Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

2020 után is nehéz lesz, a változások folyamatban vannak

„Gazdálkodni és gazdálkodni is nehezebb lesz a jövőben” – hangzott el az Agrárközösség roadshowjának gyöngyösi állomásán február 7-én.

A Krisztus-képek utóéletéről is lesz szó a Dériben

Haon
-
  Ma 10:36 Kultúra

A Munkácsy-trilógia fordulatokban gazdag keletkezéstörténetéről is szólnak a Déri Múzeumban.

Kiderült, milyen idő lesz tavasszal - meg fog lepődni

ATV
-
  Ma 10:32 Időjárás

Február közepén már minden embernek kezd elege lenni a szeszélyes téli időjárásból, így a legtöbben a tavasz beköszöntét várjuk. Azt azonban tudjuk, hogy az időjárás kiszámíthatatlan, és nem mindig aszerint alakul, ahogy azt az adott hónapban várnánk.

Mitől sikeres igazán egy nő?

Style
-
  Ma 10:32 Életmód

Napjainkban egyre több lehetőség kínálkozik a nők számára is az üzleti életben. Sőt, mi több, nagyobb számban jelentkeznek főiskolára/egyetemre, mint férfi társaik. Összegyűjtöttük a legnyomósabb érveket, amik bizonyítják: a nők sikerre születtek.

Egy reflexológus megosztott egy párperces lábmasszázs-trükköt: ettől gyorsan álomba merülsz!

Bien
-
  Ma 10:31 Életmód

A Föld népességének egyharmada küzd álmatlansággal, ami hosszú távon komoly fizikai és mentális következményekkel is járhat. Az egészséged...

Anya és fia együtt verték meg az osztálytársat

NLC
-
  Ma 10:30 Baleset-bűnügy

Ráadásul mindezt egy tanórán, az osztály szeme láttára.

A vártnál jóval gyorsabban visszaszorulhat Európa egyik legszennyezőbb iparága, a lengyel szénszektor

G7
-
  Ma 10:30 Külföld

Egy év alatt mintegy 10 százalékkal csökkent a szénfogyasztás, a 2030-as célokat akár már idén elérhetik. Úgy tűnik, az utolsónak szánt szénerőmű sem épül meg.

A Bayert az ág is húzza: megint kapott egy büntetést egy tájékozatlan gazda miatt

Két nagy növényvédőszer-gyártót büntetett most meg egy amerikai bíróság, mindkettő fellebbezésre készül. Az egyikük, a Bayer, már nagyon rutinos ebben. Ez alkalommal egy tájékozatlan amerikai farmer perelte be sikerrel.

Változások jönnek a MiFID 2-nél – Brüsszelben már folynak az egyeztetések

Portfolio
-
  Ma 10:29 Pénzügy

Több fronton is enyhítene a MiFID 2-es irányelven az Európai Bizottság, többek között egyszerűbbé tennék az árupiaci derivatívákkal való kereskedést, mellyel elsősorban az euró alapú ügyletek számát pörgetnék fel – írja a Financial Times.

A Zofia elitnek már az MVP animációja is megvan, rátaláltak egy különleges Valkyrie fejesre is

Új év, új szezon, ilyenkor tudjuk, hogy napokig nincs megállás, mindig napvilágot lát valami új infó – nemrég az Operation Void Edge frissítésének tartalma derült ki: Új fegyver skinek, operátor árcsökkenések és egy halom buff néhány nerf mellett – Y5S1 patch Azóta ugye ez pörgethető tesztszerveren, így a Ubisoft hamar lebukott több fronton is. Egy

Életveszélyes ugrásra készül egy amerikai tornász

Blikk
-
  Ma 10:26 Sport

Simone Biles amerikai tornász folyton újabb és újabb elemekkel bővíti repertoárját, most azonban egy életveszélyes ugrásra készül, amivel korábban még egy nő sem próbálkozott.

Nincs hely a börtönökben…Pedig 2020 ban egy egész kormány ülni fog…

A tegnapi nap egyik legfontosabb híre az volt, hogy a kormány, T/9241. számon benyújtotta „a börtönzsúfoltsági kártalanításokkal kapcsolatos visszaélések megszüntetése érdekében szükséges haladéktalan intézkedésekről” (a kártérítési kifizetések azonnali leállításáról is) szóló törvényjavaslatát. Az előterjesztés legérdekesebb szakasza…

Autószállító trélernek ütközött egy teherautó az M1-es autópályán

Ráfutásos balesetet szenvedett egy autószállító tréler és egy teherautó kedd délelőtt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 19-es kilométernél. A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a törökbálinti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre.

Autószállító trélernek ütközött egy teherautó az M1-es autópályán

Ráfutásos balesetet szenvedett egy autószállító tréler és egy teherautó kedd délelőtt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 19-es kilométernél. A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a törökbálinti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre.

Whyte: ha Tyson Fury tényleg KO-ra megy, gyorsan vége lesz

A nehézsúlyú Dillian Whyte már hosszú ideje próbálja becserkészni a WBC bajnok Deontay Wildert, aki a hétvégén a brit bunyós honfitársa, Tyson Fury ellen visszavágózik. A két ökölvívó