Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 123 hír

A termelők idén is árusítani fogják a fenyőket a szokásos helyeken

Bama
-
 Ma 20:00Belföld

Kivágták már az első karácsonyfákat Zala megyében, és szállítják is az árusítóhelyek felé szerte az országban.

Nagy változás a Google Térképnél: már sima mobillal is készíthetők utcaképek

HVG
-
 Ma 19:03Mobiltech

A Google Street View (Utcakép) nevű szolgáltatását immár a felhasználók is jobbá tehetik, ha akarják, mivel a rendszer bővítése – egy frissítésnek köszönhetően – egyszerűbb okostelefonnal is megoldható. Ehhez korábban speciális 360 fokos kamerára volt szükség.

Legyőzték az államot a dühös nógrádi autósok

Két nógrádi falu közé betonterelő elemeket akart kihelyezni a Magyar Közút Zrt., ami ellen petíciót indítottak a helyiek. Pár héttel a munkálatok megkezdése után visszavonulót fújt az útkezelő.

Most: Google alapalgoritmus frissítés: 2020 december 3.

ITE
-
 Ma 17:55Infotech

A Google magyar idő szerint december 3-án este kb. 16 órakor jelentette be, hogy a mai napon útjára engedi az idei harmadik alap-algoritmus frissítését. Frissítés: magyar idő szerint 19:16kor elindult a frissítés: Az idei évben ez lesz a harmadik alap-algoritmus frissítés, legutóbb május 4-én került erre sor. Épp egy tegnapi SEO Webináriumon…

Kisić Tepavčević: Nem fogják elvenni a gyereket, ha a szülő nem oltatja be koronavírus ellen!

A munkaügyi, foglalkoztatási, harcos- és szociális ügyi minisztérium, illetve Darija Kisić Tepavčević illetékes tárcavezető cáfolták azokat a közösségi médiában terjedő híreszteléseket, miszerint a szociális központok

Nincs is bosszantóbb az autózásban, mint egy defektes gumi: mennyire talpraesettek a hazai autósok, ha kerékcseréről…

Blikk
-
 Ma 15:58Autó-motor

Az autózás alighanem legbosszantóbb velejárója a defekt: hiába a korszerű összetétel és a legmodernebb gyártási technológia, még a legstrapabíróbb abronccsal is kiszúrhatnak az úttestre szóródott éles tárgyak és alattomos kátyúk.

A Google kémkedett dolgozói után a kirúgásuk előtt

A cég, amely nemrég még a világ egyik legkedveltebb munkahelyének számított, az utóbbi időben a botrányok főszereplőjévé vált.

Legyőzték állambácsit a dühös nógrádi autósok

Váratlan fordulatot vett egy szokatlan ötlettel indult ügy. Két nógrádi falu közé beton terelőelemeket akart kihelyezni a Magyar Közút Zrt., ami ellen petíciót indítottak a helyiek. Pár héttel a munkálatok megkezdése után visszavonulót fújt az útkezelő, és felmarta a frissen lefestett útjeleket.

Nincs többé lemerülő akkumulátor, sem lehúzva felejtett ablak: együttműködik az autósokért a két magyar cég

Az ország vezető telekocsirendszer üzemeltetőjének közel 160 ezer autósa számára automatikusan elérhetővé válik az Autóőrszem nevű ingyenes szolgáltatás által kínált védelem a két magyar cég együttműködésének köszönhetően. Mától az Autóőrszem rendszámalapú üzenetküldő mobilapplikáció segítségével a sofőrök és járókelők…

A határon fogják megbírságolni a külföldi rendszámú autósokat

November 18-án lépett életbe a belügyminisztérium és az állami határőrség

Kiderült, hogy a Google kémkedett a dolgozói után a kirúgásuk előtt

A vállalat két esetben is megsérthette a törvényeket.

Cubot P40 - Google van, más nincs

Egy filléres Cubot után kipróbáltunk egyet az alsó és a középkategória határán.

Kémkedhetett a dolgozói után a Google, mielőtt kirúgta őket

A vádak szerint az etikus viselkedéstől nagyon messze állt a Google gyakorlata: a károsultak azt akarják elérni, hogy a vállalat visszavegye őket.

Óvatosságra inti az autósokat a Magyar Közút

A teljes Dunántúlon ónos eső nehezíti csütörtökön a közlekedést, ezért a Magyar Közút intenzív síkosságmentesítést végzett – tájékoztatott a vállalat kommunikációs vezetője.

Fogják a fejüket a gazdák: az importsertés lenyomja a hazai árakat

Tovább esett az élő sertés ára, ami a magas kukorica- és szójaárakkal tetézve sok termelőnek már önköltség alatti értékesítést jelent. Ráadásul nő az importnyomás a húspiacon - írja a Világgazdaság.