Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 449 hír

Ilyen lett a felújított Bélatelepi út és a Csévéző utca

Az elvégzett rekonstrukcióval felújították – illetve ahol szükséges volt, teljesen cserélték – az útpályát, a vízelvezetési rendszert, a járdát (ez utóbbit akadálymentesítették is), és az ingatlanoknál új kapubehajtókat alakítottak ki.A Bélatelepi út és a Csévéző utca vonalvezetése nem változott, azonban az útpályát kiszélesítették a buszmegállókná

Két ár egy terméken: melyiket kell kifizetni?

Jogmagazin
-
  Ma 21:15 Gazdaság

Elég sokszor előfordul az üzletekben, hogy egy-egy termék két különböző eladási árral van feltüntetve, így a fogyasztó nem tudja bizonyosan, hogy mennyibe kerül az általa kiszemelt termék. Melyik árat kell kifizetni? A kérdésre meglehetősen a válasz nagyon egyszerű és egyértelmű. A válasz megadásához a fogyasztóvédelmi törvényt kell…

Ilyen volt Pamela Anderson titkos esküvője

Blikk
-
  Ma 21:15 Bulvár

Pamela Anderson (52) és Jon Peters (74) titokban házasodtak össze hétfőn Malibuban. A pár nem most ismerte meg egymást, 30 éve már randiztak egymással a Playboy-villában.

Télen is zajlik az élet Badacsonyban: ilyen ínycsiklandozó programok várnak

HelloVidék
-
  Ma 21:06 Utazás

Mára 10 étterem csatlakozott a 2018-ban indult Gasztrohegy nevű programhoz, mellettük szálláshelyek, busz, bérlet és vezetett túrák segítik Badacsony gasztronómiájának megismerését. A badacsonyi helyek összefogásával itthon először valósult meg ilyen különleges gasztrotúra - mutatjuk, milyen tematikus hétvégék várhatók tavaszig!

Gáspár Győző helyre tette Schobert Norbit: ilyen egy "IGAZI férfi"

Nool
-
  Ma 20:10 Belföld

Gáspár Győző közösségi oldalán tette közzé, mennyire nem ért egyet Schobert Norberttel.

Na, szerintünk meg ilyen egy nő teste szülés után

Nosalty
-
  Ma 20:01 Életmód

Szóval valahogy így fest a szülés utáni nő teste (és lelke) – a valóságban. Szerintünk.

Melyik zöldségtől lehetsz szebb és egészségesebb?

Jól tudjuk, hogy a friss zöld saláták sok vitamint, ásványi és rost anyagot tartalmaznak. Naponta asztalunkra kellene helyezni valamilyen formában, hiszen a rendszeresen zöld salátát fogyasztóknak magasabb az E-, C-vitamin, likopin és folsav szintje, mint a salátakerülőké.

Újabb és újabb történelmi mélypontra gyengül a forint

Hétfő reggel nem sokon múlt, hogy megdőljön a novemberi csúcs, voltak olyan percek, amikor 337 forint fölé emelkedett az euró árfolyama. A szakértők szerint akár a 340-350 forintos euróárfolyam sem kizárt.

A messzi-messzi galaxis melyik részén játszódnak a Star Wars filmek?

Ziro
-
  Ma 19:00 Kultúra

Hogyan bővült az évek során földrajzilag is az univerzum? A cikk kifejezetten a filmes helyszínekre fókuszál.

Ők lettek az Árnyvadászok: A végzet ereklyéi sorozat magyar hangjai!

Sorok között
-
  Ma 18:52 Színes

Nemrég derült ki, hogy ezen a héten szerdán mutatja be a Viasat 6 a Shadowhunters-t, aminek a címe Árnyvadászok: A végzet ereklyéi lett. Az epizódok minden szerdán 23:00-kor kerülnek képernyőre a Viasat 6 műsorán. A Mentrum.hu oldal kiderítette, hogy kik lesznek a sorozat magyar hangjai, íme a lista. Kíváncsian várom milyen lesz…

Kiderülhet, mitől nő ilyen hatalmasra a titokzatos óriáskalmár

A busz méretű, tányérnyi szemű monstrumnak még egyetlen példányát sem tudták élve elfogni, de lefotózni is csak 2004-ben sikerült először.

Kiderülhet, mitől nő ilyen hatalmasra a titokzatos óriáskalmár

Baon
-
  Ma 17:50 Színes

A busz méretű, tányérnyi szemű monstrumnak még egyetlen példányát sem tudták élve elfogni, de lefotózni is csak 2004-ben sikerült először.

Kiderülhet, mitől nő ilyen hatalmasra a titokzatos óriáskalmár

A busz méretű, tányérnyi szemű monstrumnak még egyetlen példányát sem tudták élve elfogni, de lefotózni is csak 2004-ben sikerült először.

Ilyen választási ígéret is csak Izraelben képzelhető el

Beni Ganz izraeli ellenzéki vezető kilátásba helyezte a Jordán völgyének annexióját abban az esetben, ha pártja győzelmet arat a március 2-ára kitűzött előrehozott parlamenti választáson – közölte egybehangzóan az izraeli sajtó kedden. "A választásokat követően majd síkra szállunk azért, hogy a szuverenitást a nemzetközi közösséggel…

Csak az egyik baba lány! De vajon melyik? - Teszt

Cafeblog
-
  Ma 17:45 Blog

Nagyon érdekes személyiségteszt következik ami egy kis gondolkodásra is ösztönöz Adott egy kép rajta 4 gyermek Aranyos mind ez nem is kérdés