Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 130 hír

Az AC Milan aktívan dolgozik Szoboszlai megszerzéséért

Az AC Milan továbbra is aktívan tevékenykedik azért, hogy átigazolja Szoboszlai Dominikot osztrák klubcsapatától, a Salzburgtól – írta szerdán a Football Italia. Az olasz forrás szerint a magyar válogatott támadó középpályásáért az olasz klub kész 25 millió eurót fizetni, ami után már csak magával a 19 éves játékossal kell dűlőre jutniuk a nagy múl

Az AC Milan aktívan dolgozik Szoboszlai megszerzéséért

Az AC Milan továbbra is aktívan tevékenykedik azért, hogy átigazolja Szoboszlai Dominikot osztrák klubcsapatától, a Salzburgtól - írta a Football Italia.

Az AC Milan aktívan dolgozik Szoboszlai megszerzésén

Az AC Milan továbbra is aktívan tevékenykedik azért, hogy átigazolja Szoboszlai Dominikot osztrák klubcsapatától, a Salzburgtól – írta szerdán a Football Italia.     Az olasz forrás szerint a magyar válogatott támadó középpályásáért az olasz klub kész 25 millió eurót fizetni, ami után már csak magával a 19 éves játékossal kell dűlőre jutniuk a nagy

30,7 százalékkal csökkent az ipari termelés májusban

Májusban jelentős volt a koronavírus-járvány miatt megváltozott gazdasági folyamatok hatása, így az ipari termelés 30,7 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbi magas bázistól. A munkanaphatástól megtisztított adatok szerint a termelés 27,6 százalékkal csökkent – közölte kedden első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).…

„A produceri munka alkotó tevékenység” – Geszti Péter újabb film sikerén dolgozik

Blikk
-
  Tegnap 18:16 Bulvár

Geszti Pétert a Szia, Életem! című film kapcsán kérdeztük, amelynek ő a kreatív producere.

Pócs csak tessék-lássék dolgozik, a bérét mégis megkapja

Ez a lényeg
-
  Tegnap 18:03 Vélemény

A Jászság képviselője ugyan hajlandó alkalmanként felszólalni, indítványokban nem jeleskedik. A járandóság így is befolyik, minek szakadjon meg?

Kondás Elemér: a klubvezetés azon dolgozik, hogy pótolja a külföldieket

Debrecen - Általában mindig megvolt a felkészülési idő egy idény előtt, most sajnos nincs, de nem lehet siránkozni - mondja a Loki vezetőedzője.

Izmos robot dolgozik az orosházi síküveggyárban

VG
-
  Tegnap 16:29 Gazdaság

Az orosházi síküveggyárban szükségessé vált egy gyors és hatékony üvegrakodási rendszer kialakítása, amely mindenben megfelel a követelményeknek.

Győri: Most a nagy lépéseknek van itt az ideje!

Magyar Hírlap
-
  Tegnap 16:16 Külföld

Meg kell erősíteni a kohéziós politikát – hangsúlyozta a fideszes politikus.

A győri Széchenyi István Egyetem oktatója az Mta első női alelnöke

Kisalföld
-
  Tegnap 15:39 Megyei

A Széchenyi István Egyetem professor emeritáját, dr. Lamm Vandát választották meg a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) első női alelnökének az akadémia kedden befejeződött közgyűlésén. A jogtudós érdeklődésünkre elmondta, feladatának tartja a nők továbbtanulásának ösztönzését.

Parasport: meglepetésgyőzelem az első győri teqis-kupán

NSO
-
  Tegnap 15:22 Sport

Hétvégén sikeresen lezajlott a para teqis kupasorozat első versenye, aminek a győri Olimpiai Sportpark adott otthont – olvasható a versenysorozat rendezőinek közleményében.

Igaz-e a pletyka, miszerint a Warner a DCEU újraindításán dolgozik?

IGN
-
  Tegnap 11:51 Film

Vad híresztelések. A napokban több, a DC Moziverzum sorsát érintő pletyka is szárnyra kelt – egy például az Igazság Ligája újjászületéséről is.

Hajtogatható iPhone-on dolgozik az Apple

PCWorld
-
  Tegnap 11:22 Mobiltech

Úgy tűnik, az Apple sem maradhat le a legújabb mobilos divathullámról, egy szabadalmi beadvány alapján dolgozik a hajtogatható kijelzős iPhone-on.