Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Van egy (és megannyi) álmom

Nyitókép: Körkép.sk   Mai helyzetünkben, amikor számos életkörülmény sújtja lelkivilágunkat és veszélyezteti egzisztenciánkat, mint például a koronavírus-járvány és az azzal együtt járó – sokszor fejetlen és következetlen, sokszor azonban hasznos és szükségszerű – intézkedések, megszorítások, továbbá a munkahelyek elvesztése stb., nagyon…

Végre elkezdték vizsgálni, melyik járványügyi intézkedésnek mennyi értelme van

444.hu
-
 Ma 12:04Tudomány

Közel egy év után már elég adatunk van, hogy elgondolkodjunk rajta, mi az, ami megéri. Nem biztos, hogy a legnagyobb felfordulással és társadalmi költséggel járó intézkedések a leghatékonyabbak.

Osztrák, koreai és uruguayi csatár is van a Puskás-díj jelöltjei között

hirado.hu
-
 Ma 12:03Sport

A Puskás-díj három dobogósát december 11-én hirdeti ki a FIFA, a díjkiosztó gálára 17-én virtuálisan kerül sor.

Nincs fennakadás az ellátási láncban

Boon
-
 Ma 12:00Belföld

Az üzletek nyitvatartásának korlátozása, az este 7 órára elrendelt boltzár nem hozott lényegi változást a magyar tulajdonban lévő, Borsod-Abaúj-Zemplénben működő élelmiszer-kiskereskedelmi láncok életében.

Nincs éjjeli horgászat a Velencei-tavon!

Feol
-
 Ma 12:00Megyei

A szabályokat be kell tartani, a járvány miatt jelenleg nem engedélyezett az éjszakai horgászat a Velencei-tónál sem.

Hihetetlen, mégis igaz: a sárgaborsó és én elválaszthatatlanok vagyunk. Mint a borsó meg a ...

egy.hu
-
 Ma 12:00Életmód

Akad néhány fogás, amit gyerekként, ha lehet elkerülünk, de később, felnőttfejjel rákaphatunk az ízére, és nemcsak elfogadjuk, de örömmel el is készítjük magunknak. A spenót mellett nekem ilyen a sárgaborsó-főzelék. De nemcsak az íze miatt, hanem mert keresetlen igazságokra taníthat minket az ilyen egyszerű étel.

Horváth Tamás: Hetek óta jelezte a testem, hogy valami nincs rendben

iFaktor
-
 Ma 12:00Bulvár

Néhány nappal ezelőtt Tomi arról írt az Instagram-oldalán, hogy rosszul lett és egy mentőben fekszik. Most már szerencsére jobban van és otthon pihen. Tegnap közzétett posztjában bővebben mesélt arról, mi is történt vele.Ha nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a…

A margarin van transzsírokkal

NLC
-
 Ma 11:55Egészség

Sokan ezért kerülik, de vajon okkal tartanak tőle?

Kaltenbach Jenő: Trumpnak és a trumpoknak majdnem sikerült tönkre tenni Amerikát, de Orbán és az orbánok még hat…

Trumpnak és a trumpoknak majdnem sikerült tönkre tenni Amerikát és a hit(ünk)et a demokráciában, de az intézmények és az amerikaiak

Varga Mihály szerint "a jövő év kihívásaihoz minden forrás biztosítva van"

A magyar költségvetés és az államháztartás finanszírozása stabil, az ország működőképességének, a járványügyi védekezésnek és a gazdaság újraindításának jövőbeli költségeire akkor is megvan a fedezet, ha jövőre Brüsszelből csak az egyedi szabályok szerint járó agrártámogatási összegek érkeznek - mondta Varga Mihály…

Meg van az első 100 millió követővel rendelkező TikTok-oldal

PCWorld
-
 Ma 11:54Infotech

Az elképesztő számot nagyjából másfél év alatt sikerült elérni és a csatorna magasan kiemelkedik nézőszámok terén, hiszen a második helyezett 30 millió követővel kevesebbet tud felmutatni.

Eddig 270 halálos áldozata van a járványnak Borsodban

A koronavirus.gov.hu november 24-i összesítése szerint Borsod megyében 7056 aktív fertőzött van, az elhunytak száma pedig 270. Az Eurostat 2019-es kimutatása szerint a megyében 642 ezren laknak, tehát a lakosság 0,042 százaléka hunyt el a koronavírus miatt a járvány kezdete óta. A legtöbb koronavírussal-fertőzött a fővárosban, Pest…

Pörög a tech-szektor, de bajban van a telekommunikáció és a média

Vegyes képet mutatnak a telekommunikációs, média- és technológiai cégek jelenleg elérhető pénzügyi eredményei és tőzsdei értékelései. Látszik az is, hogy mindenki arra vár, mikor lesz vége a járványnak.

nincs magyar a Puskás-díj jelöltjei között!

Igaz, Szoboszlai Dominik egy gólpasszal járulhat hozzá csapattársa győzelméhez! Luis Suárez legszebb Barca-gólja is jelölt!

Egy felmérés szerint minden ötödik nő ki van téve szexuális zaklatásnak Szlovákiában

Szlovákiában minden ötödik nő tapasztalt már erőszakot a volt, illetve jelenlegi párjától. A nők hét százaléka élt át fizikai erőszakot, és három százalékuk volt kitéve szexuális erőszaknak a partnerük által.