Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb ágazatok támogatására jut további 80 milliárd forint

Új mezőgazdasági beruházási pályázati csomagot hirdet az Agrárminisztérium (AM) 80 milliárd forint értékben a nyáron a nagy hozzáadott értéket jelentő állattenyésztés és a kertészeti ágazat számára, a koronavírus-járvány agrárgazdasági hatásainak mérséklése és a versenyképesség növelése érdekében - közölte Nagy István agrárminiszter…

Újabb 80 milliárd forintra lehet pályázni

Új mezőgazdasági beruházási pályázati csomagot hirdet az Agrárminisztérium (Am) 80 milliárd forint értékben a nyáron a nagy hozzáadott értéket jelentő állattenyésztés és a kertészeti ágazat számára, a koronavírus-járvány agrárgazdasági hatásainak mérséklése és a versenyképesség növelése érdekében - közölte Nagy István agrárminiszter…

Nagy István: Újabb 30 milliárdra pályázhatnak a kertészetek

Nagyszabású pályázati csomag indul a nyáron. A kertészek 30 milliárdot kaphatnak belőle.

KSH: 9,0 százalékkal nőttek a keresetek márciusban

Márciusban a bruttó átlagkereset 400 ezer 400 forint volt, 9,0 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban. Az első negyedévben a bruttó és a nettó átlagkereset is 9,1 százalékkal nőtt éves összehasonlításban, 384 ezer 200, illetve 255 ezer 500 forintra. A reálkereset 4,6 százalékkal emelkedett a fogyasztói árak első negyedévi, 4,3…

A fertőzötteké nőtt, az aktív esetek száma viszont csökkent Hargita megyében

Noha két új fertőzést is igazoltak, mégis csökkent az aktív esetek száma csütörtökön Hargita megyében, miután öt személyt gyógyultnak nyilvánítottak és kiengedtek a kórházból.

Brutálisra nőtt a dugó az M0-son

Infostart
-
  Ma 13:25 Belföld

Több mint egy óra kell már az átjutáshoz a kritikus szakaszon.

Nagy István: 80 milliárdos forrás nyílik a stratégiai beruházásokra

Nagyszabású pályázati csomag indul a nyáron. Az állattartók és kertészek a kedvezményezettek.

Rendkívüli hír: újabb 80 milliárd forint támogatás jut a magyar agráriumnak!

Új mezőgazdasági beruházási pályázati csomagot hirdet az Agrárminisztérium 80 milliárd forint értékben a nyáron a nagy hozzáadott értéket jelentő állattenyésztés és a kertészeti ágazat számára, a koronavírus-járvány agrárgazdasági hatásainak mérséklése és a versenyképesség növelése érdekében – közölte Nagy István agrárminiszter.

Újabb 80 milliárd forint jut az állattenyésztés és kertészet támogatására

Új mezőgazdasági beruházási pályázati csomagot hirdet az Agrárminisztérium (AM) 80 milliárd forint értékben a nyáron a nagy hozzáadott értéket jelentő állattenyésztés és a kertészeti ágazat számára, a koronavírus-járvány agrárgazdasági hatásainak mérséklése és a versenyképesség növelése érdekében - közölte Nagy István agrárminiszter.

A jogszabály alapján visszatérhetnek a nézők a hazai futballmeccsekre is

Mától visszatérhetnek a nézők a szabadtéri sportrendezvényekre.

Milyen szertől nőtt ki újra egy kopasz nő haja?

Női NetCafe
-
  Ma 12:39 Egészség

Egy kóros hajhullásban szenvedő nőnél, akinek már egész testén kihullott a szőr, csodás módon ismét megindult a hajnövekedés, miután mellkasi fertőzésére szteroidos orvosságokat kezdett el szedni.

Hiába kapott brutális milliárdokat, mégis 800 alkalmazottat küld el Mészáros szállodalánca

Úgy tűnik, nem túl hálás nekünk adófizetőknek Mészáros Lőrinc, amiért 17 milliárdos támogatást kapott a szállodalánca, ugyanis 800 alkalmazottat rúgnak ki.

Agrárminiszter: 80 milliárdos keret nyílik korszerűsítésre

Új mezőgazdasági beruházási pályázati csomagot hirdet az Agrárminisztérium 80 milliárd forint értékben az állattenyésztés és a kertészeti ágazat számára - közölte Nagy István agrárminiszter.

800 alkalmazottat küldött el Mészáros Lőrinc szállodalánca, miközben 17 milliárdos támogatást kapott

A járványhelyzetre tekintettel kapott több pénzt a Hunguest Hotels, de az nem volt feltétel, hogy a munkavállalókat ne bocsássák el.