Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 51 hír

Ingyenes alkalmazás segíti a mezőgazdasági termelőket Indiában

Christopher Saggalla egy dél-indiai farmer, akinek a farmja Kulabgoor (Andra Prades állam) területén helyezkedik el. Növényei gondozásával kapcsolatban sokszor szorult a helyi növényvédőszer-kereskedők tanácsaira, ami gyakran vezetett a vegyszerek túladagolásához, vagy éppen a várt hatás elmaradt. Jobb megoldást nem ismervén, ilyen…

Sender! – küldj egy ingyenes képeslapot az iPhone-nal készített fotóidból!

Szifon
-
  Tegnap 14:37 Mobiltech

Már nem is emlékszem, hogy hol találkoztam a Posta alkalmazásával, a Sender!-rel, amivel ingyen küldhetünk el egy képeslapot a szeretteinknek. Lényegében az iPhone-on lévő fotókból válogatva rövid üzenettel bárkinek küldhetünk képeslapot, akár külföldről vagy külföldre is. Az első darabot a Posta állja, ezután pedig 549Ft-unkba kerül egy-egy…

Napokig ingyenes lesz a BKV: ezt minden bérletesnek tudnia kell

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium döntése nyomán a 2019 decemberére szóló dolgozó- és tanuló bérletekkel egészen 2020. január 7-éig lehet utazni a vasúti és közúti közlekedési szolgáltatók helyközi járatain - tájékoztatott...

Mégsem hozta a Mikulás: a fővárosi bürokrácia miatt elmaradt az új fővárosi ingyenes lap bemutatkozása

Bár már az önkormányzati választás előtt beadták a terjesztési kérelmüket a fővárosi önkormányzathoz, hogy a mai napon utcára kerülhessen az első próbaszám, az engedélyek elmaradása miatt kénytelen volt elhalasztani az új, ingyenes, fővárosi lap bemutatkozását a főszerkesztő.

Pozsonyban már jár a Karácsonyi villamos – mindenkinek ingyenes

Körkép
-
  19.12.06 17:03 Határtalan

Mától, egészen az év végéig a pozsonyi utasok és turisták rendelkezésére áll

Szombattól ingyenes a parkolás a város minden pontján

Kanizsa Újság
-
  19.12.06 15:57 Megyei

Berta Krisztián, az Éljen VárosuNk! Egyesület képviselőjének javaslatát a november 28-i közgyűlésen fogadta el a testület.

Ingyenes jogi tanácsok a kamara tagjaitól

Haon
-
  19.12.06 15:24 Belföld

Harminc perc áll rendelkezésre, hogy jogi tanácsokat kérjenek.

Hét éve indult, most lezárult az ingyenes érettségifelkészítő program

Székelyhon
-
  19.12.06 14:15 Határtalan

Több szempontból is sikeresnek mondhatók a Nemzetstratégiai Kutatóintézet (NSKI) és az Orbán Balázs Intézet Egyesületének (OBIE) román nyelv és irodalomból, valamint matematikából szervezett ingyenes székelyföldi, valamint a szórványt is érintő érettségi felkészítői. 

Kiderült, mennyibe kerül a fővárosnak az álláskeresők ingyenes utazása

HVG
-
  19.12.06 14:13 GazdaságKarácsony Gergely

Karácsony Gergely főpolgármester ígérte meg a választásokat követően az álláskeresők ingyenes tömegközlekedését – most kiszámolták, mennyibe is fog ez kerülni a fővárosnak.

Ingyenes játékok a hétvégére: Háborúzó kecskével és vikingekkel vonulhatunk hadba

IGN
-
  19.12.06 14:12 Gaming

Ha véletlenül nincs programod hétvégére, lesz miből választani a pénztárca kinyitása nélkül is Ahogyan az lenni szokott, megint egy rakás kiadó és fejlesztő döntött úgy, hogy az elkövetkezendő pár napban ellenszolgáltatás nélkül kipróbálhatóvá varázsolja egy rakás játékát.

Egy éve lett ingyenes a CS:GO, de vajon örülünk mi ennek?

Leet
-
  19.12.06 14:01 Gaming

2018 decembere előtt a CS:GO rengeteg problémával küzdött. A Battle Royale játékok elszipkázták a játékosbázist és a Twitch nézőket is, a játékosszám még a folyamatos leárazások mellett is csökkent. A kiadó válasza a 2018-as decemberi Update volt, mely ingyenes CS:GO-t és BR játékmódot, a Danger Zone-t hozott. Vigyázat, innentől…

Nem került az utcákra az új ingyenes budapesti újság

Médiapiac
-
  19.12.06 13:27 MédiaKözigazgatás

Az Index szerint a Pesti Hírlap készen állt arra, hogy december hatodikán megjelenjen a nulladik szám, de már nem kérdéses, hogy ezt sikerült-e megvalósítani, mert nem.

Ingyenes lapcsánka várja csütörtök délutánonként a forgatagban sétálókat

Nyíregyháza
-
  19.12.06 12:43 Belföld

Ingyenes lapcsánka várja csütörtök délutánonként a forgatagban sétálókat

Álláskeresők ingyenes utazása: további részletek derültek ki

Napi
-
  19.12.06 11:59 Belföld

A budapesti Városigazgatási Főosztály kiszámolta, hogy milyen pénzügyi hatása lenne a budapesti nyilvántartott álláskeresők ingyenes tömegközlekedésének. Ezt Karácsony Gergely főpolgármester ígérte meg a választásokat követően.