Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem terrorista célzattal történt a trieri gázolás, de egy dolog már biztosnak tűnik

Liner
-
 Ma 20:11Külföld

Mint arról mi is beszámoltunk, halálos gázolás történt a Rajna-vidék-Pfalz tartományban található Trier városában, amelyben legalább négy ember életét vesztette, köztük egy 73 éves egy idősasszony és kilenc hónapos csecsemő.

Tűz keletkezett egy vasvári pincében

Tűz keletkezett egy lakóépület pincéjében Vasváron, a Semmelweis utcában. A tűzhöz a körmendi hivatásos és a vasvári önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik eloltották a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését. Az oltási munkálatok közben az egységek egy propánbutángáz-palackot kihoztak az ingatlanból.

Kigyulladt egy lakóház Debrecenben

Debrecen – A tűzoltók két vízsugárral oltják a lángokat.

Pályázati forrásokkal csalt három dunántúli cégvezető

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt többéves börtönbüntetéseket szabott ki a Pécsi Ítélőtábla.

Micsoda felfedezés: Egy lépéssel közelebb kerültünk az univerzum megértéséhez

Az ASKAP nagyszabású rádiótávcső-rendszer mindössze 300 óra munkával képes volt nagyjából hárommillió galaxis feltárására.

Egy rendező, három előadás

A szabadkai Kosztolányi Dezső Színház idei Desiré fesztiválja hétfőn ért véget. A zárónapon a Jadran színpadon három előadást láthatott a közönség. 

Összeomlott az Arecibo obszervatórium egytányérú nagy rádióteleszkópja

A világ egyik legnagyobb egytányérú rádióteleszkópjáról van szó.

Teljes terjedelmében ég egy hétvégi ház Miskolc-Diósgyőrben

Teljes terjedelmében ég egy körülbelül tizenöt négyzetméter alapterületű hétvégi ház Miskolc-Diósgyőrben, a Lyukóvölgyi úton. A tűzesethez a miskolci és a diósgyőri hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltják a lángokat.

Nagykálló polgármestere temetőt adott el egy helyi beruházáshoz

Emberi csontok fordultak ki a földből a tereprendezés alatt.

Egyszerre ejtené teherbe mindkét feleségét egy amerikai férfi

SzMo
-
 Ma 20:02Szex

A poliamor kapcsolatban élő férjnek már pontos terve is van a szülővé válásig tartó közös útra.

Egy év múlva lesz zenés, bábos, táncos A diótörő

Bama
-
 Ma 20:00Belföld

A Pannon Filharmonikusok, a Pécsi Balett és a Bóbita Bábszínház hagyományteremtő céllal állítja színpadra a Kodály Központban a nagy klasszikust, A diótörőt. Ám most már bizonyos, hogy csak egy év múlva karácsonykor.

Az igen: Tóth Andi alaposan kiosztotta az egyik rajongóját

Az énekesnő egy újabb villantós képet osztott meg az Instagaram-oldalán, ami nem mindenkinek tetszett. Tóth Andi ismét nem takargatta bomba alakját, inkább egy hasvillantós fotóval harangozta be hamarosan megjelenő új karácsonyi klipjét. Egyébként az új klipjében nem egyedül szerepel majd, több ismert zenész is látható mellette.…

Kigyulladt egy lakóház Debrecenben

Kigyulladt egy körülbelül huszonöt négyzetméter alapterületű lakóház Debrecenben, a Fenyőmag utcában. Az esethez a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltják a lángokat.

Baleset történt a 47-es főúton, egy kocsi az árokba borult

Közlekedési baleset történt a 47-es főút 32-33-as kilométerénél, ahol egy autó az árokba borult.