Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Elég baj: Ausztriában összemutálódott a két rettegett vírusvariáns

Felső-Ausztriában első alkalommal mutatták ki a koronavírus brit-dél-afrikai variánsát - közölte az osztrák tartomány válságstábja kedden.

Repül az idő! Már két éve, hogy igent mondott szerelmének Tóth Gabi

Blikk
-
 Ma 20:45Bulvár

Két évvel ezelőtt mondott igent Tóth Gabi a kedvesének, Krausz Gábornak.

Biden infrastruktúrafejlesztési programja egy millió munkahelyet szüntethet meg az Egyesült Államokban

A republikánus szenátorok becslései szerint Biden infrastruktúrafejlesztési programja legalább egy millió munkahelyet szüntethet meg az Egyesült Államokban.

Kétélű fegyver a minimumadó, Magyarországnak is fájhat

A Biden-adminisztráció egy globális minimumadó bevezetéséért lobbizik. Ha ez megvalósul az, Magyarország tőkevonzó-képességét is ronthatja, valamint a legjobb adózási gyakorlatokat is ellehetetlenítheti – állítják a szakértők.

Katona Klári és Babos Gyula - Egy nagy szerelem, amit a két művész féltve óvott a nyilvánosságtól

Femcafe
-
 Ma 20:37Bulvár

Az énekesnő és a dzsesszgitáros csak keveseket engedett közel a magánéletükhöz, egy könyvben mesélt először arról Katona Klári, hogy egy kislányt fogadott örökbe a pár, mivel saját gyermekük nem született.

Közel kétmillió adag Pfizer-BioNTech vakcina érkezett már Magyarországra

A cég azt ígéri, hogy áprilisban további egymillió adagot szállítanak.

Újabb szlovákiai magyart nevezett ki nagykövetnek az államfő

Wurster Karla mostanáig Szlovákia EU-s állandó képviseletén dolgozott Brüsszelben, korábban a Nemzetközi Visegrádi Alap vezérigazgatója volt, és vezette a szlovák külügyminisztérium uniós politikáért felelős osztályát is. Megbízólevele átadásakor az államfő kiemelte: Szlovákiához hasonlóan Olaszországot is súlyosan sújtotta a…

Csaknem kétmillió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett eddig Magyarországra

Csaknem kétmillió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett eddig Magyarországra – közölte a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. kedden az MTI-vel.

A Fideszben két új szóvivőt neveztek ki

Horváth László, a Fidesz országgyűlési képviselője és Zsigó Róbert, a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára ezentúl Fidesz szóvivői feladatokat is ellátnak, áll Hollik István, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség kommunikációs igazgatójának közleményében. Horváth László 1990 óta többször volt országgyűlési képviselő…

Dráma: édesanyja halála után két nappal vitte el a korona a 23 éves kiskunhalasi világbajnokot

Fekete Patrikot 23 évesen győzte le a ragály. A kiskunhalasi világbajnok édesanyja szintén Covid-19 fertőzésben halt meg.

A vártnál nagyobb volt a drágulás az Egyesült Államokban márciusban

Napi.hu
-
 Ma 18:55Külföld

Az elemzők által vártnál erőteljesebben, 2012 óta legnagyobb mértékben emelkedtek a fogyasztói árak az Egyesült Államokban márciusban havi szinten - írja az MTI.

Eddig közel kétmillió Pfizer-vakcina érkezett hozzánk

Csaknem kétmillió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett eddig Magyarországra - közölte a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. kedden az MTI-vel.

Még két napig várja a Nav az Sms-eket

Az szja-bevallási tervezeteket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mindenkinek automatikusan elkészíti. Akinek azonban nincsen ügyfélkapu-regisztrációja, idén is kérnie kell a tervezete postázását, ha szeretné papíralapon megkapni.

Két kultikus előadás a Vígstreamházban – Mikve és A revizor

Az elmúlt két évtized két kultikus Vígszínházi előadását, a Mikvét és A revizort lehet hamarosan megtekinteni online formában. Gogol zseniális komédiája, A revizor szatirikus és groteszk kép a korrupció álnok rendszeréről, amelyben az egyéni...