Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kína nem gyengén figyeli az állampolgárait

Kína a telefonvásárlásokat is szigorítja. Új szabályozás lép életbe Kínában, amellyel még szigorúbbá válik az ázsiai országban kiépített digitális diktatúra. December 1-jével csakis úgy lehet majd mobiltelefont vásárolni a kínai állampolgároknak, ha a vevő arcát előtte beszkennelik – írja a Venture Beat. A döntést a kínai elektronikai és információ

Balogh Levente: Most kezdünk el európai aggyal gondolkodni

Mandiner
-
  Tegnap 23:46 Vélemény

Nem tett jót Magyarországnak az a hetven év, amit itt eltöltöttünk a Csipkerózsika-álmunkban.

A Steinway saját művészei közé választotta Balázs János zongoraművészt

A Steinway saját művészei közé választotta Balázs János zongoraművészt, akinek hétfőn a zongoragyár hamburgi központjában gratuláltak a nemzetközi elismeréshez.

A túlélés első szabálya

Gondola
-
  Tegnap 22:55 Vélemény

Megszakad az az építkezés, ami Tarlós István nevéhez köthető. Karácsony győzelmi nyilatkozatainak voltak ugyan ígéretes részei, de jócskán ismételgette a tartalom nélküli, de érzelmeket felkorbácsoló szlogenjeit, például, hogy ezentúl zöld és szabad lesz a főváros.

Baleset történt a főváros XIII. kerületében

A tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt a Reitter Ferenc utcában. Parkoló autókba rohant egy személygépkocsi Budapest XIII. kerületében, a Reitter Ferenc utcában, az Ambrus utcánál. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egység megszüntette a forgalmi akadályt.

Donald Trump: Készen állok arra, hogy tönkretegyem Törökország gazdaságát

Mandiner
-
  Tegnap 22:32 Külföld

Törökország nem mérlegeli a megszállás humanitárius következményeit. 

A Steinway saját művészei közé választotta Balázs János zongoraművészt

Young Steinway Artist az a legmagasabb művészi elvárásoknak megfelelő zongoraművész lehet, akit kvalitásai alapján felkérnek erre a címre.

A Steinway saját művészei közé választotta Balázs János zongoraművészt

Young Steinway Artist az a legmagasabb művészi elvárásoknak megfelelő zongoraművész lehet, akit kvalitásai alapján felkérnek erre a címre.

A szír kormányerők elérték a török ostrom alatt álló Manbidzs városát

Körkép
-
  Tegnap 22:08 Külföld

A szír kormányerők elérték a Szíria északi részében található Manbidzs városát, amely jelenleg még a szíriai kurdok ellenőrzése alatt áll, de a török hadsereg már ostromolja. A nyugati hírügynökségek közlése szerint a szír kormány megállapodásra jutott a kurdokkal, hogy közösen lépnek fel a török offenzíva ellen.   Manbidzsban egyébként továbbra…

Erdogan megerősítette, hogy Ankara semmi esetre sem állítja le a szíriai hadműveletet

Recep Tayyip Erdogan török elnök hétfőn megerősítette, hogy országa a nemzetközi közösség újabb felszólításai ellenére sem állítja le a múlt szerdán indított észak-szíriai hadműveletet, amelyet elsősorban az általa terrorszervezetnek és nemzetbiztonsági fenyegetésnek tekintett Népvédelmi Egységek (YPG) nevű kurd milícia ellen folytat. A török…

Egy magyar hajó az első harmadban a Melges24 VB-n

Porthole
-
  Tegnap 21:48 Vitorlás

A Bakóczy Róbert kormányozta FGF Aka Johi a 16. helyen végzett Szardínián.

Drónészlelés miatt áll a forgalom Ferihegyen

A repülőtér mindkét futópályáját lezárták.

Az egész belváros láthatta az erkélyén egy szál bugyiban álldogáló csajt

Ripost
-
  Tegnap 21:35 Belföld

Felső nélkül, egy falatnyi bugyiban csodálta az éjszakai kilátást, nem zavarta, hogy lentről észrevehetik...

A Steinway saját művészei közé választotta Balázs János zongoraművészt

A Steinway saját művészei közé választotta Balázs János zongoraművészt, akinek hétfőn a zongoragyár hamburgi központjában gratuláltak a nemzetközi elismeréshez - közölték a szervezők. MTI Young Steinway Artist az a legmagasabb művészi elvárásoknak megfelelő zongoraművész lehet, akit kvalitásai alapján a Steinway szakemberei felkérnek…

Felvette, ahogy öl, majd elhagyta a memóriakártyát: rendőrkézre került a balek alaszkai gyilkos

Blikk
-
  Tegnap 21:12 Baleset-bűnügy

A krimikirálynő, Agathe Christie (†85) regényeit idéző történet kerekedett egy szövevényes gyilkossági ügyből, amelynek legfontosabb bizonyítéka egy véletlenül megtalált digitális SD-kártya lett.