Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Támogatás elektromos biciklire – 150 ezer forintos anyagi segítség magánszemélyeknek

Elektromos rásegítésű kerékpárok vásárlásához nyújt támogatást az állam. Az egymilliárd forint keretösszegű pályázat magánszemélyek számára érhető el, az első időszakban november 23-a és 27-e között, majd havi rendszerességgel nyújthatók be a jelentkezések. A támogatás összege maximum 150 ezer forint lehet.

Megvan a következő állomás? 7,2 milliárd forintért vinné Szoboszlait az Rb Leipzig

Blikk
-
 Ma 17:44Foci

A német RB Leipzigben folytathatja pályafutását Szoboszlai Dominik (20). A magyar válogatott labdarúgó minden valószínűség szerint már a téli átigazolási szezonban elhagyja klubját, az osztrák RB Salzburgot, és a lipcseiekhez szerződik.

Újabb vakcinából rendelt be az EU: 80 millió adag érkezhet

Az Európai Bizottság jóváhagyta a Moderna covid-19 (mRNA-1273) elleni vakcina 80 millió adagjára vonatkozó előzetes adásvételi szerződését - jelentette be a vállalat. "Stratégiai partnereinkkel, a Lonza és Rovi vállatokkal karöltve

160 millió adag oltóanyag érkezhet az EU-ba

Az Európai Bizottság jóváhagyta az amerikai Moderna oltóanyagát, így óriási mennyiségben érkezhet az EU tagállamaiba a cég vakcinája

Parlagfüvet talált a korrianderes tasakban, 400 forint kártérítéssel szúrták ki a szemét

Egy építőipari cég tulajdonosa, Peter Burrows friss koriandert vásárolt a newporti T

Huszonöt milliós kártérítést kell fizetnie a lúgos orvosnak

Első fokon ítéletet hirdetett a Fővárosi Törvényszék.

Megjelentek az otthonfelújítási támogatás pontos szabályai – íme a tudnivalók

A november 25-i Magyar Közlöny tartalmazza a Novák Katalin által bejelentett és néhány részletében már ismertetett lehetőség igénybe vételének feltételeit.

Megjelent az Otthonfelújítási Támogatásról szóló kormányrendelet. Íme, a részletek!

Megjelent a Magyar Közlönyben az Otthonfelújítási Támogatásról szóló kormányrendelet, ami sok eddig ismeretlen részletet tisztázott. Kérdés azonban maradt még azért bőven. Mennyi lehet maximum az Otthonfelújítási Támogatási összege? A támogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a, de legfeljebb 3 000 000 forint. A…

Egymilliárd forint a nevében is különleges Bugatti Chiron Les Legendes Du Ciel

A huszadik század korai éveinek repülőpilótáira emlékezik a Bugatti újdonsága.

Tizenegy millió bevándorlónak adna állampolgárságot Joe Biden

Hivatalának első száz napjában bevándorlási törvényjavaslatot nyújt be a szenátusba Joe Biden, amely megteremtheti az utat ahhoz, hogy az Egyesült Államokban illegálisan tartózkodó több mint 11 millió bevándorló állampolgársághoz jusson.

Járványhelyzet ide, járványhelyzet oda, húszmilliárd forintot azért csak elköltünk a Citadellára

A főváros kultikus épülete teljes egészében megújul. Az előkészítő munkálatok során megtalálták az 1815-ben épült csillagvizsgáló alapjait, török kori érméket és egy első világháborús légvédelmi ágyútalpat.

Ötven millió nem létező maszkot akart eladni egy országnak két csaló

Nem kis tétben játszott két texasi férfi, akik úgy döntöttek, a koronavírus-járv�