Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 123 hír

Többször szexre kényszerítette a 17 éves gyakornokot a 39 éves győri szakács

Az akkor harminckilenc éves férfi 2018-ban, a munkahelyén, egy étteremben ismerkedett meg a tizenhét éves sértettel. A lány elutasítása miatt őt bántalmazta, bezárta, szexuális cselekmények eltűrésére kényszerítette, amit felvételen rögzített, majd annak nyilvánosságra hozatalával fenyegette a sértettet.

Katalin hercegné egy podcast interjúban árulta el, melyik a kedvenc fotója Saroltáról

woohoo
-
  Ma 11:50 Életmód

Az interjú során Giovanna Fletcher azt is megkérdezte Katalin hercegnétől, hogy ha választania kellene egy időszakot a saját gyerekkorából, amit átadhatna a saját gyerekeinek, akkor melyik részét választaná? A hercegné a kérdés kapcsán visszaemlékezett arra, mennyire szoros kapcsolatot ápolt nagymamájával. Katalin, valamint két testvére, Pipa…

Megütötte és szexuálisan zaklatta kiskorú gyakornokát a győri szakács

Két éve történt az eset, tizenkét év szabadságvesztést is kaphat a férfi. Az akkor harminckilenc éves férfi 2018-ban, a munkahelyén, egy étteremben ismerkedett meg a tizenhét éves sértettel. A lány elutasítása miatt őt bántalmazta, bezárta, szexuális cselekmények eltűrésére kényszerítette, amit felvételen rögzített, majd annak nyilvánosságra…

Szörnyeteg: bántalmazta és szexre kényszerítette kiskorú gyakornokát egy győri szakács

Győr – Vádat emelt az ügyészség egy szakács ellen, aki a kiskorú gyakornokot zaklatott. Az akkor harminckilenc éves férfi 2018-ban a munkahelyén, egy étteremben ismerkedett meg a tizenhét éves sértettel.

Megerőszakolta tanítványát egy győri szakács

NLC
-
  Ma 11:17 Baleset-bűnügy

Az elkövető akár 12 év börtönt is kaphat.

Hiába ültetünk fát, ha közben kivágjuk az erdőt – interjú a WWF Magyarország erdővédelmi szakértőjével

Átlátszó
-
  Ma 11:09 Vélemény

Tiszaugnál árvízvédelmi intézkedésekre hivatkozva januárban tarvágást végzett az Országos Vízügyi Főigazgatóság. A területről a napokban hozott nyilvánosságra apokaliptikus fotókat a...

Szexuálisan zaklatta a gyakornokát egy győri szakács

Rátámadt, bezárta a lakásba, majd szexre kényszerítette a lányt, amiről videót is készített.

Szexre kényszerítette a 17 éves lányt a szakács

24
-
  Ma 10:08 Baleset-bűnügy

Az aktust videóra is vette, majd annak nyilvánosságra hozatalával fenyegette a sértettet.

Megpofozta és szexre kényszerítette a gyakornokot a szakács

A 17 éves lány rövid ideig együtt is járt a 40 év körüli férfival. Miután szakított vele, zsarolni kezdte, megütötte és szexre kényszerítette.

Koronavírus: az amerikaiakat már elszállították az üdülőhajóról

Két repülőgépen elhagyták Japánt a korábban Jokohama kikötőjében karanténba helyezett Diamond Princess üdülőhajó amerikai utasai.

A Netflix egy fantom - interjú Liszka Tamással

Népszava
-
  Ma 07:30 Film

Nyílt pályázaton szerezte meg a Budapest Film Zrt. vezérigazgatói posztját Liszka Tamás. A szakembernek új tervei között szerepel a fővárosi kertmozi kultúra újjáélesztése és a jelenlegi art-hálózat bővítése.

Hosszú Katinka nem szán szerepet Shane-nek – interjú

Kecskeméten 2600-an úsztak Hosszú Katinkával, az Univer24 – Az úszás ünnepe rendezvényen. Az örömúszáson megtett néhány hossz után a háromszoros olimpiai bajnok interjút adott a Borsnak.

“Oda muszáj volt menni” – Interjú Andai Katival az 50 éves Szkénéről

SzínházOrg
-
  Ma 07:00 Színpad

Andai Katalin főiskolásként sem maradt hűtlen a Szkénéhez, sőt. A vibráló szellemi közegről, Keleti Istvánról és az örökségéről is mesélt. Harmadikos gimnazistaként került a Szkéné Együtteshez. Hogyan? Tudható volt, hogy színésznő akartam lenni. A nagymamám révén jutottam el Mezei Évához, az Egyetemi Színpad rendezőjéhez. Felvételiztem…

A legnagyobb rizikó az, ha nem vállalunk rizikót - interjú Hiller Istvánnal

Ütőképes alternatívává kell válnia az ellenzéknek 2022-re; megvan a fejében a csapat; a rációt érzelmekkel itatná át; a társelnöki rendszer bevezetése most a párt megújításáról szól, nem fúzióról – mondja Hiller István, az Országgyűlés MSZP-s alelnöke.