Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

3400 idősotthonban élő kap oltást ezen a hétvégén: most ők kerültek sorra

Az oltási tervnek megfelelően ezen a hétvégén is folytatódik a koronavírus elleni védőoltások beadása az idősotthonokban - adta ki a tájékoztatást a Koronavírus Sajtóközpont szombat reggel. Ezúttal tizenkilenc intézmény több mint

Úgy tűnik, néhány héten belül rá sem ismerünk az SZFE-re

ATV
-
 Ma 10:17Belföld

Új intézménynevek, új helyszínek, a Vas utcában pedig régi-új tulajdonos jöhet – és a jelek szerint alakul az új tanári kar is.

Koronavírus Magyarországon: íme, ezek lesznek az év legfontosabb ábrái

Az, hogy tényleges vakcinaverseny dúl a világban, az elmúlt napok híráramlása is világosan jelezte, amikor a magyar kormány odamondogatott a brüsszeli közös beszerzési stratégiának és milliószámra akar gyorsan behozni kínai vakcinát. Éppen ezért megnéztük, hogy jelenleg hogyan áll a beoltottság felfutása idehaza, ez a lakosság arányában…

Ezen a hegyen most hétvégén nem lehet kirándulni

Travelo
-
 Ma 09:48Utazás

A kialakult útviszonyokkal indokolták a döntést.

Valaki 32,3 milliárd forintot kapott reggelire

Napi.hu
-
 Ma 09:47Külföld

Egy telitalálatos volt az európai lottójátékon. A szerencsés 90 millióval lett gazdagabb.

Mikszáth Kálmán 174 esztendővel ezelőtt, ezen a napon született

Mikszáth Kálmán, főleg élete utolsó harmadában, behatóbb kapcsolatba került a magyar politikai élettel. Előbb újságíróként írta élces-érdes karcolatait a Tisztelt Ház működéséről, majd később képviselőséget vállalt és huszonhárom éven keresztül ült a parlamenti padsorokban.

Az életeddel játszhatsz, ha ezen a hétvégén jégre mész

Liner
-
 Ma 09:26Életmód

A magyar rendőrség egy nagyon fontos közleményt adott ki, mely felhívja a figyelmet a hétvégi veszélyekre, miután egyetlen egy meggondolatlan lépés is emberéletbe kerülhet.

Ha valaki látni vágyná Donald Trumpot, íme néhány reklám és cameo

Port
-
 Ma 09:20Kultúra

Éveken keresztül használta a közösségi médiát, korábban pedig a tévét és a mozit saját maga népszerűsítésére. Ezek általában arról szólnak, hogy ő Donald Trump. Most kihajigálják mindenhonnan, kérdés, hogy vissza mászik-e majd az ablakon.

147 évvel ezelőtt, ezen a napon született Mikszáth Kálmán

A zseniális író és országgyűlési képviselő mindig is szeretett görbe tükröt tartani az éppen regnáló hatalom emberei elé is és kedélyes adomákban tárta a nagyérdemű elé a szomorú igazságot.

Íme, a világ legmagányosabb helye: a világítótoronyban kevés őr bírta az elszigeteltséget

Femina
-
 Ma 08:36Utazás

A Felső-tavon található világítótoronyban szolgálatot teljesítő őrök a magánytól és az időjárási viszontagságoktól is szenvedtek.

A Linde Gáz Magyarország Zrt. 14 milliárd forintos beruházást hajt végre hazánkban

A Linde Gáz Magyarország Zrt. magyarországi kapacitásainak bővítése mellett döntött, így a vállalat 14 milliárd forintos beruházást hajt végre a Kazincbarcikán lévő levegő-szétválasztó üzemében, a fejlesztéssel a cég 430 ember munkáját védi meg, mindehhez pedig a kormány 1,9 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást biztosít –…

Sainz visszaemlékszik a Ferrari megkeresésére: „próbáltam nem túl sokat gondolkodni ezen”

Motorsport
-
 Ma 07:30Forma1

A Ferrari még jóval a 2020-as szezon valódi kezdete előtt, májusban jelentette be, hogy a 2021-es szezontól Carlos Sainz váltja a négyszeres világbajnok Sebastian Vettelt a vörösök második autójában.Sainz az elmúlt két szezonban kitűnő teljesítményt nyújtott a középmezőny élén a McLarennel, akiket a turbókorszakbeli legjobb konstruktőri…