Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mit várhat a világ és Magyarország Joe Bidentől?

Európán kívüli világ – kényszerpálya és harmadik felek Egy korábbi cikkünkben már felhívtuk a figyelmet arra, hogy Joe Biden sok...

Hidvéghi: Magyarország elkötelezett a médiaszabadság iránt

Az Európai Parlament szerdai plenáris ülésén a médiaszabadság megerősítéséről szóló jelentésről szavaz.

Tovább folytatódott a versenyképesség javulása Magyarországon

VG
-
 Ma 14:42Gazdaság

A tavalyi 22 százalékról 34 százalékra nőtt a jegybanki 330 pontos javaslatcsomag összesített megvalósulási aránya.

A járvány dacára dübörög a használtautó-piac Magyarországon

Index
-
 Ma 14:42Gazdaság

Minimális az eltérés a tavalyi évhez képest, ami üdvözítő a tavaszi mélyrepülés után, viszont aggasztó, hogy mennyire idősek a járművek.

Változás a KWS Magyarország élén: Szanyi István lett a vállalat új ügyvezető igazgatója

A KWS Magyarország Kft. örömmel jelenti be, hogy a cég ügyvezető igazgatói pozícióját 2020. október 26-tól Szanyi István tölti be. A kereskedelmi igazgatói feladatokat Pallós Mihály látja el.

„Olaszországnak nem Magyarország, hanem az EU okoz kárt”

888.hu
-
 Ma 14:40Külföld

Kovács Zoltán kijelentette, „Olaszországnak nem Magyarország, hanem az Európai Unió okoz kárt”, mivel a járvány utáni gazdasági helyreállítást segítő támogatások „megbénulása” Brüsszel felelőssége.

McKinsey: repülőrajtot kell vennie Magyarországnak a koronavírus után

A beruházások élénkítése, a munkaerő fejlesztése, az innováció ösztönzése és a támogató intézményi keret javítása hozhatja el a sikert Magyarország számára a következő 10 évben - áll a McKinsey friss tanulmányában, amelyben a koronavírus-válság utáni felzárkózás lehetőségeit vizsgálták.

Vasárnap kezdődik a lomtalanítás

obkf.hu
-
 Ma 14:18Belföld

Az FKF Nonprofit Zrt. újraindítja a lakossági lomtalanítást Budapesten. A III. kerület 11 körzetre lett felosztva. Körzetenként más időpontban kell kihelyezni a lomokat a közterületre.

Elképesztő siker: magyar pezsgő a világ legjobbjai között

Aranyérmet nyert az idei Champagne és Pezsgő Világbajnokságon (CSWWC) a Kreinbacher Birtok Brut Classic 2016 Magnum pezsgője, de a somlói borászat két ezüstöt is elhozott.

Hányan kerültek börtönbe Magyarországon állatkínzás miatt? Kikértük az adatokat

Lefejezték Rozit, a kecskét, kegyetlenül megkínoztak egy ebet Hartán. Ezek elkövetői a rácsok mögé kerülhetnek, ám az állatkínzók jellemzően enyhébb büntetéssel megússzák.

Azt mondta a szerdahelyi tolvaj, hogy a lopott pénzt szétosztotta a szegények között

Korábban szerkesztőségünk is hírt adott arról, hogy ismeretlen elkövetők sorra törik fel az autókat Dunaszerdahelyen. Múlt hét pénteken a rendőröknek sikerült elfogniuk egy tolvajt, aki beismert egy ilyen bűntettet. A 24 éves visszaeső bűnöző múlt pénteken egy kővel törte be egy Škoda Octavia típusú gépkocsi ablakát Dunaszerdahelyen, és az…

Kerüljük el a baleseteket a télies útviszonyok között is!

Police
-
 Ma 14:11Belföld

Kerüljük el a baleseteket a télies útviszonyok között is! Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 25., sze - 14:11 A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési tanácsai.

Farm VIP: évtizedes, gyermekkori barátság húzódik két játékos között

Noizz
-
 Ma 14:06Bulvár

A reality összehozott két régi jó barátot: kiderült, hogy Sydney Van Den Bosch és Jóni Máté már gyermekkoruk óta ismerik egymást és nagyon jó barátok.