Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Áder János: Fenntarthatósági témahét indul az iskolákban

Az év elején elkészült a hét fejezetből álló Zöld Föld című tankönyv is.

Kezdés, skinek, kihívások – Indul az Overwatch Anniversary Event 2021

Leet
-
 Ma 11:09Gaming

Az Overwatch Anniversary eseménye minden évben megrendezésre kerül, hogy megünnepeljük a játék hivatalos, 2016-os megjelenési dátumát. Ha eseményekről van szó, az Overwatch szereti a go big or go home (Mindent vagy semmit) mentalitást. Az éves Anniversary eseményen a játékosok stílusosan bulizhatnak, megünnepelve, hogy a játék…

Valóban zöld, bio, eco? Natúr- és biokozmetikai termékek ellenőrzése indul

Hétfőtől indul és június végéig tart a natúr- és biokozmetikai termékek fogyasztóvédelmi ellenőrzése. A kormányhivatalok és az Innovációs és Technológiai Minisztérium IT Laborja első körben természetesként, bőrbarátként, zöldként hirdetett arckrémeket vizsgál - jelentette be hétfőn az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Szombaton indul a Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút

infoVáros
-
 Ma 10:57Megyei

2021-ben is várja látogatóit az ország egyetlen közlekedő Dmot motorkocsijával, Andrással, a gőzössel, valamint Kiscenkkel, a dízelmozdonnyal!

„Én is ember vagyok” címmel indul a Humen új kampánya

A WHO 1990. május 17-én törölte a homoszexualitást a betegségek nemzetközi osztályozásából, ezért a világ ezen a napon ünnepli a homofóbia, transzfóbia és bifóbia elleni világnapot, amelyhez Magyarország 2005-ben hivatalosan is csatlakozott. A társadalmi nyitottság folyamatos növekedése ellenére hazánkban az LMBTQ közösség tagjai közül…

Indul az előszezoni menetrend a Balatonnál

Egyre népszerűbb a Balaton a tavaszi és az őszi időszakban is, ezért a MÁV-START már nemcsak a vakáció idején, hanem előtte egy hónappal sűríti a tó partjához tartó járatok indulását és magasabb szintű szolgáltatást nyújt a járműfejlesztéseknek, felújításoknak köszönhetően.

Online konzultáció indult az állatrendőrség felállításáról

vg.hu
-
 Ma 10:42Gazdaság

Több mint száz állatvédő szervezettel együtt végzett online felmérést az állatrendőrség felállításával kapcsolatban.

Kihasználta a sértett vendégszeretetét a férfi, eljárás indult ellene

Kihasználta a sértett vendégszeretetét a férfi, eljárás indult ellene Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 05. 17., h - 10:36 A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Indul a natúr- és biokozmetikai készítmények fogyasztóvédelmi vizsgálata

A kormányhivatalok és az Innovációs és Technológiai Minisztérium IT Laborja első körben természetesként, bőrbarátként, zöldként hirdetett arckrémeket vizsgál.

A Városliget ingyenes, kéthétvégés futókihívással és online gyermeknappal készül

A Városligeti Online Gyereknapok és a családi futókihívás kellemes időtöltést és maradandó élményt nyújt az egész család számára.

Ütközéspont – indul a Máv interaktív közlekedésbiztonsági kampánya

Fontos mérföldkő lehet a MÁV eddig is aktív baleset-megelőzési tevékenységében a most induló interaktív közlekedési kampány, az „Ütközéspont”.

Ingyenes Városligeti Online Gyereknapok és futókihívás

A Liget Budapest Projekt és a RUNaway szervezésében megvalósuló futó kihívás a pünkösdi hosszú hétvégén, május 22-én indul és gyermeknapig, május 30-ig teljesíthető.

Használt mobiltelefon, e-kütyü és elemgyűjtő verseny indult fiataloknak

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), valamint a Telenor Magyarország támogatásával indult el a „Gyűjtsvelem” használt mobiltelefon, e-kütyü és elemgyűjtő bajnokság, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az újrahasznosítás fontosságára. A Fenntarthatósági Témahét keretében…

Olcsóbb lehet a növényi és a sejtalapú húsok költségszintje, mint a hagyományos élelmiszereké

Magro
-
 Ma 09:37Cégvilág

A 2020-as év rekordot hozott a működőtőke beáramlás szempontjából a növényi alapú hús, tojás és tejtermékek, növesztett húsok és erjesztéssel előállított fehérjék kínáló vállalatok számára. A Good Food Institute (GFI) a fenti iparágakba történt befektetéseket a PitchBook Data rendszer adatainak felhasználásával értékelte. Ebből kiderült, hogy…