Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Burgenland nem hosszabbít a lezáráson

Ugytudjuk
-
 Ma 11:57Megyei

Nem követik Bécs és Alsó-Ausztria példáját.

Karácsony: kinek kell hinni? A kormány előterjesztésének, vagy egyik minisztere szavának? Vagy egyiknek se?

„Az előterjesztés szerinti beruházás (vagyis a kínai egyetem) a Budapest Diákváros – Déli Városkapu Fejlesztési Program helyszínén valósul meg”. Már megint kinek kell hinni? A kormány előterjesztésének, vagy egyik minisztere szavának? Vagy egyiknek se? - tette fel a költőinek mondható kérdést Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere…

Át nem vett küldemény miatt körözi a rendőrség Štefan Harabint

A rendőrség körözi Štefan Harabint, a Legfelsőbb Bíróság volt elnökét. Harabin a TASR érdeklődésére megerősítette, hogy tud a rendőrségi körözésről. Harabin szerint erre azért kerülhetett sor, mert nem vette át a rendőrségi küldeményeket.

Kérik a kormányt, ne nyissák meg az iskolákat

24.hu
-
 Ma 11:54Belföld

Szerintük a koronavírus-járvány miatt a gyerekekre is veszélyes az újranyitás.

Nem lesznek kétnaposak az F1-es hétvégék

F1világ
-
 Ma 11:49Forma1

A Forma-1 elnök-vezérigazgatója, Stefano Domenicali kizárta annak lehetőségét, hogy kétnaposra szűkítik a versenyhétvégék formátumát.

LMP: A kormány nemet mondott a tisztább levegőre és a zöldebb mezőgazdaságra

A Fidesz a Fenntartható fejlődés bizottságában leszavazta az LMP határozati javaslatait, amelyeket a zöld párt az energiaszegénység és a légszennyezés csökkentése, a házi méhek védelme és a glyphosate-tartalmú növényvédő szerek betiltása érdekében nyújtott be – számolt be közleményében a zöldpárt. Mint írják: ez azt jelenti, hogy a fideszes…

Eddig megúsztuk a csődöket, ám ez nem sokáig lesz már így

Az Atradius hitelbiztosító elemzése szerint Magyarországon tavaly a globális átlagot meghaladó mértékben, 18 százalékkal csökkent a csődök száma.

Nem várt fordulat: öt szakszervezet mondott nemet Orbánék lépésére

Öt szakszervezet állt ki amellett, hogy a kormány ne nyissa meg az általános iskolákat április 19-én a járványveszély miatt. A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés, a LIGA Szakszervezetek, a Munkástanácsok Országos Szövetsége és a Magyar Szakszervezeti Szövetség közös közleményében…

Közzétette a kormány, mire költené az EU-tól várt 5800 milliárd forintot

A végleges tervezetet április 30-ig kell leadni. A kormány szerint egyeztettek az önkormányzatokkal.

A február nem volt jó hónap az európai iparnak

Az Európai Unió statisztikai hivatala (Eurostat) szerdán közölte, hogy nem végleges adatok szerint havi összevetésben, szezonális kiigazítással számolva 1 százalékkal csökkent az euróövezet 19 tagállamának ipari termelése. Elemzők nagyobb, 1,1 százalékos csökkenést vártak a januárban mért 0,8 százalékos növekedés után.

Nem engedi útjára Egyiptom a Szuezi-csatornát eltorlaszóló Ever Givent

A csatornát felügyelő hatóság nagyjából egymilliárd dolláros kompenzációt vár a konténerhajó üzemeltetőjétől.

A román miniszterelnök kirúgta az egészségügyi miniszterét, bukhat a kormány is

A román kormánykoalíció viszonya új szintre érkezett: a nemzeti liberális miniszterelnök megszabadult a botrányoktól övezett liberális-technokrata egészségügyi minisztertől. Az USR-PLUS kivár: megosztott abban a kérdésben, hogy felrúgja a koalíciót, vagy maradjon.

India: már nem László Csaba a kétszeres bajnokcsapat edzője

NSO
-
 Ma 11:44Foci

Már nem László Csaba az indiai Chennaiyin FC vezetőedzője – áll a labdarúgócsapat minapi közleményében.

Vakcinakeringő: az Eu a Pfizer és a Moderna oltóanyaga mellett tette le a voksát, nem is rendel több AstraZenecát és Jo…

A legjobb oltás az, amit már beadtak, tartja a mondás. A jövőben viszont az mRNS-alapú oltóanyagok beszerzésére összpontosítanak.