Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Továbbra sem történt előrelépés Brexit-ügyben

Nem történt áttörés Theresa May brit kormányfő és Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnök szerda esti brüsszeli találkozóján, azonban abban megállapodtak, hogy tovább folytatják a tárgyalásokat az Egyesült Királyság rendezett európai uniós kiválása érdekében.

Így még biztosan nem látta Hosszú Katinkát

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő tőle egészen szokatlan képet osztott meg az Instagramján: egy mélyen dekoltált estélyiben, ékszerekkel felszerelkezve, vérvörös rúzzsal pózol a tükörnek, amiről készített is gyorsan egy szelfit. „Színezd ki a Világot, mert az élet túl egyszerű fekete-fehéren”– írta a kép alá.

Egy éve történt a Kuciak-gyilkosság – Szlovákiában és külföldön is megemlékeznek a tragédiáról

Parameter
-
  Ma 09:17 Határtalan

Szlovákiában 36, külföldön pedig 22 városban tartanak megemlékezést. Pozsonyban az SNP téren gyűlnek össze az emberek, a megmozduláson polgári társulások képviselői, színészek, zenészek, valamint Ján Kuciak édesapja is felszólal. „Már egy éve tartanak a követeléseink. Továbbra is a gyilkosság kivizsgálását, valamint egy megbízható…

Nincs elég orvos, májusig nem "ügyel" a Péterfy érsebészete

Egyelőre csak az  ügyeletet érinti az orvoshiány a Péterfy Kórház érsebészetén.A Nemzeti Népegészségügyi Központ határozata alapján március elsejétől átmenetileg átveszik ezt a feladatot a Péterfytől. A kórház igazgatója, Dr. Flóris István februárban értesítette a hivatalt arról, hogy a Péterfy Kórház és Rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Tr

Bár csökken a diáklétszám, nem zárnak be iskolákat a Székelyföldön

A következő tanévben nem várható drasztikus átalakítás a Hargita és Kovászna megyei óvoda- és iskolahálózatban, viszont közös probléma, hogy a szakoktatást még nem sikerült vonzóvá tenni a diákok számára. 

Bár csökken a diáklétszám, nem zárnak be magyar iskolákat a Székelyföldön

A következő tanévben nem várható drasztikus átalakítás a Hargita és Kovászna megyei óvoda- és iskolahálózatban, viszont közös probléma, hogy a szakoktatást még nem sikerült vonzóvá tenni a diákok számára. 

Nem gond többé a nitrátjelentés – Így csökkentheti gazdasága adminisztrációs terheit

Új termékével rögtön Nemzetközi Termékfejlesztési Díjat nyert a Karintia Kft. a 2019-es AgromashExpo és AgrárgépShow kiállításon. A Farmdok egy nyilvántartásvezető- és kezelő szoftver, ami jelentősen csökkenti a termelők adminisztrációs terheit, gyakorlatilag kiváltja a régi táblatörzskönyvet.

MTEL: Csalódás is, meg nem is!

TőzsdeFórum
-
  Ma 09:12 Pénzügy

Maradt a 25 forintos osztalék javaslat a tavalyi év után és az idei év után is mindössze 27 forint a terv.

Nem túl jó a levegő Debrecenben

Kedden a riasztási, szerdán a tájékoztatási küszöbértéket haladta meg a szálló por légköri koncentrációja Debrecenben - közölte a városháza sajtószolgálata csütörtök reggel az MTI-vel.

Hírösszefoglaló: Nem segített a magyar útlevél

Nem segített a magyar útlevél A Munkács–Budapest vonatra váltott jegyet, de csak Csapig jutott. A...

"Okos" csomagolást is bevetne az élelmiszerpazarlás megfelezésére a német kormány

Az élelmiszerhulladék 50 százalékos csökkentését célzó stratégiát fogadott el szerdai ülésén a német kormány, az évente 11 millió tonnás mennyiséget 2030-ig kellene megfelezni. (Zöldzóna)

Parragh: A túlóratörvény üzenet volt a német nagytőkének

Index
-
  Ma 09:09 Gazdaság

Hogy érdemes Magyarországon befektetni.

Nem elégedett a Mercedes – valóban lemaradtak volna?

M4 Sport
-
  Ma 09:07 Forma1

Pillanatnyilag jobb a Ferrari, de a döntő a második hét lesz.

Békés megyében történt

Police
-
  Ma 09:04 Baleset-bűnügy

Békés megyében történt Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 02. 17., v - 08:25 Orosházán lopás, Békéscsabán pedig közokirat-hamisítás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Nem térhet vissza az USA-ba egy dzsihadista nő

24
-
  Ma 09:02 KülföldUSA

Szerintük nem amerikai állampolgár.