Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 184 hír

Sirály: elmarad Duna-parti takarítás

Duol
-
 Ma 18:00Megyei

A korábbi tervek szerint november 28-án, vasárnap délelőtt rendezte volna hagyományos őszi takarítási napját a Rácalmási „Sirály” Horgász Egyesület tagsága. Az akció a járványhelyzet miatt elmarad. 

Koronavírus: mutatjuk, mikor indulhat a németek beoltása

Legkésőbb 2021 elején, de talán már idén decemberben elkezdődhet Németországban a lakosság oltása az új típusú koronavírus ellen - mondta Jens Spahn, a szövetségi kormány egészségügyi minisztere hétfőn az IDT Biologika oltóanyag-fejlesztő és -gyártó

Decemberben indulhat a tömeges oltás Németországban

Legkésőbb 2021 elején, de talán már idén decemberben elkezdődhet Németországban a lakosság oltása az új típusú koronavírus (SARS-Cov-2) ellen - mondta a szövetségi kormány egészségügyi minisztere hétfőn az IDT Biologika oltóanyag-fejlesztő és -gyártó társaság dessaui központjában tett látogatásán.

Koronavírus: decemberben indulhat a német lakosság oltása is

Legkésőbb 2021 elején, de talán már idén decemberben elkezdődhet Németországban a lakosság oltása az új típusú koronavírus (SARS-Cov-2) ellen - mondta a szövetségi kormány egészségügyi minisztere hétfőn az IDT Biologika oltóanyag-fejlesztő és -gyártó társaság dessaui központjában tett látogatásán.

Török kori ágyúgolyót találtak a Dunában

Az ágyúgolyót átadták a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum képviselőinek.

Török kori ágyúgolyót találtak a Dunában

Egy török kori ágyúgolyót találtak a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltóbúvárai merülési gyakorlat közben a Dunában. Miután kihozták, a honvéd tűzszerészeknek átadták – közölte a honvédelem.huA lövedéket a Hadtörténeti Múzeum kutatói is megvizsgálták és kiderült, még az sem kizárt, hogy a budai vár 1686-os ostroma alatt lőtték…

Páratlan: a késő őszi Dunakanyar

infoVáros
-
 Ma 13:54Megyei

Minden nap más és más arcát mutatja Magyarország különleges tájegysége.

Hetven kilogrammos török kori mozsárgolyót emeltek ki a Dunából

Egy török hódoltság korabeli mozsárgolyót találtak a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárai a Dunában a közelmúltban tartott gyakorlaton - tette közzé a Magyar Honvédség Tűzszerész és Hadihajós Ezred pénteken a Facebookon.

Müller Cecília: A jövő év első negyedében indulhat a tömeges oltás

Az országos tiszti főorvos szerint biztató jeleket látni, csökken a betegek számának emelkedése, és hamarosan több vakcina is bevethető lesz.

Világrekordok dőltek meg a Duna Arénában

Promotions
-
 Ma 13:10Foci

Két nap alatt négy világcsúcsot láthattunk az ISL úszósorozat döntőjében Budapesten.

Müller Cecília: Jövőre indulhat a tömeges oltás

A korlátozó intézkedések hatásainak elemzéséről a kormány szerdán tárgyal majd, és a lehetséges további lépésekről is.

Dunakeszin raboltak

Dunakeszin raboltak Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 23., h - 10:53 A rendőrök néhány órán belül elfogták a két feltételezett elkövetőt.

Török kori ágyúgolyót találtak a Dunában

Egy több száz éves ágyúgolyót talált a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálata a Duna medrében. A lövedék kiemelése, méretéből és súlyából adódóan, még egy tapasztalt tűzoltóbúvárnak sem volt egyszerű feladat. A felszínre hozást követően a honvédség tűzszerészei vizsgálták meg a mozsárgolyót, majd a Hadtörténeti Múzeum…

A világjárvány inspirálta a Dunapack fejlesztését

A csomagolóanyag prototípusát a megrendelő immár a virtuális térben ellenőrizheti, amivel a döntéshozatal is felgyorsul.

Több száz éves ágyúgolyót találtak a Dunában, még a Gellérthegy oldalából lőhették ki

Egy hatalmas török kori ágyúgolyót találtak a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltóbúvárai merülési gyakorlat közben a Dunában. A lövedéket a Hadtörténeti Múzeum kutatói is megvizsgálták és kiderült, még az sem kizárt, hogy a budai vár 1686-os ostroma alatt lőtték ki.