Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Indul az e-Trafó online programsorozat

November 26-án, csütörtökön indul a Trafó Kortárs Művészetek Háza e-Trafó elnevezésű online programsorozata, amely minden hétköznapra tartalmas, a digitális platformokon elérhető programot kínál. Virtuális műteremlátogatások, online táncórák, live setek, performanszok, beszélgetések, webinarok, speciális előadások és egyéb…

A WHO a 2021-es év elején tervezi az AstraZeneca koronavírus elleni vakcina hatékonyságának tesztelését

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a 2021-es év kezdetén tervezi az AstraZeneca koronavírus elleni vakcina hatékonyságának tesztelését.

A német külügyminiszter optimista: napok kérdése a megoldás a magyar vétó ügyében

ATV
-
 Ma 17:02Belföld

A német külügyminiszter rendkívül optimista nyilatkozatot tett, Heiko Maas Berlinben kijelentette: napokon belül meghozzák a döntést az EU-büdzsé és a Next Generation helyreállítási alap ügyében. Az esetleges kompromisszumos megoldást a jogi garanciák bástyái jelenthetik, és “a tiszta lap” - mondták kormányközeli források.

George Clooney, a méltán híres Magyarország-szakértő

888.hu
-
 Ma 17:00Vélemény

Az amerikai színész random orbánozik, miközben a hazánkban működő balliberális médiumok kollektív erekcióban törnek ki. Kinek mi az élvezet.

BL: a Juve magyar kapusa jó meccset szeretne este látni

NSO
-
 Ma 16:48Foci

Senkó Zsombor 2019 áprilisa óta tagja a Juventusnak, ahol az olaszok Primavera csapatában szerepel – igaz, edzéseken gyakorta együtt készül az első csapattal.

George Clooney végül részletesen elmondta véleményét Orbán Viktorról és a magyarokról is

George Clooney közleményben részletezte véleményét Orbán Viktor kormányáról és a magyarokról, miután a fél ország arról beszél, hogy a világhírű amerikai színész beszólt a magyar miniszterelnöknek. Aztán kitört a vihar, és Clooney válasza elvitte a keddet.

„Pikó András biztosítsa a lehető legszélesebb körben az ingyenes parkolást”

Józsefvárosi Fidesz: Az ideiglenes kerékpársáv létesítésével jelentősen csökkent a parkolóhelyek száma, amely eddig is megkeserítette a józsefvárosiak életét.

Ingyenesek éjszaka is a pécsi parkolók

Éjszakára megnyitja parkolóit a pécsi önkormányzat.

Nemzetközi versenyen nyert aranyat a magyar pezsgő

Rendhagyó körülmények között, de minden eddiginél több nevezéssel, mintegy 30 ország részvételével zajlott le idén a világ legrangosabb pezsgőversenye, a Champagne és Pezsgő Világbajnokság (CSWWC). Magyarországról a somlói Kreinbacher Birtok Brut Classic 2016 Magnum pezsgője kapott aranyérmet és további két ezüstöt is elhoztak. A…

Magyarország a jobban védekező országok közé tartozik

Egész Európában továbbra is gyorsan terjed a járvány, egyre nő a fertőzöttek, a kórházi betegek és az elhunytak száma. Az EU nagy részén súlyosabb a helyzet, mint Magyarországon. Hazánk az egymillió főre vetített adatok szerint a fertőzöttek és az elhunytak számában az európai középmezőnyben van.

Deák Dániel: Sikeres volt Magyarország és Lengyelország közös fellépése

Kompromisszumos megállapodás születhet az EU-ban az úgynevezett „jogállamisági mechanizmus” kapcsán.

Wanted Podcast #20 // Dezső András és a Magyar kóla

Lángoló
-
 Ma 16:38Könyv

Dezső András a hvg.hu munkatársa Magyarország egyik legismertebb oknyomozó újságírója. The post Wanted Podcast #20 // Dezső András és a Magyar kóla first appeared on Lángoló.

117-en haltak meg, négyezer fölött a halálos áldozatok száma Magyarországon

Meghalt 117, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 3929 magyar

Bővíti 5G hálózati lefedettségét a Magyar Telekom

iPON!
-
 Ma 16:20Infotech

A szolgáltató kiemelte, hogy a dinamikus spektrummegosztást használva, Budapestre fókuszálva fejleszti a hálózatát.