Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Látványos tiltakozás - a diákok is kiálltak az új Nemzeti alaptanterv ellen

A Berzsenyi Dániel Gimnázium tanárai után a diákok is a tiltakoznak az új Nemzeti alaptanterv ellen, nem is akármilyen módon.

Vörösben indult a kereskedés Európában, Budapest sem kivétel

Jelentős csökkenéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden - írja az MTI. A Budapesti Értéktőzsde minimális eséssel kezdett.

Kézfogásnak indult, tömegverekedés lett belőle

Origo
-
  Ma 09:26 Baleset-bűnügy

Az amerikai egyetemi kosárbajnokságban nem a legszebb jelenetekkel ért véget egy rangadó.

Eljárás indult az ablakcserével házaló szélhámosok ellen

SzegedMa
-
  Ma 08:59 Belföld

Nagyobb értékre elkövetett lopás miatt

Rekorddal indult az év a befektetési alapoknál

Miközben az elmúlt időszakban csökkent a háztartások befektetési alapokban tartott pénze, új rekordot döntött a teljes alapkezelős piac: a befektetési alapok vagyona januárban 6530 milliárd forintra duzzadt. Ez legfőképpen a beáramló pénzeknek köszönhető, túl sok hozamot ugyanis nem tudtak múlt hónapban elérni az alapok. A legtöbb pénzt a…

Rövid a február, de már a második közgyűlés indul Pécsen

PécsiStop
-
  Ma 08:50 Megyei

16 nyílt napirendi pontnak fut neki február 18-án, kedden a pécsi közgyűlés. Lesz szó az anyakönyvvezetők nagyobb támogatásáról - ami nem jár a házasságkötési díjak megemelésével -, de a mecseki kisvasút is előkerül egyebek mellett. 

Forma-1: Március idusán 71. alkalommal indul útnak a Száguldó Cirkusz (3. rész)

Erdély Ma
-
  Ma 08:12 Sport

Hagyományosan a márciusi Ausztrál Nagydíjjal rajtol a Forma-1 71. idénye, s február 11-én megkezdődött a bemutatkozások sora.

Nemzeti identitás versus bolsevikok

A helyzet elkeserítő: napjainkban tudományos karriert lehet azzal csinálni, ha tudományos kutatómunkánk arra irányul, hogy hogyan lehetne a vörösterror áldozatainak számát csökkenteni.

Szijjártó Péter: új embercsempészet elleni művelet indul

Az embercsempészet felszámolása érdekében létrehozott Sophia nevű földközi-tengeri uniós haditengerészeti művelet mandátuma nem hosszabbítható meg, hanem egy teljesen új művelet indul annak márciusi lejártát követően – közölte a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, az EU-tagországok külügyminiszterei…

Előadássorozat indul az építészet és a belsőépítészet viszonyáról

A tíz előadásból álló, a Belsőépítészet mesterei című sorozat első állomásán február 20-án Reith András építész prezentációját hallgathatja meg a közönség.

Új startup inkubációs központot adtak át

Egyetemi startupokkal növelhető Magyarország innovációs teljesítménye – hangsúlyozta az innovációs és technológiai miniszter hétfőn a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Z-épülétének 10. emeletén létrehozott startup inkubációs központ átadásán. Palkovics László közölte: Magyarországon megvan az adottság…

Több száz pszichológus tiltakozik a nemzeti konzultáció ellen

Százával tiltakoznak a pszichológusok a nemzeti konzultáció ellen - írja a 24.hu. Szakmai meggyőződésük szerint ugyanis súlyos társadalmi károkat okoz majd a kérdőív.

Holland Vasutak: Ötpercenként fog vonat indulni Zandvoortba a versenyhétvége alatt

Motorsport
-
  Ma 06:00 Bulvár

A vasúttársaság bejelentése egybevág a pálya igazgatóságának és a Holland Nagydíj korábban bejelentett mobilitási programjával. A zandvoorti pálya teljesen a tengerparton fekszik, így azt csak 3 irányból lehet megközelíteni.„A vonatok kulcsfontosságúak lesznek a sikeres szállításban, a biciklik és a transzferbuszok mellett” – áll a közleményben.…

Keddi Sportműsor: Indul a BL kieséses szakasza

Többek között jégkorong, kézilabda, röplabda és tenisz a kínálatban.

A nagy újrakezdés, avagy mesés fordulat és egy Baba-Mama központ a Normafán

Propeller
-
  Ma 05:03 Bulvár

A tavaly májusi nyitás óta követhetjük nyomon Pataki Nagy Éva munkásságát a Ma-Mi Műhellyel. Olykor szókimondó őszinte cikkei, valós élményei élesen mutatják be, milyen is vállalkozó anyának lenni. A posztjaiból látszott, valami elindult. A Műhely megannyi átdolgozott éjszaka, küzdelem és vívódás után életre kelt. Egy csodálatos anyukaközösség…