Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Jelentős napenergia céggel bővült a Bravogroup portfóliója

Az egyik legnagyobb magyar magántulajdonban lévő infokommunikációs vállalatcsoport 50 százalék tulajdonrészt szerzett a PV Napenergiában.

A só mindenre megoldás: Vedd fel vele a harcot a makacs szennyeződésekkel szemben

Life
-
 Ma 14:03Életmód

Egyre többen próbálják az otthoni takarítás vegyszermentesen megoldani és házi prakikákat, trükköket bevetve óvni a környezetet a káros anyagoktól. Az már köztudott, hogy a só rendkívül sok jótékony hatással rendelkezik, most pedig megmutatjuk, hogy mi mindent lehet vele tisztán tartani a háztartásban.

Immár itthon is perelhetők a nagy online cégek

Az Európai Unió bírósága a nemzetközi cégek perlését a velük szerződő vállalkozás országában is lehetővé tette a versenysértésből fakadó károk megtérítése érdekében - közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).

Itt vannak az első képek: Utolsó útjára kísérik Benkő Lászlót

Szerda kora délután szűk körben búcsúztatják az Omega legendás billentyűsét, Benkő Lászlót.

Mi látszik nappal a brüsszeli éjszakából? Újra csúcson a halálozási adatok; Megint baj van az orosz gyártású metróval; …

A szerda délután megjelenő számunkból ajánljuk: – December 29-én tárgyal az Európai Gyógyszerügynökség a Pfizer és a BioNTech közös fejlesztésű oltóanyagáról. – Újra csúcson a halálozási adatok. – Véres kézzel-lábbal, hátizsákjában egy rakás extasy tablettával, az ereszcsatornán keresztül menekült egy meleg szexpartiról Szájer József, de…

A hazai vállalatok is perelhetik itthon a külföldi óriásokat

Akár az Amazon, a Facebook, a Google, az Apple és a Booking is perelhető az Európai Unió Bíróságának irányadó ítélete alapján.

Talajművelő robot, kombinátorok, agrárgéplízing és bővülő magyar gépgyártás – itt a mezőgazdasági gépek decemberi…

Magro
-
 Ma 13:37Gazdaság

Novemberben is több érdekes és fontos hírt hoztunk az olvasóinknak a mezőgazdasági gépek témájában. Írtunk arról, hogy szuperkönnyű holland robotot fejlesztenek a hollandok, beszámoltunk egy komoly kombinátor választékról, lehoztuk, hogy 45,5 milliárd forintra növekedett a magyar agrárgéplízing-finanszírozás és megmutattuk, milyen…

Itt lehet majd jelentkezni a vakcinára

Sokféle forgatókönyvvel készülnek, attól függően, mikor és milyen, illetve mennyi vakcina érkezik az országba.

Elárulták a magyar cégvezetők, lesznek-e tömeges elbocsátások itthon

A magyarországi vállalkozások bevétele átlagosan 11,4 százalékkal csökkent a koronavírus-járvány okozta válság kezdete óta, de a cégvezetők többsége fellendülést vár, és nem kényszerült elbocsátásokra - közölte a CIB Bank

Üzenet Karácsonynak: Itt az aláírt szerződés – valaki hazudik...

Karácsony Gergely vagy szándékosan ködösít, vagy fogalma sincs, mi történik a fővárosban – írja a BKK-igazgatóság Fidesz által delegált tagja.

Itt a Snapdragon 888, 2021 androidos csúcslapkája

PCWorld
-
 Ma 13:09Mobiltech

A 2021-es androidos csúcsmobilokban dübörög majd a Qualcomm immáron hivatalosan is bemutatott Snapdragon 888 rendszerchipje.