Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 62 hír

Kedvezőtlen hírek érkeztek az amerikai munkaerőpiacról

Novemberben a foglalkoztatottság elmaradt az elemzői várakozásoktól, és az előző havi növekedést is alulmúlta a szám az ADP friss közlése szerint.

GVH: a magyar vállalkozásoknak is kedvez a nemzetközi cégek belföldi perelhetősége

A magyar vállalkozások számára is kedvezően döntött az EU bírósága azzal, hogy a nemzetközi cégek perlését a velük szerződő vállalkozás országában is lehetővé tette a versenysértésből fakadó károk megtérítése érdekében - közölte a Gazdasági Versenyhivatal az MTI-vel szerdán.

GVH: a magyar vállalkozásoknak is kedvez a nemzetközi cégek belföldi perelhetősége

A magyar vállalkozások számára is kedvezően döntött az EU bírósága azzal, hogy a nemzetközi cégek perlését a velük szerződő vállalkozás országában is lehetővé tette a versenysértésből fakadó károk megtérítése érdekében – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) az MTI-vel szerdán. A GVH szerint a döntés azért fontos, mert a belföldi…

Hihetetlen kedvezményekkel zsákolhatsz be legendás PlayStation játékokat!

Akár 70%-kal olcsóbban vásárolhatsz be magadnak december 23-ig.

Már lehet regisztrálni a 2021-es kedvezményes parkoló bérletekre

Hiros
-
 Ma 09:12Megyei

A 2020. évre szóló regisztráció törölték, a lakossági és nyugdíjas bérletek megvásárlásához szükséges jövő évre vonatkozó regisztráció azonban már lehetséges a Kecskeméti Városrendészet honlapján - derült ki közleményükből.

Krajčí: Nem túl kedvező a járványhelyzet

Nem túl kedvező a járványhelyzet az országban – jelentette ki Marek Krajčí (Oľano) egészségügyi miniszter a központi válságstáb ülése után. Ezért helytelennek tartaná kinyitni az iskolákat, és rámutatott arra is, hogy a napokban emelkedett a kórházban ápolt fertőzöttek száma.

Krajčí szerint nem éppen kedvező a járványügyi helyzet Szlovákiában

Nem éppen kedvező a járványügyi helyzet Szlovákiában – jelentette ki Marek Krajčí (OĽANO) egészségügyi miniszter a központi válságstáb ülése után. A miniszter szerint emiatt sem lenne előnyös újranyitni az iskolákat.   Az egészségügyi tárca vezetője arra is rámutatott, hogy az elmúlt napokban kismértékben növekedni kezdett a kórházi…

Egészségügyi miniszter: nem lenne jó kinyitni a sulikat és enyhíteni az intézkedéseket, mert nem kedvező a helyzet

A központi válságstáb ülését követően ezt Marek Krajčí egészségügyi miniszter jelentette ki, hozzátéve, hogy ezért nem lenne jó enyhíteni az óvintézkedéseket és kinyitni az iskolákat. A tárca vezetője arra is felhívta a figyelmet, hogy az elmúlt napokban enyhén nőtt a kórházban kezeltek száma. Szerinte a lakosság rendszeres antigénes…

Már lehet regisztrálni a 2021-es kedvezményes parkolóbérletekre

Hiros
-
 Tegnap 19:00Megyei

Az idei kedvezményes (lakossági, nyugdíjas) parkolóbérletek megvásárlásához szükséges regisztrációkat törölték, de már lehet (újra)regisztrálni a 2021-es évre - adta hírül közleményében a Kecskeméti Városrendészet.

Tartalmas és kedvezményes Mikulás-program a járványhelyzetben

A Berbencés Vándorszín egy csodálatos zenés interaktív meseszínházi online bemutatóval készült az ünnepre a családoknak, az előadás végén pedig megérkezik az igazi Mikulás – ígérik a szervezők. A szervező Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom arról adott tájékoztatást, hogy kedvezményes áron, csupán 900 forintért lehet „jegyet…

Kedvezőtlen a Gyurcsány vezette baloldal társadalmi megítélése

A válaszadók közel háromnegyede elégedetlen a baloldali pártok tevékenységével - derül ki a Századvég kutatásából.

Magyarország számára kedvezőtlen adójavaslat fogalmazódik az EU-ban

Magyarország elutasítja az olyan nemzetközi adóztatási megoldásokat, amelyek a tisztességes adóversenyt korlátozzák - jelentette ki Varga Mihály az uniós pénzügyminiszterek videókonferenciája után a Pénzügyminisztérium (PM) keddi közleménye szerint.

Ezeket a családtámogatási kedvezményeket szavazta meg az Országgyűlés

Ismertette a családokért felelős tárca nélküli miniszter az otthonteremtési program új elemeinek részletszabályait, amelyeket kedden megszavazott az Országgyűlés.

Ezeket a családtámogatási kedvezményeket szavazta meg az Országgyűlés

A törvény garantálja, júliustól a csed összegének emelésével az édesanyák a korábbi nettó keresetüknél magasabb összeget kapnak.

Kedvezményeket ad a vagyonhasznosító a helyiséget tőle bérlő pécsi vállalkozásoknak

A vállalkozások profiljától és méretétől függően enged a Pécsi Vagyonhasznosító a tőlük bérelt helyiségek bérleti díjából decembertől. A kedvezmény tíz és hetvenöt százalék között változik, de vannak, akik esetében a mértéke nulla. A városháza közleménye: