Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 286 hír

Ismét illegális bevándorlók százai érték el a görög partokat

Továbbra sem apad a Görögországot érő migrációs hullám, az utóbbi egy napban legalább 474 menedékkérő érkezett a görög égei-tengeri szigetekre – közölték görög hatóságok.

Fogalma sem volt, milyen értékes kincs lóg otthona falán: évtizedekig főzött alatta a francia asszony

Az asszonynak fogalma sem volt, hogy a kép a konyhájában egy passiósorozat egyike.

Ismét migránsok százai érték el a görög partokat

UNHCR: Az idén eddig jóval több illegális bevándorló érkezett Törökország felől a görög szigetekre, mint a tavalyi év egészében.

Ismét migránsok százai érték el a görög partokat

Továbbra sem apad a Görögországot érő migrációs hullám, az utóbbi egy napban legalább 474 menedékkérő érkezett a görög égei-tengeri szigetekre - közölte az athéni polgári védelmi minisztérium és parti őrség csütörtökön.

Felkészültek az influenzaszezonra az orvosok

Sonline
-
  Ma 17:39 Belföld

A járványügy aktuális kérdéseiről is szó esett a Kaposvári Járás háziorvosainak, állatorvosainak és foglalkozás-egészségügyi doktorainak értekezletén.

Nem kis meglepetés érte Nagykállónál...

Szon
-
  Ma 17:34 Belföld

Vaddisznók kocogtak át a főútvonalon.

Onkológiai kalkulátort fejlesztettek ki magyar orvosok

Onkológiai kalkulátort fejlesztettek ki magyar orvosok. Mindezért nemrég elismerést kaptak egy nemzetközi, bangkoki konferencián. A szoftver lényege, hogy segítségével az orvosok a betegekben lévő egyedi génhibák alapján tudják személyre szabottan kiválasztani a legmegfelelőbb kezeléseket. A cél, hogy a kalkulátor minél előbb, minél több…

Kis kellemetlenség, de hatalmas érték a trágya

Életet adó bűz uralja a várost, ugyanis az M7-es autópálya, illetve a 63-as út melletti földeken zajlik az őszi trágyázás.

Szüreten ismerkedtek a Tagyon-hegy értékeivel

Veol
-
  Ma 15:00 Megyei

Tagyon-hegy Háromszáz résztvevővel, először és hagyományteremtő szándékkal szervezte meg a Nyílt szüretet Tagyon-hegyen nemrég a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája és a Stipendium Hungaricum Mentorprogram, ahol a résztvevőket Filep Miklós, Zánka polgármestere köszöntötte.

Jó teljesítménnyel érték el a megérdemelt sikert

Nool
-
  Ma 14:06 Sport

A múlt heti remek hazai sikert követően, és a tabella felsőházi csapatai elleni széria eredményes zárásaként Solymáron a Pilisvörösvár vendégeként lépett pályára a Strandépítők legénysége.

A kurdok nem harcolnak tovább az Iszlám Állam ellen

Tekintettel a Szíria északkeleti részén zajló török katonai offenzívára, a kurdok vezette Szíriai Demokratikus Erők (SDF) felfüggesztette az Iszlám Állam (IÁ) terrorista szervezet ellen folytatott harcot - jelentette be Mazlúm Abdi, az SDF parancsnoka.

Begyűjtik a palackot, adnak érte barackot

A bukaresti siker után öt nagyvárosban is bevezeti a francia Carrefour áruházlánc, hogy az emberek PET-palackokért cserébe friss gyümölcsöt vagy zöldséget kapnak.

Nem harcolnak tovább a kurdok az Iszlám Állam ellen

Akár 12 ezer dzsihadista is lehet a terrorszervezet újjáalakult kötelékében.

Negyven éve működik a Szőlőhegyi Óvoda - Nemcsak szavakban ápolják a hagyományokat

A zömében német nemzetiségűek által lakott szőlőhegyi városkörzetben 1979-ben hozták létre az óvodát. A kezdetektől egészen az elmúlt évig egy csoportban a különböző korú kisgyerekeknek gyakorlatilag visszatanították a nagyszülők nyelvét, szokásaikat az óvónők. Tavaly viszont már annyi jelentkező volt, hogy két csoportot alakíthattak, s így mára a

Az orvosok és a betegek sem ismerik az élő végrendeletet

Az orvosok nyolcvanhat, a betegnek kilencven százaléka nem tud arról, hogy lehetőség van élő végrendelet tételére – írja a Híradó.hu.