Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 251 hír

Kiderült, mikor lehet ingyenes a koronavírus-teszt Magyaroroszágon

Abban az esetben, ha a háziorvos rendeli el a tesztelést, biztosan nem kell kifizetni a koronavírus-teszt árát.

Ingyenes a háziorvos által elrendelt teszt 

A koronavírus kimutatását célzó PCR-tesztért azoknak kell majd fizetniük, akiknek a saját döntése, hogy elmennek a mintavételre – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a kormány Facebook-oldalára csütörtökön feltöltött videójában.

Dömötör: Ha a tesztelést háziorvos rendeli el, ingyenes a teszt

A koronavírus kimutatását célzó PCR-tesztért azoknak kell majd fizetniük, akiknek a saját döntése, hogy elmennek a mintavételre - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a kormány Facebook-oldalára csütörtökön feltöltött videójában.

Akciófigyelő: Minden platformra ingyenes a Life is Strange 2 EP1

Esport 1
-
  Ma 08:30 Gaming

Sean és Daniel kalandjainak felvezetéséért nem kell fizetnetek egyetlen forintot sem.

A megyében öt településen ingyenes szemvizsgálatokkal szűrik a nyak- és fejfájás okait

A néhány perces, fájdalommentes vizsgálat feltárja a problémát, a szakemberek pedig megoldási javaslatokat is adnak.

Ingyenes a teszt, ha házorvos rendeli

A koronavírus kimutatását célzó PCR-tesztért azoknak kell majd fizetniük, akiknek a saját döntése, hogy elmennek a mintavételre.

Így juthatunk ingyenes koronavírus-teszthez a jelenlegi járványhelyzetben

Ezt maga Dömötör Csaba államtitkár jelentette be hivatalosan is. De vajon a háziorvosok keze mennyire van megkötve? A hatósági ár azokra fog vonatkozni, akik önszántukból kérnek PCR-tesztet. A koronavírus kimutatását célzó PCR-tesztért azoknak kell majd fizetniük, akiknek a saját döntése, hogy elmennek a mintavételre – közölte a…

Ha a tesztelést háziorvos rendeli el, ingyenes a teszt

A koronavírus kimutatását célzó PCR-tesztért azoknak kell majd fizetniük, akiknek a saját döntése, hogy elmennek a mintavételre – közölte a Dömötör Ccsaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a kormány Facebook-oldalára csütörtökön feltöltött videójában. A kabinet a héten arról döntött, hogy hatósági árat vezet be a PCR-tesztre.

Az egyik Watch Dogs-epizód is ingyenes az Epic Games Store-ban két másik játék mellett

IGN
-
  Tegnap 22:30 Gaming

Ismét sok játék lehet a miénk. Hamarosan megjelenik a Watch Dogs Legion, amelynek éppen elég izgalmas a koncepciója ahhoz, hogy új játékosokat is bevonzzon. Hogy felkészüljünk erre, ideális végigjátszani a korábbi részeket. Ezek közül az egyiket kínálja az Epic Games Store ingyen.

Ingyenes a Life is Strange 2 első része, és ez most a Steam harmadik legnépszerűbb játéka

GameStar
-
  Tegnap 21:23 Gaming

Több százezer játékos élt a lehetőséggel, hogy ingyen kipróbálja a Life is Strange 2 első epizódját.

Dobrev Klára: Valódi eredményeket kell felmutatni a romák felzárkóztatása terén

Legyen következménye annak, ha valamelyik tagállam nem tud sikereket elérni.

Ingyenes a tesztelés, ha a háziorvos kéri a betegnek

Csak azoknak kell fizetniük a PCR-tesztért az államtitkár szerint, akik saját döntésükből mennek mintavételre. A koronavírus kimutatását célzó PCR-tesztért azoknak kell majd fizetniük, akiknek a saját döntése, hogy elmennek a mintavételre – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a kormány Facebook-oldalára csütörtökön…

Ha a tesztelést háziorvos rendeli el, ingyenes a teszt

A koronavírus kimutatását célzó PCR-tesztért azoknak kell majd fizetniük, akiknek a saját döntése, hogy elmennek a mintavételre – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a kormány Facebook-oldalára csütörtökön feltöltött videójában. Dömötör Csaba felidézte: a kabinet a héten arról döntött, hogy hatósági árat vezet be a…

Ingyenes a koronavírusteszt, ha háziorvos, kórház vagy hatóság rendeli el

A kormány közösségi oldalán elmagyarázták, hogy mely esetekben lesz ingyen a teszt, és hogy miért vezették be a 19.500 forintos hatósági árat.

Ingyenes a Pcr-teszt, ha háziorvos rendeli el

Dömötör Csaba felidézte: a kabinet a héten arról döntött, hogy hatósági árat vezet be a Pcr-tesztre. Ez 19 500 forint...