Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szentkirályi Alexandra: érdemes idén belföldön nyaralni

A magyar turizmust csak együtt tudjuk újraindítani – írta a kormányszóvivő.

Oroszországnak nincs köze az amerikai zavargásokhoz - De hogy is jön ez ide?

Az Egyesült Államokban zajló zavargások ügye amerikai belügy, amelybe Oroszország semmilyen módon nem szándékozik beavatkozni - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője hétfőn újságíróknak.

Ugrik a külföldi vakációd? Nyaralj idén Kecskeméten!

Azonnali
-
  Ma 19:42 Vélemény

A spanyol tengerpart, Olaszország és még oly sok minden más idén idén kilőve, a Balatont pedig már unod? Ne aggódj, egy csomó jó hely van még Magyarországon, ahol kényelmesen eltölthetsz egy hetet. Az Azonnali sorozatának legújabb részében Kecskemét és környéke lesz terítéken!

Pandémia ide vagy oda, a Travala 46%-os növekedést tapasztalt

BitcoinBázis
-
  Ma 19:35 Gazdaság

A Travala.com utazási oldal, ahol kriptókkal is lehet fizetni, áprilishoz képest 45,8%-os növekedésről számolt be a májusi vendégéjszaka foglalásokra vonatkozóan. 

Képtelenek megmondani az orvosok, mennyi ideje van hátra annak a hatgyermekes édesapának, akinél agydaganatot di…

Blikk
-
  Ma 18:30 Külföld

Az 51 éves Gareth Harris-t gyógyíthatatlan agydaganattal diagnosztizálták a karantén alatt.

Az 5 legstresszesebb csillagjegy, aki mindig ideges valami miatt

Mindenkivel előfordul, hogy rosszabb időszakon megy keresztül, amikor egyszerűen minden összejön, vagy épp semmi nem jön össze. Azonban vannak, akik könnyebben kiakadnak a nehézségeken, míg mások birkatürelemmel kezelik az eléjük kerülő problémákat.

Nem a Bernabéuban fejezi be az idényt a Real

Tartalékcsapata pályáján, hatezer férőhelyes stadionban játssza zárt kapus hazai mérkőzéseit az újrainduló spanyol labdarúgó-bajnokságban a Real Madrid.

Ilyen volt a pünkösdvasárnapi szentmise Rómában a koronavírus idején

Blikk
-
  Ma 17:53 Külföld

A szokásos zsúfolt tömeg helyett az ajánlott kétméteres távolságot megtartó, szellősen álló emberek hallgatták a Szent Péter téren Ferenc pápa pünkösdvasárnapi szentmiséjét. Ferenc pápa elsősorban a koronavírus-járvány utáni időkről beszélt a híveknek.

A magyarok többsége idén itthon akar nyaralni

A pünkösdi hosszú hétvégén újraindult a belföldi turizmus, és egyre több foglalás érkezik a nyári hónapokra.

Világszerte rosszul járnak a járvány idején a más betegségekben szenvedők

A cukorbetegek és a magas vérnyomásban szenvedők felét nem tudták ellátni a WHO felmérése szerint. Mindenhol leterheli, leterhelte az egészségügyet a koronavírus. A koronavírus-járvány miatt kevesebb ellátás jut a más betegségektől szenvedő pácienseknek – olvasható az Egészségügyi Világszervezet (WHO) hétfőn közzétett…

Bíró Béla: Az ideológia oltára

Maszol
-
  Ma 16:25 Határtalan

Ha az ember nem lehet biztos benne, hogy mindként fél betartja-e a szabályokat, vagy maguk a szabályok válnak kétségessé, nehéz lesz egykönnyen tisztázni, hogy a győztes mindent tisztességesen tett-e.

Annak idején egy sánta fiú tette híressé a települést: Gabriella ezért minden reggel iszik Péliföldszentkereszt gyógyerej…

Blikk
-
  Ma 16:22 Belföld

Mesebeli szép vidéken, a Gerecse hegységben emelkedő, 374 méter magas Öreg-kő lábánál fekszik Péliföldszentkereszt, Komárom-Esztergom megye egyik leglátogatottabb zarándok- és kegyhelye. Egy sántán született gyermek még 1730-ban csodálatos módon meggyógyult itt, azóta jegyzik csodatevő helyként, az itteni szent kút vizét pedig…

Elmarad idén a Tienanmen téri megemlékezés

Makaóban szintén harminc év óta először nem engedélyezték azt a szabadtéri fotókiállítást, amellyel a Tienanmen téri vérengzésről emlékeztek meg.

Zsigmond Barna Pál: Mire van ideje Karácsony Gergely főpolgármesternek?

Mandiner
-
  Ma 16:10 Vélemény

Lenácizni az áldozatokért békésen megemlékezőket. És mire nincs ideje? Részvétet nyilvánítani az áldozatok hozzátartozóinak.

Két adagban kerül bemutatásra a Billions idei szezonja

SG
-
  Ma 15:31 Film

Nem megy le egyben az idei Billions-évad.