Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A járványellenes korlátozások feloldásával fokozódhatnak a biztonsági fenyegetések az Egyesült Államokban

Konkrét fenyegetések megnevezése nélkül a riasztás arra figyelmeztet, hogy célpontok széles köre ellen követhetnek el támadásokat olyan erők, amelyek mozgásterét eddig korlátozták a járványellenes intézkedések.

A kiskereskedelem is megérezte a járvány miatti korlátozások hatását

Mint az élet minden területe, a kereskedelem is megérzi a világjárvány és az emiatt bevezetett korlátozó intézkedések negatív hatásait. A kiskereskedelmi egységeknek is megvannak a járvány okozta kihívásai, legyen az lecsökkent eladás, áruhiány, elbocsájtott alkalmazottak vagy éppen a naphosszat tartó maszkviselés.

Női röpi Eb-sel.: siker Dánia ellen, továbbra is a csoport élén

Ötödik Európa-bajnoki selejtezőjét is lejátszotta a magyar női röplabda-válogatott a Ludovika Arénában. A mieink ezúttal Dánia ellen léptek pályára, és 3:0-s győzelmet arattak, s továbbra is vezetik a csoportot, a vasárnapi, franciák elleni mérkőzésen pedig a csoportelsőség lesz a tét.

Hiába a járvány, nő a lakásépítési kedv

Négyszeresére nőtt öt év alatt a 10 ezer lakosra jutó új lakások száma. Budapest vonzereje csökkent, több megye is egyre nagyobb élénkülést mutat.

Az ország több mint felét már beoltották, mégis súlyos járványhullám sújtja a Seychelle-szigeteket

SzMo
-
 Ma 19:59Külföld

Az országban csak az AstraZeneca és a Sinopharm vakcinái elérhetők. A már beoltott betegek közül senki sem halt meg.

Továbbra is karantén vár a magyarokra Romániában, ha nincs megfelelő oltási igazolásuk vagy PCR-tesztjük

Románia módosította az egyes országokra alkalmazott járványügyi kockázati besorolásokat, így ezentúl kevesebb külföldről érkező utast fognak karanténba küldeni. A Magyarországról érkezőkre továbbra is kéthetes karantén vár, ha nincs megfelelő oltásigazolásuk vagy PCR-tesztjük. Románia eddig azokat az országokat tekintette…

Továbbra is vezet összesítettben a 22 éves magyar kerékpáros a Giro d'Italián

Valter Attila a szombati szakaszon is megőrizte az összetettben első helyen állónak járó rózsaszín, és a legjobb 25 éven aluli versenyzőt illető fehér trikót is.

A tudósok továbbra is valószínűnek tartják a járvány laboratóriumi eredetét, vizsgálatot követelnek

Liner
-
 Ma 19:11Külföld

A WHO viszonylag gyorsan lesöpörte az asztalról a SARS-CoV-2 vírus laboratóriumi eredetének teóriáját, ám vezető tudósok egy csoportja egyáltalán nem tartja ezt kizártnak.

Néhány lépés az új világba

Kemma
-
 Ma 19:00Megyei

A bajótiak is jelentkezhetnek arra az ingyenes, száz­órás, online, csoportos, a digitális világban történő jobb eligazodást segítő tanfolyamra, amelynek szervezője a Manhattan Akadémia.

Riasztás az interneten terjedő, zsaroló hangvételű levelekkel kapcsolatban

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet ismételten riasztást adott ki az interneten terjedő, magyar nyelvű, zsaroló hangvételű levelekkel kapcsolatban, azok számossága, valamint az érintett szervezetek és címzetti köre miatt. Az elmúlt napokban újból megnövekedett az olyan zsaroló hangvételű levelek száma, amelyek…

Giro d’Italia – Valter továbbra is rózsaszín trikóban

Valter Attila az esélyesekkel együtt célba érve megőrizte az összetettben élen állónak járó rózsaszín és a legjobb 25 éven aluli versenyzőt illető fehér trikót a Giro d’Italia országúti kerékpáros körverseny nyolcadik, szombati szakaszán.     A Foggia és Guardia Sanframondi közötti 170 kilométeres etapon egy második kategóriás hegy után…

Valter Attila továbbra is szenzációsan szerepel a Giro d'Italián

Valter Attila az esélyesekkel együtt célba érve megőrizte az összetettben élen állónak járó rózsaszín és a legjobb 25 éven aluli versenyzőt illető fehér trikót a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny nyolcadik, szombati szakaszán. A Foggia és Guardia Sanframondi közötti 170 kilométeres etapon egy második kategóriás hegy után a célba egy ne

Berobbantotta a lakóautópiacot a járvány

vg.hu
-
 Ma 17:53Gazdaság

Nincs az a termék, amit ne tudnának eladni.