Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Letakarták az ablakokat, de így is lebukott a 400 fős esküvői forgatag

Travelo
-
 Ma 12:18Utazás

Ezen a nagy létszámú esküvőn súlyosan megszegték a korlátozásokat.

Kérdéses, hogy az Egyesült Királyság egyben marad-e a Brexit után

Felbomolhat a brit unió, ahogy Skóciában és Észak-Írországban is egyre többen támogatnának egy függetlenségi népszavazást.

Kérdéses, hogy az Egyesült Királyság egyben marad-e a Brexit után

Felbomolhat a brit unió, ahogy Skóciában és Észak-Írországban is egyre többen támogatnának egy függetlenségi népszavazást.

Virág és Merci balhéjától hangos a ValóVilág Villa

Ezen a héten Vivi megy Párbajra, pedig a jelek szerint sokkal nagyobb feszültség van Virág és Merci között, amit a nézők tudnának rövidre zárni.

Íme amit a csillagjegyek *nem hajlandók* megtenni az első randin! Magadra ismersz?

Mindenki izgatott az első randi miatt, hiszen nem tudhatja, hogy milyen a másik ember. Ez a horoszkóp segít, ha randira készülsz, mert elég csak megnézni a leendő randipartnered csillagjegyet és máris megtudhatod, hogy mit nem szeret és hogyan viselkedik. Kos Nem hajlandó megengedni, hogy partnere mindent fizessen. Ő mindig…

Supermant csinált Orbán Viktorból drMáriás

HVG
-
 Ma 11:35Életmód

DrMáriás újabb, Orbán Viktort ábrázoló festményt készített a beszédes „Orbán »Superman« Viktor visszahozza az angol kislánynak a Brexit hűvös szele által elfújt szívlufiját, és csak annyit kér cserébe, hogy szüljön három keresztény gyermeket Banksy műtermében” címmel.

Tűz volt hétvégén a királyhegyesi iskolában – hétfőn nem tudták elkezdeni az oktatást

Tűz volt a királyhegyesi általános iskola kazánházában szombat reggel, az intézményben hétfőn nem tudták elkezdeni az oktatást - közölte a Csongrád-Csanád megyei község polgármestere hétfőn az MTI-vel.

Miért lett ennyire fontos a kormánynak Mátyás király kiásása?

A kormány újratemetné Hunyadi Mátyást, de előtte a maradványait genetikai vizsgálatoknak vetné alá. A célt sem leplezik: egyrészt be akarják bizonyítani, hogy Mátyás nem volt román származású, másrészt pedig, hogy új nemzeti emlékhelyet hoznának létre. Történészekkel jártuk körbe, miért lett ez ennyire fontos, és mi értelme van az egésznek.

25 évesen adja fel karrierjét egy profi videojátékos, mert nem bírja a hüvelykujja

HVG
-
 Ma 11:03Infotech

A sportolók legtöbbje a harmincas évei végén vonul vissza, ám a videojátékos Thomas Paparatto mindössze 25 évesen kényszerül erre.

Egyedül kell otthon hagynod a gyereket? Íme a legfontosabb tudnivalók, hogy ne kerüljön bajba!

Ha a 10-11 éves gyermek például karanténba kényszerül, egyedül hagyhatja-e otthon a szülő, ha igen, meddig?Nincs egységes szabályozás, de a kiskorú felügyeletéért elsődlegesen a szülő felelős. A gyermekvédelmi szakemberek véleménye, hogy 10 éves kor alatt nem szabad egyedül hagyni a gyerekeket. Ez a kötelesség minden…

Tűz ütött ki a királyhegyesi iskolában

Tűz volt a királyhegyesi általános iskola kazánházában szombat reggel, az intézményben hétfőn nem tudták elkezdeni az oktatást.

Milyen évelő virágok nyílnak nyáron, amelyek bírják az erős napsütést és a szelet?

Édenkert
-
 Ma 10:43Otthon

A következő fajokból érdemes válogatni: Coreopsis, Echinacea, Lavandula, Achillea, Salvia félék, Sedum spectabile fajták (késő nyár), Thymus fajok, Scabiosa, Penstemon, díszfüvek nagyon jól bírják ezt a fajta klímát

Dráma a villában: VV Virág féltékenységi jelenetet rendezett, nagyon berágott

Virág nem nézte jó szemmel, hogy Fru láthatóan érdeklődést mutat Dani iránt. Ezért félrehívta a férfit, és kifakadt neki.

Koronavírus: csökkent a fertőzöttek és az elhunyt betegek száma, íme a friss adatok

844 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 56 beteg.