Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 38 hír

Cigarettafüst és borotvahab: bizarr megoldásokkal teszik vonzóbbá az ételeket a fotókon

Origo
-
 Ma 18:30Gazdaság

Fenséges kinézetű ételcsodák, melyek ehetetlen, abszurd anyagokból készülnek a reklámok kedvéért. Mutatjuk a trükköket!

Ma este 8-ig segíthetnek kitalálni az egzotikus papagájpár nevét

Travelo
-
 Ma 15:39Utazás

Eddig a Páncsó és Panna nevek vezetik a listát.

A kíváncsiság és az innováció új hozhat új megoldásokat az Sas Global Forum 2021 eseményen

BDPST24
-
 Ma 14:29Életmód

Májusban nyit a regisztráció a világ elsőszámú Ai és analitika konferenciájára A kíváncsiság az emberi fejlődés motorja. A “miért?”-ek és” hogyan?”-ok felfedezésekhez és innovációhoz vezetnek. A világjárvány továbbra is velünk van, így a kíváncsiság újszerű megközelítéseket, és újszerű válaszokat eredményez a látszólag leküzdhetetlen…

Emelt szinten érettségiztetek társadalomismeretből? Már megnézhetitek a megoldásokat

Eduline
-
 Ma 14:06Karrier

Az Oktatási Hivatal néhány perce nyilvánosságra hozta a tegnapi vizsga feladatsorát és javítókulcsát. Mutatjuk.

Érettségi 2021: Biológia középszintű írásbeli érettségi megoldások

Csütörtökön 8 órától kezdődően írták meg a középiskolások a biológia írásbeli érettségit. Az Oktatási Hivatal május 14-én reggel közzétette az írásbeli érettségi vizsga feladatainak megoldásait, ezt itt megtalálod.

Minden igényt kielégítő kollaborációs megoldások

2021 első negyedévében is folytatódtak a tavalyi évet is meghatározó trendek. Az interakciót és a professzionális videókonferencia-élményt nyújtó megoldások iránti kereslet meredeken emelkedik, miközben az LSK innovációi között már mesterséges intelligenciával támogatott fejlesztések teszik hatékonyabbá a megbeszéléseket.

A város fölött: egy kétszintes budapesti otthon izgalmas megoldásokkal

otthon.hu
-
 Ma 06:10Otthon

Szabadság és játékosság költözött a penthouse lakásba, ami különös kinccsé teszi ezt a belvárosi otthont. Az ikonikus pop-art figurák és merész tapéták hangsúlyos látványát vintage bútorok és sok növény lágyítja.

Hibrid rendezvények: személyre szabott digitális megoldások a tökéletes ügyfélélményért

A hibrid megoldásoknak köszönhetően egy rendezvény szervezése párhuzamosan kezdhető meg élő és/vagy online megvalósításra is, függetlenül attól, hogy a rendezvény jövőbeni kitűzött időpontjában milyen járványügyi szabályok lesznek érvényben. A hibrid megoldások maximalizált tervezhetőséget, valamint egymást erősítő online és offline…

Körvonalazódó megoldások a magyar–ukrán viszonyban

Óvatos optimizmusra okot adó előrelépések történtek a magyar–ukrán viszonyban az elmúlt napokban.

Összhangban a természettel: zöld megoldásokkal csökkentik az épület ökolábnyomát

Mandiner
-
 Tegnap 17:34Gazdaság

A Nemzetközi Mezőgazdasági és Biotechnológiai Központ (CABI) egy olyan civil szervezet, mely mélyen elkötelezett a mezőgazdasági és környezetvédelmi problémák megoldása mellett.

Új megoldásokat követel a mostani időszak

Különleges időkben kezdte meg működését a Vitesco Technologies debreceni gyára, hiszen a cég jelenleg a spin-off folyamatát éli meg, vagyis leválik a Continental Csoportról.

Könnyen zsírosodik a hajad? Házi tippjeink segíthetnek!

Divatmagazin
-
 21.05.12 19:07Életmód

Először is fontos tudni, hogy idejétmúlt tévhit, miszerint a gyakori hajmosás csak még jobban felerősíti a faggyútermelést. Valamikor még igaz is volt, amikor a samponok még kevésbé kíméletes összetevőket tartalmaztak. Ma már viszont sokkal gyengédebbek, így nyugodtan használhatjuk őket akár naponta is. Viszont érdemes odafigyelni arra, hogy…

Innovatív megoldások: összeáll a Siemens és a Google Cloud

Digitálisan
-
 21.05.12 15:00Infotech

A Siemens és a Google Cloud együtt dolgozik olyan mesterséges intelligencia megoldások előállításában és gyártásban, melyek egy következő „ipari felhő” ajánlatnak tekinthető. A két vállalat bejelentett egy megállapodást, amelyben a Siemens integrálja a Google Cloud gépi tanulási és mesterséges intelligencia technológiáit a…

Érettségi 2021: Földrajz középszintű írásbeli érettségi megoldások

SuliLife
-
 21.05.12 09:00Karrier

Kedden 14 órától kezdődően írták meg a középiskolások a földrajz írásbeli érettségit. A megoldásokat ebben a cikkben találod.

Érettségi 2021: Kémia középszintű írásbeli érettségi megoldások

SuliLife
-
 21.05.12 08:10Karrier

Kedden 8 órától kezdődően írták meg a középiskolások a kémia írásbeli érettségit. A megoldásokat ebben a cikkben találod.