Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Négymillióval jutalmazta magát a gyáli polgármester - páran rendesen kiakadtak rá, de az alpolgármester szerint megérd…

Blikk
-
 Ma 18:36Belföld

Gyál fideszes alpolgármestere szerint a polgármester megérdemelte 4 milliós jutalmát, amivel megjutalmazta önmagát.

Egy kutatás szerint 5G nélkül az emberiség elfelejtheti a jólétet

Villámsebességgel terjednek az 5G-technológia alkalmazási területei a világon, Pekingben a minap hoztak létre egy 5G-alapú – teljes mozgásszabadságot biztosító – teleorvoslási és elsősegélynyújtó rendszert, de a technológiát a távorvoslás mellett a bányászat, a kikötői logisztika vagy a nyomdatechnika területén is bevetették már –…

"Szerintem Budapesten nagyon kevés az igazán jó étterem" - interjú a Nobu séfjével

A pazar Nobu étterem séfjével, Schreiner Gáborral beszélgettünk arról, hogyan lehet túlélni a pandémia okozta válságot, vannak-e jó vendéglők Budapesten és mit lehet szeretni a japán konyhában.

Kásler szerint politikai hangulatkeltés, hogy nem bírja az egészségügy

Mértéktartásra inti a véleményformálókat, és leszögezi, hogy “győzni fogunk”. A magyar egészségügy bírni fogja a rá nehezedő történelmi nyomást, a politikai hangulatkeltések ellenére most a szakembereink elhivatottsága és teljesítménye a záloga a sikeres járványkezelésnek – írta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere szombaton a…

A tudósok szerint ezekben a városokban lehetséges egy új világjárvány kitörése a jövőben

„Mumbai, Nairobi vagy Jakarta. Ezek a városok egyikük azoknak, amelyek egy jövőbeli járvány kiindulópontjává válhatnak” – magyarázzák a sidney-i tudósok, akik speciális kutatást végeztek e tény bebizonyítására.

A tanuló irányítsa a technológiát, és ne fordítva

Elektronikus formában már elérhető, és hamarosan nyomtatásban is megjelenik az Akadémiai Kiadónál a nagybecskereki születésű

Tarlós feljelenti Hadházyt, aki szerint ez csak megerősíti, hogy igaza van

Szó sem volt felújításról, új szerelvények jöttek Oroszországból a 3-as metró vonalára – írta a független képviselő.

Demeter Szilárd szerint Soros György a liberális Führer, Európa pedig a gázkamrája

Mi vagyunk az új zsidók – állítja a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója.

Kásler Miklós szerint nem roppan össze az egészségügy

Facebookon nyugtatja aggódó népét a miniszter, akitől lényegében elvették az egészségügy irányítását, holott az hivatalosan hozzá tartozik.

A skót miniszterelnök szerint már látótávolságban a függetlenség

Nyitókép: reprofoto/illusztráció   Nicola Sturgeon skót miniszterelnök szerint immár látótávolságon belül van Skócia függetlensége. Sturgeon a Skóciában kormányzó, függetlenségre törekvő Skót Nemzeti Párt (SNP) éves kongresszusát megnyitó szombati beszédében kijelentette: az elmúlt egy évben egyre erőteljesebbé, az idén immár…

Merkely Béla szerint március-áprilisra túl lehetünk a járványon

A magyarok 60 százalékának át kell esnie a koronavírus-fertőzésen, hogy nyájimmunitásról beszélhessünk. Számításai szerint 15 százaléknál tartunk.

Kásler szerint bírni fogja az egészségügy

Az emberi erőforrások minisztere abban bízik, hogy a meghozott szigorító intézkedések kellően lelassítják a járvány terjedését.

Brüsszel nyíltan irányítani akarja a migrációs politikát

A héten megjelent brüsszeli stratégia lakást, valamint a politikai döntések jogát adná a bevándorlóknak – hívta fel a figyelmet Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szombaton.

Sainz szerint ez okozhatta autójának meghibásodását

Motorsport
-
 Ma 16:29Forma1

A McLaren tudta, hogy a megbízhatóság kulcsszerepet játszik majd a harmadik helyért folyó küzdelemben. A wokingi istállónak jó hétvégéje volt, és úgy tűnt, hogy jobban is állnak, mint közvetlen riválisaik. Egy fékkel kapcsolatos hiba azonban megakadályozta Sainzot, hogy mért kört fusson a második szakaszban.A spanyol autójának hátsó…

Tarlós István feljelenti Hadházy Ákost, aki szerint a volt főpolgármesternek inkább börtönben van a helye

Hadházy Ákos arról írt, hogy az Orbán-kormány és a Tarlós-féle városvezetés „arcátlanul csalt” a 3-as metró közbeszerzési eljárása ügyében.