Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A járvány utáni újrakezdés szimbóluma lesz az idei Velencei Nemzetközi Filmfesztivál 

Velence – Vörösszőnyeges, közönség előtt megrendezett, hagyományos filmfesztiválra készülnek a velencei mustra szervezői.

12 régi nagy budapesti épület újragondolása

A Café Péntekben szó lesz a Libri-díjról, Parti Nagy Lajos megzenésített művéről, a Velencei Építészeti Biennáléról és egy Slippery című előadássorozatról.

Egy kínai rajongó építteti újra a Titanicot

A híres tengerjáró méretpontos másolata épül a kínai Dajingban, ahol a helyi vidámpark fő látványosságának szánják. A tervek szerint ráadásul a hajót nem csak megnézni lehet majd, hanem szállodaként is funkcionálni fog. A befektető Su Shaojun energiaipari befektetéseit adta el, hogy az 1997-es film rajongójaként az épülő Titanic másolatába…

Ilyen dalokkal tüzelték a focirajongókat – íme, a korábbi himnuszok

HVG
-
 Ma 17:47Életmód

Ki ne emlékezne a Waka Wakára, vagy a The Cup of Life-ra? A korábbi focitornák dalaival nosztalgiázva készülünk az idei labdarúgó-Európa-bajnokságra.

Újra előkerültek az irodaépület látványtervei

Boon
-
 Ma 17:30Belföld

Még kérdéses, mi lesz a hajdani központi leánykollégium sorsa, a város értékesíteni szeretné az épületet.

A kempingtől a hotelekig újrarangsorolhatják a magyar szálláshelyeket

Ha az Országgyűlés elfogadja, egységes szálláshely-minősítési rendszert vezetnek be Magyarországon. A Magyar Turisztikai Ügynökség szerint a változás a vendégek érdekeit szolgálja.

Idén újra élőben rendezik meg a világ egyik legrangosabb filmfesztiválját 

Vörösszőnyeges, közönség előtt megrendezett, hagyományos filmfesztiválra készülnek a Velencei Filmfesztivál szervezői.

Újra fogadja a vendégeket Gyula legnagyobb szálláshelye

  Május 14-én pénteken, fél év után újra megnyitotta kapuit az Erkel Hotel. A délelőtt folyamán már meg is érkeztek az első vendégek a szállodába. Az Egresi család a Fejér megyei Ercsiből érkezett Gyulára. A pár először 42 éve, 1979-ben járt először a fürdővárosban, akkor a nászútjukat töltötték itt. A maradandó élmény óta visszajáró vendégekké…

Elon Musk újra lecsapott, elszállt a dogecoin

A dogecoin nagyot emelkedett pénteken, miután Elon Musk ismét tweetelt a mémcoinról, a Coinbase pedig közölte, hogy a kriptopénzt elérhetővé teszi a tőzsdei platformján.

Eljött az újraindítás ideje – interjú Varga Mihállyal

Az elmúlt tíz év nagy eredménye, hogy nem volt költségvetési korlátja a védekezésnek, pláne nem kellett külső segítségért folyamodni – mondta a Demokratának a pénzügyminiszter.

Magyarország újraindult! – Az egész családot megmozgatják a kalandparkok

Az egész családot megmozgató kalandparkok remek színterei az aktív kikapcsolódásnak. Az adrenalinnövelő élmények között a kisebbek és a nagyobbak, a bátrak és az óvatosak egyaránt megtalálják a hozzájuk illőt.

Ferihegyen újranyílhat az 1. terminál, a 3. építése 2025-ben kezdődhet

A tervezett parkolóház kicsit más helyszínen épül meg, helyére egy komplex tömegközlekedési csomópontot terveznek, amely a leendő vasútállomással is össze lesz kötve.

A járvány utáni újrakezdés szimbóluma lesz az idei Velencei Nemzetközi Filmfesztivál:  

hirado.hu
-
 Ma 16:19Film

Erős versenyprogrammal, közönség előtt megtartott filmustrára készülnek a szervezők.

A kék rákok újramodellezik a horvát ökoszisztémát

Veszélyt jelentenek a helyi angolnahalászatra és gasztroturizmusra. A Neretvából származó angolnából készülnek a dél-horvátországi éttermek jellegzetes gasztronómiai csodái. Egy új, invazív rákfaj elszaporodása most viszont veszélyt jelent a folyó deltájának biológiai sokféleségére, a helyi angolnahalászatra és a gasztroturizmusra is. A…