Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ilyen volt Budapest gengsztertérképe – Bejárta a Blikk a legismertebb bűnügyek fővárosi helyszíneit

Blikk
-
  Ma 03:20 Baleset-bűnügy

Gyilkosságok, leszámolások és betörések – alig néhány évtizeddel ezelőtt ezek a bűncselekmények Budapest hétköznapjaihoz tartoztak. Napjainkban már kezdenek a feledésbe merülni olyan ikonikus alakjai és helyszínei a magyar alvilágnak, amelyek máig meghatározó szereplői a főváros hangulatának.

Választások és változások a balatoni régió településein 2019 októberében

Balatontipp
-
  Ma 00:03 Utazás

Hogy könnyeben eligazodjunk, összegyűjtöttem a Balaton-parti települések polgármestereinek választási eredményeit, és megnéztem, hogyan alakul a testületek összetétele az előző választáshoz képest. Sok minden nem történt, de néhány változásnak komoly kihatása lehet.

Fitten, frissen ősszel is a Biopont-tal

Montázs Magazin
-
  Tegnap 23:22 Életmód

Fitten, frissen ősszel is a Biopont-tal – Beköszöntött az ősz, érkeznek a hűvösebb esték, reggelek. Nincs könnyű dolga az emberi szervezetnek, hiszen a kánikulai napok után viszonylag gyorsan alkalmazkodni kell a lehűléshez, viszont nappal még magasabb a hőérzetünk, így ismét itt az ideje a réteges öltözködés elkezdésének. De vajon miért is…

Régi kőépületeket idéző dekoráció egyedi tervezésű Otti sarokelemekkel

Lakberinfo
-
  Tegnap 23:18 Otthon

Az alábbiakban az Otti termékek, mint a természetes kövek megjelenését valósághűen idéző megoldások alkotói világába nyújtunk bepillantást.

Több mint félmillióan vonultak utcára Barcelonában, összecsaptak a tüntetők a rendőrökkel

A tiltakozások azután kezdődtek Katalóniában, hogy hétfőn a spanyol legfelsőbb bíróság zendülés miatt elítélt kilenc katalán függetlenségi vezetőt.

Kalmár Ferenc: a kelet- és közép-európai összefogás sikeréhez rendezni kell az őshonos kisebbségek helyzetét

Nyitókép forrása: facebook/Mitteleuropa   Az őshonos kisebbségek helyzetének a megoldása elengedhetetlen a kelet- és közép-európai térség összefogásának sikeréhez – jelentette ki Kalmár Ferenc, Magyarország szomszédságpolitikájának fejlesztéséért felelős miniszteri biztosa pénteken az olaszországi Udinében, ahol a Közép-Európa…

Vélhetően magyar vonatkozású régészeti leletek kerültek elő a Kaukázus vidékén

Sírokat tárt fel egy magyar és orosz régészekből álló kutatócsoport Oroszországban.

Összeolvad a Magyar Polgári Párt és az Erdélyi Magyar Néppárt

A két romániai magyar politikai alakulat összeolvadását az MPP kezdeményezte választmányi gyűlésén.

Több mint félmillióan tüntettek Barcelonában, volt ahol a rendőrökkel is összecsaptak

Az elmúlt éjszakákon többször is rendbontásba forduló tüntetéshullám azután kezdődött, hogy a spanyol legfelsőbb bíróság zendülés miatt elítélt kilenc katalán függetlenségi vezetőt.

Több mint félmillióan tüntetnek Barcelonában, sok az összecsapás a rendőrökkel

A város egyik pontján békés tüntetők állják el az utakat, egy másik ponton ezzel párhuzamosan vehemensebb diákok csapnak össze a rendőrökkel.

Az embereknek elegük van a politikai botrányokból, ezrek gyűltek össze az utcákon

Parameter
-
  Tegnap 20:21 Határtalan

Több tízezer ember gyűlt össze pénteken este országszerte, hogy nemtetszésüket fejezzék ki az elmúlt napok politikai eseményei, a Gorilla-ügy, valamint a Kočnerrel és a Kuciak-gyilkossággal kapcsolatos ügyek iránt. „Azok után, amik az elmúlt napokban kiderültek, nem hallgathatunk, ezért ismét találkozunk a szlovákiai városok utcáin” –…

Zidane Dubajban győzködte Pogbát a Realba igazolásról

Origo
-
  Tegnap 20:17 Foci

A Real edzője egy konferenciára ment, a világbajok középpályásnak a sérült bokáját kezelik az Emírségekben.

Katalán válság: több mint félmillióan vonultak utcára, elmarad a Real-Barca meccs is

Barcelona - A Szabadságmenetnek nevezett felvonulás tüntetői mintegy száz kilométert tettek meg gyalog a katalán fővárosig.

A kelet- és közép-európai összefogás sikeréhez rendezni kell az őshonos kisebbségek helyzetét

Ha minden ország visszamegy a demokratikus alapokhoz, akkor ezeket a kérdéseket félelem és probléma nélkül lehet kezelni – szögezte le Kalmár Ferenc miniszteri biztos.