Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

BKK: az A-Híd Zrt. újíthatja fel nettó 18,8 milliárd forintért a Lánchidat

A bíráló bizottság végül az A-Híd Zrt. pályázatát nyilvánította győztesnek, amit a BKK igazgatósága hétfői ülésén elfogadott.

Mégsem folytatódhatnak az Északi Áramlat-2 csőfektetési munkálatai Németország felségvizein

Környezetvédő civil szervezetek hétfőn megfellebbezték a munkálatok folytatását engedélyező hatósági döntést.

18,8 milliárd forintba kerülhet a Lánchíd felújítása

Az A-Híd Zrt. újíthatja fel nettó 18,8 milliárd forintért a Lánchidat - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-vel. Karácsony Gergely főpolgármester a közösségi odalán arra tett ígéretet, hogy a 2023 őszéig tartó munkálatok közben, várhatóan mintegy másfél évig tartó lezárások idején a kényelmetlenségeken átgondolt…

Csak 5 megyében volt átlag feletti a kereset

Az adóhatóság adatai szerint 2019-ben a bruttó 295 ezer forintos átlagos havi munkaviszonyból származó jövedelem nettó havi 200 ezer forintot jelentett.

Ducati: Eladási rekord 2020 második felében, a Streetfighter V4 a legkeresettebb modell

Motorinfo
-
 Tegnap 23:40Autó-motor

A 2021-es év kezdetén a Ducati Motor Holding is közzétette a tavalyi év eladási adatait. A globális helyzet közel hét hetes leállást okozott a termelésben, amely erősen kihatott az első hat hónap adataira. A második félévet azonban már rekorddal zárta Borgo Panigale. A július és december közötti időszaknak köszönhetően a visszaesés csupán…

Az SZFE 107 tanára követeli az őszi félév teljes elismerését

Telex
-
 Tegnap 23:20Kultúra

Ragaszkodnak az óraadók járandóságainak kiegyenlítéséhez, valamint a félév elismeréséhez, és jogvédelmet követelnek az igazságnak.

Somogyban jóval átlag alatt, a közép-dunántúli megyékben átlag felett kerestek 2019-ben

Az adóhatóság adatai szerint 2019-ben a bruttó 295 ezer forintos átlagos havi munkaviszonyból származó jövedelem nettó havi 200 ezer forintot jelentett. Településtípusonként ettől jelentős eltérést mértek, Magyarország 19 megyéjéből 14-ben az országos átlag alatt volt a havi nettó kereset – közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt. az MTI-vel. A Balaton…

Az Európai Bizottság elnöke Alekszej Navalnij azonnali szabadon engedésére szólított fel

Index
-
 Tegnap 22:52Külföld

Ursula von der Leyen hangsúlyozta: a politikai ellenzék fogva tartása nem egyeztethető össze Oroszország nemzetközi kötelezettségvállalásaival.

Felborult egy kamion a 31-es főúton

Felborult egy kamion hétfő este Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a 31-es főút Jászberény és Jászjákóhalma közötti szakaszán. A balesethez Jászberényből riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik megkezdték a műszaki mentést.

Felborult egy kamion a 31-es főúton

Felborult egy kamion hétfő este Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a 31-es főút Jászberény és Jászjákóhalma közötti szakaszán. A balesethez Jászberényből riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik megkezdték a műszaki mentést.

Feloszlatták az Egyesült Államok felé tartó migránskaravánt

Péntek óta már mintegy nyolcezer hondurasi lépett Guatemala területére.

SZFE: 107 tanár követeli az őszi félév teljes elismerését

HVG
-
 Tegnap 22:31KultúraSZFE

Ragaszkodnak ahhoz, hogy az őszi szemeszter kreditjeit ne tavasszal regisztrálják.

Magyar Bálint: A felsőoktatási modellváltás pénz- és agymosás

Klubrádió
-
 Tegnap 22:27Vélemény

A felsőoktatás intézményi átalakítása, melynek során a szenátus jogköreit megnyirbálja a kormány, és a kormányhoz hűséges kuratórium kezébe helyezi a döntés jogát Magyar Bálint szerint két célt szolgál. Egyfelől a források elosztásáról dönt a kuratórium, ezzel a felsőoktatásban lévő kutatók válaszút elé állnak, vagy engedelmeskednek, vagy…

„A Sárkányokat Nem Megölni Kell, Hanem Felboncolni." Emlékezetgyakorlatok Judith Schalansly: Különféle veszteség…

Revizor
-
 Tegnap 22:24Könyv

Judith Schalansky Különféle veszteségek jegyzéke azzal foglalkozik, hogy miképpen parancsolhatunk megálljt a feledésnek, s mi az a médium, amely ebbéli törekvéseink számára a legmegbízhatóbbnak, legtartósabbnak tűnik – s ez nem más, mint a könyv. Bán Zsófia Recenziója.