Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 52 hír

Így növelhető az ipari termelékenység

Gyártástrend
-
  Tegnap 18:39 Infotech

Az ipari vállalatok a Rockwell Automation ThinManager platformjának 11.0 verziójával még jobban egyéni igényeiknek megfelelően alakíthatják a termelési információk megjelenítését.

Pusztamonostor kulturális programjait színesítenék

Szoljon
-
  Tegnap 09:30 Belföld

Hagyományteremtő szándékkal először szervezett jótékonysági bált nemrégiben a Pusztamonostoriak Baráti Köre.

Kulturális kiállítótér és Hagyományőrző műhely épült Drágszélen – A helyi lakosok, népdalkör tagjai gyűjtik a kiállítás a…

Kalohírek
-
  Tegnap 09:20 Megyei

Mindeddig páratlan, vélhetően idegenforgalmi vonzerővel bíró Kulturális kiállítótér és hagyományőrző műhely épült Drágszélen.

Veszprém lehet Európa Kulturális Fővárosa 2023-ban

ContextUs
-
  19.03.21 22:02 KultúraVeszprém

Veszprém városa minden szempontból tökéletes választás az Európai Kulturális Főváros címére.

Az ADATA bemutatta a teljes ipari adattároló termék portfólióját az Embedded World 2019 kiállításon

ByTech
-
  19.03.21 20:08 Infotech

Az ADATA bemutatta a legújabb SLC, MLC és 3D NAND SSD-k termékcsaládját valamint különböző memóriakártyákat, PCIe termékeket és egy DDR4 2666 memóriamodult, amely képes ellenállni a széles hőmérséklet-tartománynak és megakadályozza a kén kicsapódását.

Botka szerint “nem érdemes” Európa Kulturális Fővárosának lenni!

Szeged Ma
-
  19.03.21 16:03 KultúraVeszprém

2023-ban Veszprém lesz Európa kulturális Fővárosa, de lehetett volna akár Szeged is. Több tízmilliárdos fejlesztési pénzzel jár ez a program.

Európai Védelmi Alap: 525 millió eurós támogatás a Eurodrone és más közös kutatási és ipari projekteknek

Debreceni Nap
-
  19.03.21 14:00 Külföld

Az Európai Bizottság a mai napon olyan munkaprogramokat fogadott el, amelyek a 2019–2020-as időszakban akár 500 millió eurónyi társfinanszírozást biztosíthatnak közös védelmi ipari projektekhez. További 25 millió eurót különítettek el 2019-es együttműködésen alapuló védelmi kutatási projektek támogatására, amelyre ma pályázati…

Durva baleset Kőbányán: öt ember megsérült

Torlódásra kell számítani Budapest X. kerületében.

Eger. Ipari fáradt olajat öntöttek egy vízelvezető árokba

Környezet veszélyeztetése miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen Egerben, miután csütörtökön a Vécsey-völgy ipartelepen száz liternyi fáradt olajat öntöttek a csapadékvíz-elvezető árokba.

Két autó ütközött össze Kőbányán

Két autó ütközött össze Kőbányán Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 03. 21., cs - 13:20 Torlódásra kell számítani Budapest X. kerületében.

Súlyos baleset Kőbányán, többen megsérültek

Összeütközött két személyautó csütörtök kora délután Kőbányán, a Maglódi út és az Újhegyi út kereszteződésében - írja a katasztrófavédelem.A tűzoltók áramtalanították a járműveket. Elsődleges információk szerint a balesetben több ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják.

Pulay Gyula: A szervezeti integritás egy kulturális kérdés

ÁSZ
-
  19.03.21 12:56 GazdaságMiskolcOktatás

Pulay Gyula, az Állami Számvevőszék felügyeleti vezetője az ÁSZ és a Miskolci Egyetem "Teljesítménymenedzsment a közszférában – Fókuszban: a köztulajdonú gazdasági társaságok" című, közös konferenciáján bemutatta a köztulajdonú gazdasági társaságok 2018. évi integritás felmérésének eredményeit.

Új közösségi tér létesült Szentesen

A szentesi Somogyi Béla és az Új utca sarkán álló beépítetlen telekre álmodtak már bevásárlóközpontot, plázát, mozit, idősek otthonát és mélygarázst is, most azonban rekreációs parkként született újjá a terület – írja a Délmagyar. A lap szerint a terület házait a kilencvenes években bontották le, utolsó mohikánként a Csurgai Akvarisztika és…

Akkor és most: kulturális helyek Veszprémben

Veol
-
  19.03.21 07:00 Megyei

A kultúra mindig is meghatározó szerepet töltött be megyeszékhelyünkön. Nem csak most, amikor izgatottan készülünk a kulturális fővárosi teendőkre, hanem a korábbi évtizedekben is.