Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 340 hír

Minden parkolóházban ingyenes a parkolás

Hétfő este 7-től lép életbe a parkolóházak ingyenes éjszakai használatáról szóló, szombaton bejelentett kormányrendelet.

Ingyenessé vált a Comanche multiplayer része

PlayDome
-
 Tegnap 20:45Gaming

A fizetős egyszemélyes kampány is új tartalmakkal bővült.

Most két hétig ingyenes a Star Citizen

PlayDome
-
 Tegnap 20:31Gaming

A játékosok száznál is több űrhajót próbálhatnak ki a próbaidőszak alatt.

Ingyenes parkolás a mélygarázsokban, parkolóházakban

Ingyenesen lehet használni este 7 és reggel 7 óra között lakott területen belül a kereskedelmi célú parkolási létesítményeket hétfőtől kezdve egy új kormányrendelet értelmében. Kecskeméten a rendelet hatálya alá tartoznak a Malom Központ és a Budai utcai piaccsarnok mélygarázsai.

Tartja a lépést az élbollyal az idegenben fordító Sepsi

MOLcsapat
-
 Tegnap 20:04Foci

A szentgyörgyiek idegenbeli győzelemmel foglalták vissza a negyedik helyet a román bajnokság tabelláján, Leo Grozavu csapata hátrányból fordítva győzte le a Chindia Targovistét.

Továbbra is jegyet kell váltani az ingyenesen használható debreceni mélygarázsokban

A DV Parking Kft. tájékoztatása szerint a vonatkozó kormányrendelet értelmében a vállalat által üzemeltetett mélygarázsokat és a Jászai Mari utcai felszíni parkolót 19:00 óra és reggel 7:00 óra között díjmentesen használhatják az autósok. A sorompóknál ugyanúgy jegyet kell váltani, mint más esetben, de az este 7 óra és a reggel 7 óra közötti idősza

Ingyenes a parkolás a békásmegyeri piacon éjszakánként

A szombaton megjelent, a parkolóházak éjszakai használatát ingyenessé tevő kormányrendelet alapján a Békásmegyeri Piac parkolóházának területén a parkolás este 19 órától reggel 7 óráig INGYENES! 

Ingyenes parkolás: újabb döntés született

Megnyitja parkolóját a Fővárosi Önkormányzat a környéken lakók előtt kedd estétől december 11-ig - írják a Facebookon.

A román külügy tiltakozott a Tesco nagy-britanniai üzleteiben a tolvajoknak szóló román nyelvű felhívások miatt

A román külügy tiltakozását fejezte ki amiatt, hogy Nagy-Britanniában a Tesco áruházlánc román nyelvű feliratokon figyelmeztette üzleteiben a tolvajokat cselekedetük következményeire, Bukarest szerint ugyanis ez a diszkriminatív üzenet „nem tükrözi reálisan az ott élő román közösség helyzetét”. A román külügy azt követően fejtette ki…

Ingyenes a parkolóházak éjszakai használata

Hétfő este 7-től lép életbe a parkolóházak ingyenes éjszakai használatáról szóló, november 21-én bejelentett kormányrendelet.

Újpesten is ingyenessé válik több parkolóhely és garázs használata

A szombat este megjelent Magyar Közlönyben olvasható kormányrendelet értelmében Újpesten is ingyenessé válik több parkolóhely és garázs használata – írja Déri Tibor polgármester.November 23-tól december 11-ig az úgynevezett “keramitos” parkolót este 19 és reggel 7 óra között díjfizetés nélkül használhatja bárki.Az Újpesti Piac és…

Mától ingyenes a parkolóházak éjszakai használata

Hétfő este 7-től lép életbe a parkolóházak ingyenes éjszakai használatáról szóló, szombaton bejelentett kormányrendelet - mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő hétfőn.

Itt a Microsoft ingyenes alternatívája a Zoomra

A Microsoft Teamsben ingyenesen dumálhat egymással egyszerre akár 300 felhasználó is, 24 órán keresztül.

Elindult Az Angol Nyelvű Kepmas.Hu

onBrands
-
 Tegnap 17:17Média

Bővült a stratégia: látássérültek, külföldiek, külhoni magyarok.