Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 131 hír

Bukta Csaba az Altachban folytatja

A Red Bull Salzburg labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy kölcsönadta Bukta Csabát a Rheindorf Altachnak.

Meglepő: a győri Városrendészetet Dézsi Csaba András sofőrje irányítja

Ugytudjuk
-
 Ma 17:00Megyei

Két éve még a Dézsi-féle étrendkiegészítő tablettákat is reklámozta a nyugalmazott rendőr.

A csabai védőnőket is beoltották már

Beol
-
 Ma 16:15Belföld

A békéscsabai védőnők is felvették már az új típusú koronavírus elleni védőoltás első adagját, mellékhatás – a kar enyhe fájdalmán túl, ami más oltásnál is gyakran előfordul – senkinél nem jelentkezett.

Súlyosítást kért az ügyészség a Honvédkórház volt főigazgatója ellen

Súlyosítást kért a Honvédkórház korábbi főigazgatója és társai ellen hűtlen kezelés miatt indult büntetőperben a Fellebbviteli Főügyészség.

Uniós támogatásból pénzelték Gyurcsányék az adócsalásért jogerősen elítélt Czeglédyt

A BRFK-nál zajlik a nyomozás, amit az Altusnál folytatott jogosulatlan pénzügyi tevékenység bűntett gyanújával indítottak.

Esküvői táncoktatással is foglalkozik a csabai pár

Behír
-
 Ma 14:44Belföld

Bő egy éve esküvői táncokat tanít be leendő házasoknak egy csabai pár. Kiderült, a vállalkozásuk előtti élőéletük is legalább olyan mesés, mint a B&B Esküvői Táncoktatás – Békéscsaba nevű projektjük. Sódar Brigittával és Kis Bertolddal beszélgettem. (Régóta ismerjük egymást, tegeződtünk.)

A Csaba nyitja a programot

Beol
-
 Ma 12:03Sport

Január 26-án, kedden az olaszországi Monzában kerül sor a női CEV-kupa nyolcaddöntőjének buboréktornájára. A CEV honlapján közölt program szerint a Swietelsky-Békéscsabai RSE–Saugella Monza találkozó 16.30 órakor kezdődik, a találkozót a görög Konsztantinosz Voudouris és a lengyel Marcin Herbik vezeti.

Súlyosítást kért az ügyészség a Honvédkórház volt főigazgatója ügyében

Súlyosítást kért az egykori Állami Egészségügyi Központ (a mai Magyar Honvédség Egészségügyi Központ – Honvédkórház) korábbi főigazgatója és társai ellen hűtlen kezelés miatt indult büntetőperben a Fellebbviteli Főügyészség. Az ügy az ítélőtáblán folytatódik harmadfokon.

Nem tetszik az ügyészségnek, hogy az Állami Egészségügyi Központ volt főigazgatóját csak pénzbírságra ítélték

Az ügyészség súlyosabb ítéletért, a védők felmentésért fellebbeztek az Állami Egészségügyi Központ vezetőinek ügyében.

Súlyosítást kért az ügyészség a Honvédkórház volt főigazgatója ügyében

Súlyosítást kért az egykori Állami Egészségügyi Központ (a mai Magyar Honvédség Egészségügyi Központ - Honvédkórház) korábbi főigazgatója és társai ellen hűtlen kezelés miatt indult büntetőperben a Fellebbviteli Főügyészség, az ügy az ítélőtáblán folytatódik harmadfokon.

Hűtlen kezelés miatt súlyosbítást kért az ügyészség a Honvédkórház volt főigazgatója ügyében

Az egykori főigazgatóval szemben felfüggesztett szabadságvesztést, míg a volt főorvos esetében nagyobb pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

Súlyosítást kért az ügyészség a Honvédkórház volt főigazgatója ügyében

Súlyosítást kértek az egykori Állami Egészségügyi Központ korábbi főigazgatója és társai ellen hűtlen kezelés miatt indult büntetőperben.