Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 160 hír

Megrohanták a pestiek ezeket a településeket: itt vesznek a legtöbben most családi házat

A járvány felpörgette az agglomerációban lévő használt családi házak iránti érdeklődést, a legdrágább négyzetméterár a pilisvörösvári járás településein, illetve Dunakeszi és Szentendre térségében alakult ki. Keresettek a 200 milliónál drágább luxus családi házak is, de nehéz a vevői elvárásokat a kínálattal összeegyeztetni.

Családi viszály apokalipszis idején

Kritika A Mitchellék a gépek ellen című animációs filmről. A Netflix animációs filmje, A Mitchellék a gépek ellen a komoly történet ellenére nem veszi túlzottan komolyan magát, a látványvilág pedig garantáltan mindenkit lenyűgöz majd. Az új évszázadban bekövetkezett technológiai robbanás akarva-akaratlanul kiélezte az ellentéteket és szakadékokat t

Óvatosan költekeznek az amerikaiak

Gyengén alakult a kiskereskedelem áprilisban az Egyesült Államokban - adta hrül a távirati iroda.

Moratórium: óvatosan kell kitolatni

vg.hu
-
 Ma 15:19Vélemény

A moratóriumnál nincs olyan megoldás, amely kapcsán ne kellene számolni valamilyen nem elhanyagolható mértékű kockázattal. Vélemény.

Szombattól már sétahajózhatunk a Balatonon

Egyes járatok napi rendszerességgel, mások csak a hétvégéken indulnak, de minden esetben a tavalyi jegyárakkal.

Vádemelés: Évekig felvette a családi pótlékot elhunyt gyermeke után

A nő nem jelentette be a gyermeke halálát a szolnoki kormányhivatalhoz.

Egy családi ház árát kérik el ezért a buszért

Nagy-Britanniában eladósorba került egy igazi autóbusz matuzsálem, amelyre az utóbbi időben rendkívül komoly összegeket fordítottak. Előző tulajdonosa tönkrement, a jelenlegi pedig már inkább megválna tőle.

Itt a tavasz, indulhat a grillszezon!

  Amennyiben strapabíró, időtálló bútorokkal rendezte be teraszát, egy alapos takarításon kívül másra nincs szükség az új szezon kezdetekor. Feldobhatja esetleg néhány új kiegészítővel, praktikusan időjárásálló díszpárnákkal, néhány meleg pléddel a hűvösebb estékre. Jó hangulatot teremtenek a mécsesek, lámpások, és persze a legkisebb…

Hatmillió oltottnál indulhatnak a védettségi igazolvány nélküli bulik

Lángoló
-
 Ma 10:46Zene

A fiataloknak azt üzente Orbán Viktor, hogy úgy számoljanak, védettségi igazolvány nélkül nem lehet fesztiválra menni.

Visszatér az élet minden szektorba - Hamarosan indulhatnak az üzleti rendezvények

Miután elérjük az 5 millió elsőre beoltottat Magyarországon, amely a pünkösd utáni héten megtörténik, fel lehet oldani az üzleti célú rendezvényekre vonatkozó járványügyi korlátozásokat is – jelentette ki a csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Ez azt jelenti, hogy rövidesen újraindulnak a Portfolio…

Először indulhat magyar sportoló az olimpián szlalom kajak-kenuban

Az ICF kiosztotta a még rendelkezésre álló kvótákat, s ezekből a magyaroknak is jutott.

Túrázás közben is óvatosan!

Borsod-Abaúj-Zemplén megyét nagyjából ezer kilométer turistaút szeli keresztül, ezek jelentős része az ÉSZAKERDŐ Zrt. által kezelt állami tulajdonú erdőterületeken halad át.