Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megszólalt a szakember: ezért ilyen őrületesen drága a gyümölcs

Két év alatt csaknem a duplájára nőttek itthon a gyümölcsárak. A soha nem tapasztalt drágulás hátterében két jól beazonosítható tényező áll.

Ilyen még nem történt Magyarországon - emiatt áll a Hableány-nyomozás

Napi.hu
-
 Ma 13:30Belföld

Ukrajnában ragadt a koronavírus-járvány miatt a Hableány-katasztrófában érintett másik Viking szállodahajó, az Idun ukrán kapitánya. Egészen eddig nem volt rá példa, hogy bűnügyi felügyelet alá helyezett gyanúsított elhagyhatta volna az országot - írja a Magyar Nemzet.

Íme, a vakcinázás sorrendje: Ilyen sorrendben olthatjuk be magunkat Szlovákiában

Nyitókép: webnoviny.sk Ma megkezdődött a 85 év feletti személyek regisztrálása a koronavírus elleni oltásra. A gond az, hogy nem minden járásban. A minisztérium vélhetően az egyes oltóközpontok felállására vár ott is, ahol egyelőre nincs rá mód. Javasolt lenne az elektronikus regisztráció mellett a telefonos időpontfoglalás lehetősége is.   A kriti

A Tether körüli kérdések: akkor most van dollár vagy nincs?

A kriptovaluták piacán jelenleg a legnagyobb hír egyértelműen a bitcoin szárnyalása, a legtöbb írás az újabb befektetőkről, várható árfolyamokról szól.

Soha nem készült ilyen pontos videó az RNS-ről

24.hu
-
 Ma 12:01Infotech

Rendes adatokra épül, nincs benne semmilyen következtetés vagy becslés.

Drámai részletek, a gödöllői HÉV-en brutálisan összevert nő állapotáról

A nő nem hagyta, hogy megerőszakolják, ezért támadója agyba-főbe verte.

A most érkezett Pfizer-szállítmány néhány nap alatt elfogy, a következő szállítmányra még egy hetet kell várni

Origo
-
 Ma 11:52Belföld

Egyre többen regisztrálnak az oltásra, de ennek üteme, gyorsasága a vakcinák érkezésétől függ. Mivel akadozik a szállítás és a beszerzés az Európai Unióban, kiemelten fontos más országokkal is tartani a kapcsolatot.

Jön Joe Biden és a koronavírus-oltás - Mibe tegyük most a pénzünket?

Holnaptól kicsit más Amerikára fogunk ébredni, ma történik meg Joe Biden beiktatása. Ez nem biztos, hogy a tőkepiacoknak nagy öröm lesz összességében, de vannak szektorok, amelyek profitálhatnak belőle. A globális piaci kilátások szempontjából a legnagyobb kérdés, hogy mikorra lesz meg az átoltottság a koronavírus ellen, Európában…

Ilyen elnöki beiktatási ceremónia még nem volt - képek a washingtoni előkészületekről

Az amerikai elnöki beiktatási ünnepséget 1937 óta mindig január 20-án tartják. A mostani ceremónia jelentősen különbözik a korábbiaktól, ugyanis a járványhelyzet és az esetleges tüntetések miatt az Egyesült Államok történetének eddigi legnagyobb mértékben biztosított elnöki beiktatására készülnek. A kiemelt óvintézkedéseket egyebek…

Termékvisszahívás: ha ilyen céklát vettél, semmiféleképpen ne edd meg!

Az üzletlánc figyelmeztette vásárlóit, hogy visszahívja egy márka termékét.

Termékvisszahívás: ha ilyen céklát vettél, semmiféleképpen ne edd meg!

Az üzletlánc figyelmeztette vásárlóit, hogy visszahívja egy márka termékét.

Ilyen arccal születhet újjá a Krisztina tér 8.

24.hu
-
 Ma 11:34Kultúra

A Budavári Önkormányzat által közzétett látványtervek még nem kaptak zöld utat a Kormányhivataltól, de az ügy azokat látva kedvező véget érhet.

Nébih: nem érintkezhetnek élelmiszerrel többé ilyen anyagok, betiltják az Eu-ban a forgalmazásukat

Az Európai Unió tagállamaiban tilos azoknak az élelmiszerekkel érintkező termékeknek a forgalmazása, amelyek műanyagot és bambuszt együttesen tartalmaznak, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a következő negyedévig biztosít türelmi időt a forgalmazóknak, hogy kivonják ezeket a termékeket a forgalomból – közölte a hivatal…

Az OTP-től vett fel kölcsönt? Ezt kell most tennie!

Tájékoztatót adott ki a legnagyobb magyar bank arról, mit tehetnek, illetve mit kell tenniük ügyfeleiknek az idei hitelmoratóriummal kapcsolatban. A nyilatkozati lehetőségeket több csatornán is biztosítják.