
-
  Tegnap 18:42 Bulvár

Már több mint tizenötezren írták alá azt a petíciót, amit az A Hang nevű szervezet indított a kötelező örökbefogadói tanfolyamért. A családügyért felelős államtitkár május közepén jelentette be, hogy  ezentúl az örökbefogadók felkészültségét támogató tanfolyam nem kötelező, hanem választható lenne. Több ismert örökbefogadó szülő szerint is ez nagy…

Teljes fordulat a számláknál, változtattak a cégek

A megváltozott fizetési határidők miatt sokan a faktoringban találták meg a biztonságot. A cégek még a jól ismert partnereikben sem bíztak meg: a számlák kiegyenlítését nem várták meg, helyette inkább bevontak egy harmadik szereplőt, hogy minél előbb a pénzükhöz jussanak - derül ki a BÁV Faktor tájékoztatásából.

Bizarr, békamérges rituálé közben ölte meg barátját az ismert pornósámán

Emberölés vádjával Valenciában letartóztatták Nacho Vidal spanyol pornósztárt, mi

Újabb cégek kaptak versenyképesség-növelő kormányzati támogatást

HírTV
-
  Tegnap 16:08 Gazdaság

Három magyar vállalkozás összesen csaknem 700 millió forintos versenyképesség-növelő kormányzati támogatást kapott.

Újabb cégek vették át támogató okirataikat Szijjártó Pétertől

Három cég vehetett át támogató okiratot a Külgazdasági és Külügyminisztériumban.

Szijjártó elmondta, mire kell figyelnie a magyar cégeknek

Az új világgazdasági versenyben a magyar vállalatok akkor tudnak helytállni, ha megerősödnek, új kapacitásokat építenek fel, új technológiákat vásárolnak és bővítik termékportfóliójukat - mondta a külgazdasági és külügyminiszter a versenyképességi program támogató okiratainak átadásán.

Péniszét mutogatva szidalmazta haragosát, majd az utcán csapott össze két család - „navajonkik”?

A Kaposvári Járási Ügyészség csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat egy fiatalkorú lány és két társa ellen, akik egy Somogy megyei faluban rátámadtak a velük haragos viszonyban álló család tagjaira.

Szétszedték a Poco F2 Prót, aminek már az európai árai is ismertek

Xiaomilife
-
  Tegnap 12:38 Mobiltech

A Xiaomi kicsit megkavarja a fejekben lévő dolgokat, hiszen ameddig a Redmi K20 Pro Xiaomi Mi 9T Pro néven került forgalomba Európában, addig a K30 Pro már Poco F2 Pro néven kerül fel errefelé a boltok polcaira. Ez persze mit sem von le a készülék érdemeiből, amik közé többek között az 5G képes Snapdragon 865-ös

Kevésbé ismert savanykás gyümölcs: erre jó az egres

Blikk
-
  Tegnap 12:01 Bulvár

Az egrest, más néven a köszmétét május végén, félig érett állapotban szüretelik, ezért íze igen savanykás. Ilyenkor önmagában, nagy mennyiségben fogyasztani nem érdemes, azonban más célból kifejezetten ajánlott.

A régi partnerekben sem bíznak meg a cégek a járvány miatt – mi rá a megoldás?

Miközben több ágazatban visszaesést tapasztaltak a faktoring cégek, az építőipar- és élelmiszer kereskedelem esetében megháromszorozódott az érdeklődés a pénzügyi szolgáltatás iránt. A legtöbb vállalkozás a gazdasági visszaesésre, a megváltozott fizetési határidőkre és az emiatt csökkenő bizalomra hivatkozva választotta a faktoringot –…

Ismert helyi személyiségek Trianonról

Százéves a magyar szenvedéstörténet egyik legszomorúbb stációja. Egy évszázaddal ezelőtt ezen a napon írták alá a Párizs melletti Nagy-Trianon palotában a Szent Istváni Magyarország feldarabolását rögzítő, első világháborút lezáró békediktátumot. Ebből az alkalomból kérdeztük meg városunk ismert személyiségeit.

Gulyás Gergely ismertette mi várható Magyarországon

Múzeum épül a Citedellánál, a veszélyhelyzet lejárta után nyithatnak a mozik - derül ki a csütörtöki kormányinfón.