Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 147 hír

Nemény András: ingyenessé tennénk a szombathelyieknek a parkolás első két óráját a sárga és zöld övezetekben

Ugytudjuk
-
  Ma 12:06 Megyei

Környezetkímélő belvárost tervez az Éljen Szombathely! választási szövetség.

Több ezren futottak együtt a Bujtoson – Hétvégén tartották a Crazy 5K futást

Nyíregyháza
-
  Ma 11:55 Belföld

Crazy5K futóversenyt szerveztek a Bujtosi Városligetben hétvégén. A rendezvény különlegessége, hogy akadálypályán is kellett teljesíteni a távot. A program fő célja a sportolás megszerettetése volt. Az eseményen több ezren vettek részt.

Ingyenessé tették a tömegközlekedést, a lakosok még az autóikat is eladták

Noizz
-
  Ma 11:36 Bulvár

Ugrásszerűen megnőtt a tömegközlekedést használók száma egy francia városban, miután meglépték azt, amit nálunk egyelőre csak kampányidőszakokban ígérgetnek: ingyenessé tették a buszos tömegközlekedést.

A hiúzokon is túlmutató rendezvényt tartottak Felsőtárkányban

Heol
-
  Ma 11:30 Belföld

Az év emlősével ismerkedhettek az iskolások.

Nemzetiségi napot tartottak a skanzenben

Vaol
-
  Ma 11:30 Megyei

A Vasi Skanzen adott helyet a XVI. Szombathelyi Nemzetiségi Napnak: a különböző kultúrák bemutatkozása egyben alkalom volt a rendszeressé vált évi találkozásra.

Állatorvosi rendelő nyílt Kisudvarnokban!

Parameter
-
  Ma 09:26 Határtalan

Minden gazdi azt szeretné, hogy kedvenceik tökéletes ellátásban részesüljenek. Az újonnan nyílt Wild Wild Vet rendelőben éppen ezért mindent megtesznek azért, hogy a szakemberek ennek az elvárásnak a legjobb tudásuk szerint megfeleljenek. Legyen szó egyszerű chipbeültetésről, védőoltásokról, betegvizsgálatról vagy akár…

Kismotorfecskendő-Szerelési Bajnokságot tartottak Soltvadkerten

Baon
-
  Ma 09:16 Belföld

A IX. Országos Kismotorfecskendő-Szerelési Bajnokság nyolcadik fordulójának Soltvadkert adott otthont, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében.

Nyugdíjas találkozót tartottak a halasi kórházban

Baon
-
  Ma 08:57 Belföld

Volt dolgozóinak szervezett nyugdíjas találkozót a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház vezetősége péntek délutánra az intézmény konferencia termében.

Október 13-án újra ingyenes Fitbalance az Arénában

Újra megnyitja kapuit október 13-án a sportolni vágyók előtt Magyarország legnagyobb sport- és életmód fesztiválja, a Fitbalance. Nyolcezer négyzetméteren minden az egészségről szól majd a Papp László Budapest Sportarénában: közel 100 edzővel, 50 kiállítóval, 8 különböző mozgászónával és több mint 100 izgalmas programmal várják…

Tanévnyitó szentmisét tartottak a Szentháromság templomban

Győr Plusz
-
  Ma 07:20 Megyei

Lelkiekben töltekezhettek azok az egyetemi polgárok, oktatók, hallgatók, akik megtöltötték a győr-révfalui Szentháromság templomot, és részt vettek a Szent László Katolikus Szakkollégium és a Győri Katolikus Egyetemi Lelkészség tanévnyitó Veni Sancte szentmiséjén. „Azt kívánom, hogy ez az esztendő az imádság révén adjon nektek is felfedező…

Zöld napot tartottak a szentgotthárdi Várkertben

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

A szép kora őszi időben sok család látogatott ki szombaton a Várkertbe a Zöld Szentgotthárd programra. Lovak, kutyák, birkák hozták be a természetet a város szívébe, és sokféle bemutató közül válogathatott, aki itt töltötte a délutánt.

Kuruc napot tartottak Szentgotthárdon

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

A Várkertben pénteken megrendezett Kuruc nap a Mura Raba Tour határon átnyúló turisztikai együttműködés részeként ezúttal a két nép közös történelmi gyökereit hangsúlyozta.

Ingyenes programok frissítése automatikusan, csoportosan

Techwok
-
  Ma 06:00 Infotech

Nem is olyan régen mutattuk be az iObit Uninstaller 9 alkalmazást, amelynek segítségével tökéletes alapossággal törölhetők a gépről a megunt programok. De mi van akkor, ha mi kifejezetten kedvelünk bizonyos alkalmazásokat, s ennek megfelelően nem törölni, inkább folyamatosan frissíteni szeretnénk azokat, hogy azonnal hozzájussunk…