Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nagy Csaba és Hargitai János vajon mikor szólalnak fel a baranyai teleülések védelmében?

Pártállástól függetlenül minden baranyai település önkormányzatát nehéz helyzetbe hozná az Orbán-kormány, ha elfogadják Parragh javaslatát.

Rajtol Tihany félmilliárd forintos fejlesztése

Tihany három frekventált területe újul meg: az egykori apátsági magtár, a Visszhang-domb, és a Tihanyi Bencés Apátság fogadóépülete.

2020-ban két szökőnap van – mit csodálkozunk, hogy szalad az idő?

Behír
-
 Ma 17:25Belföld

Bagatell, de mégis olyan jól mutat a kis asztali naptáron, hogy már 29-én vége a novembernek; 30-a átcsúszott decemberre.

Európai Parlament: fel kell számolni a nők elleni erőszakot!

Narancssárga kivilágítást kapott az Európai Parlament, hogy a nemzetközi „Orange the World” kampányhoz csatlakozva ezzel is támogassa a nők elleni

Több önkormányzati lakást is felújítanak Kunszentmiklóson

Baon
-
 Ma 17:23Gazdaság

Hét önkormányzati lakás újul meg Kunszentmiklóson az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program Esély Otthon elnevezésű programja keretében.

Két kézzel szórják a pénzt Romániában boltokban

Napi.hu
-
 Ma 17:22Külföld

Romániában a tavaszi jelentős visszaesés ellenére nagyot kaszálhatnak idén az elektronikai árucikkel árusítói, mert az otthonukba szorult emberek a lakásukban lévő dolgokra költenek.

FTC: két percre a BL-csodától

10perc.hu
-
 Ma 17:18Sport

A Ferencváros a 92. percben kapott góllal szenvedett 2-1-es vereséget a Juventus vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában, így a Zebrák, valamint a Kijevben sima győzelmet arató Barcelona továbbjutottak a G csoportból.

Jól van a két koronavírusos Atlético Madrid játékos

10perc.hu
-
 Ma 17:18Sport

A La Ligában szereplő Atlético Madrid megerősítette, hogy a csapatból Diego Costa és Santiago Arias is elkapta a koronavírust.

Új főemlősfajt fedeztek fel

A Mianmarban felfedezett új faj természetes élőhelyeinek elvesztése és vadászata miatt már most a súlyosan veszélyeztetettek közé tartozik.

Idén már nem érdemes személyi hitelt felvenni

Azoknak, akik személyi kölcsönt vennének fel még ebben az évben, már kifejezetten a 2021-től érvényes kamatok és havi törlesztők alapján célszerű választaniuk, hiszen túlnyomórészt ez befolyásolja majd a költségeiket.

„Ha beindul a sport, az felpörgeti a gazdaságot is” - interjú Szabados Gáborral

10perc.hu
-
 Ma 17:18Sport

Szabados Gábor sportközgazdász szerint a magyar labdarúgás fejlődése megkérdőjelezhetetlen, de azt is tudomásul kell vennünk, hogy megérkeztünk a helyünkre, ezt kell stabilizálni. A kialakult egészségügyi helyzetben csak az a kérdés, mikor indulhat el minden a normális élet felé, ám a leküzdendő gazdasági válság alaposan megrendítheti…

LG: feltekerhető tv után jön a feltekerhetős laptop

A cég egyik szabadalma szerint a laptop 17 hüvelykes, de szükség esetén pedig 13,3 és 17 hüvelyk között bármilyen méretre kitekeredik.

Először lép fel a Müpában a Tátrai Tibor vezette Magyar Atom

10perc.hu
-
 Ma 17:18Zene

Először ad koncertet a Müpában a hazai rockszíntér kimagasló zenészeit tömörítő Magyar Atom. A Tátrai Tibor gitáros által vezetett supergroup szeptember 22-én a Fesztivál Színházban játszik.

Az Amazon ismét a luxusipar felé kacsingat

Az Amazon hosszú ideje szeretne szorosabb kapcsolatot kiépíteni a luxusiparral, azonban a nagy márkák eddig vonakodtak megjelenni a vállalat hatalmas e-kereskedelmi platformján.