Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 396 hír

Ingyenes vakcinákat kapnak a világ egyik legnagyobb légitársaságának reptéri dolgozói

Liner
-
 Ma 03:49Külföld

Az American Airlines valószínűleg csak azokat az alkalmazottakat fogja engedni dolgozni, akik már átestek a COVID-19 vakcinán, ezért amint újranyitnak a nagyobb repülőterek, egy ideiglenes kórházi részt alakíthatnak majd ki bennük, ahol elvégezhetik az oltást.

Olyan emberekben mutatták ki a brit mutáns vírust, akik Magyarországon fertőződtek meg

Nem attól függ egy vakcinának hatékonysága, hogy az orosz, európai vagy kínai. Az első generációs vakcinák (az elölt vírus vakcinák) nem veszik fel a versenyt a harmadik generációs, mRNS-alapú vakcinákkal. Erről Jakab Ferenc, a PTE virológus professzora beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Tizenezret spórol, ha kattint párat: ingyenes a Star Wars Battlefront II

Egy- és többjátékos móddal is rendelkezik az a Star Wars témájú videojáték, amelyhez most teljesen ingyen juthatnak hozzá a PC-sek.

Hétfőtől karantén vár minden brit földre érkezőre

A brit kormány hétfőtől átmenetileg minden ország esetében megszünteti a karanténkötelezettségtől mentes beutazás lehetőségét az Egyesült Királyságba az esetleg még nem azonosított új koronavírus-változatok behurcolásának megakadályozása végett - jelentette be pénteken Boris Johnson brit miniszterelnök.

Döntés született: hétfőtől irány a karantén, aki a britekhez vágyik

Liner
-
 Tegnap 19:09Külföld

A britek egyre inkább szorosabbra húzzák a nadrágszíjat a koronavírus miatt, és most hoztak egy újabb olyan döntést, aminek lesznek ellentámogatói.

Ausztriát is jelentősen érintheti a brit vírusmutáció

Abból kell kiindulnunk, hogy Ausztria is jelentős mértékben érintett a brit koronavírus-mutáció által – jelentette ki Rudolf Anschober osztrák egészségügyi miniszter pénteki sajtótájékoztatóján.

Öt napig ingyenesen tesztel a ferencvárosi önkormányzat

HVG
-
 Tegnap 19:02Belföld

A Bakáts téren és az Ecseri úti metrómegállónál várják a lakosokat.

Szigorú karantén jön a briteknél

Hétfőtől minden beutazónak karanténba kell vonulnia az Egyesült Királyságban.

A szigorítások után 15 nappal is csak enyhén javul a helyzet, és ez nagy valószínűséggel a brit vírusmutáció miatt van

Az egészségügyi tárca vezetője elmondta, a szigorúbb intézkedések bevezetése után 15 nappal sem sikerült megtörni a járványgörbét. Míg más országokban hasonló intézkedések mellett már tapasztalható javulás, nálunk egyelőre csupán kis mértékben, és ez nagy valószínűséggel a brit vírusmutáció miatt van, ami január elején jelent meg…

Ausztriában is megjelenhetett a brit vírusmutáció

Az osztrák egészségügyi miniszter hangsúlyozta, hogy „a maszkviselés és a távolságtartás a mutáns vírus ellen is védenek”.

A brithez hasonló veszélyhelyzeti engedéllyel használhatjuk a kínai vakcinát

Szabad Európa
-
 Tegnap 17:24Belföld

A britek tavaly az Európai Gyógyszerügynökség megkerülésével, saját felelősségükre adtak egy vakcinának engedélyt. Akkor ennek az EU nagyon nem örült, most Magyarországnak ugyanehhez az eszközhöz kellhet folyamodnia, ha használni akarja a kínai vakcinát, ami mellett Orbán érvel.

Ingyenes a Star Wars: Battlefront II: Celebration Edition!

theGeek
-
 Tegnap 17:19Gaming

A már nem támogatott Star Wars-játékot most ingyen beszerezhetjük – ezzel is talán elfoglalhatjuk magunkat, miközben nagy valószínűséggel készül a harmadik rész (erről nemrég szó volt). A Star Wars: Battlefront II egyike volt azon 2017-es Electronic Arts-játékoknak, amik elég szépen felhúzták a játékosokat – a Need For Speed: Paybackkel…

Krajčí: Kiemelkedően magas a pozitív antigéntesztek aránya a Dunaszerdahelyi járásban. Valószínűleg ott is jelen van a…

ma7.sk
-
 Tegnap 17:17Határtalan

Marek Krajčí egészségügyi miniszter pénteken sajtótájékoztatón értékelte a járványhelyzetet.

Ausztriában is kimutatták a brit mutáns koronavírust

Index
-
 Tegnap 17:13Külföld

Amíg nem csitul a járvány, marad a szigor.

Tévedésből 150 000 letartóztatási jegyzőkönyv törlődött a brit nyilvántartásból

Liner
-
 Tegnap 16:52Külföld

A jegyzőkönyveket múlt héten törölték és értesülések szerint ujjlenyomatokat, DNS-információkat és a letartóztatásokról készült jelentéseket is magukban foglalták.