Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Halálos áldozatokkal járó lövöldözés volt egy iskolánál az USA-ban

Két halálos áldozata és 17 sebesültje van kentuckyi középiskolában elkövetett keddi lövöldözésnek.

Tudták a halálkamion szervezői, hogy fuldokolnak a menekültek, de nem érdekelte őket

A 71 menekült halálát okozó banda tárgyalásán döbbenetes hangfelvételeket hallgattak meg. A csempészek először röhögcséltek rajta, hogy a kamion rakterébe zárt emberek levegőért könyörögve dörömböltek, később az egyikük azt mondta, azt akarja, hogy haljon meg mindegyik menekült.

Szabó T. Anna költő volt az Olvasólámpa vendége

Veol
-
  Ma 20:38 Kultúra 

Pályája fordulópontjairól is beszélt Szabó T. Anna költő egy minapi irodalmi esten a Dubniczay-palotában.

Repülő ütközött helikopterrel Németországban

Index
-
  Ma 20:37 Baleset-bűnügy 

Négy ember meghalt a balesetben.

Jósnőnek adták ki magukat, és nagyot kaszáltak – volna, ha nem kapják el őket

Noizz
-
  Ma 20:36 Színes 

Áldozataikról „leszedték” a rontást, amiért utólag kemény összeget kértek el.

Soha el nem készült képregényfilm folytatások - III. rész

IGN
-
  Ma 20:36 Film 

Az egyik csodálatos, a másik fantasztikus, de már nem térnek vissza Cikksorozatunk harmadik, befejező részében újabb 5 olyan képregényfilmmel foglalkozunk, ami tovább szőtte volna egy-egy hős történetét, ám végül nem jutott el a vászonig.

Ezt kell most tenni, hogy a Testről és lélekről megkaphassa az Oscar-díjat

A minőség diadala – így összegezte a csekély forgalmazói kampánnyal megtámogatott Testről és lélekről sikerét Kárpáti György. A filmkritikus megjegyezte: a svéd film a legnagyobb favorit, de Enyedi Ildikó alkotása jó esélyekkel indul.

Hatalmas krokodillal úszott a férfi, mégis más miatt vonta magára a figyelmet

Bors Online
-
  Ma 20:30 Bulvár 

Nem mindennapi dologra vállalkozott az ausztrál John Rutherford, aki egy hatalmas kifejlett krokodillal úszott egy medencében, igaz el voltak kerítve egymástól. Ahogy azt a Mirror is megjegyzi, ez bizony olyan dolog, amitől a legtöbben frászt kapnak, de minimum megnövekedik az ember pulzusszáma. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a férfi…

A hordozható atomreaktorral még közelebb kerültünk a Mars meghódításához

Elon Musknak és a SpaceX-nek köszönhetően ma már karnyújtásnyira van a technológia, hogy záros határidővel el tudjunk utazni a Marsra, azonban más tudósokon és vállalatokon múlik, hogy a bolygón megmaradhassunk majd a későbbiekben - akár hosszabb távon is. A Space legfrissebb beszámolója szerint ehhez jutottunk most…

Ha nem tűnt volna fel, Németh Szilárd volt az Arany János-emlékév fővédnöke

Jobban sikerült titkolni, mint az 1300 befogadott menekültet.

Egyre népszerűbb a turisták körében Budapest

Híradó
-
  Ma 20:06 Belföld 

2017-ben rekordszámú turista érkezett Budapestre, ami azt is jelenti, hogy voltak olyan időszakok, amikor már-már túlterheltté vált a főváros.

A Mueller-bizotság meghallgatta az amerikai igazságügyminisztert

A 2016-os amerikai választási folyamatba történt, feltételezett orosz beavatkozást vizsgáló, Robert Mueller vezette különleges bizottság még a múlt héten meghallgatta Jeff Sessions igazságügyi minisztert (képünkön) - írta a The New York Timesra hivatkozva az MTI.

Átlagosan 20 százalékkal növeli a Lidl a bolti és raktári fizikai munkavállalói bérét

A Lidl Magyarország március 1-jével átlagosan 20 százalékkal emeli a 8 órás munkaidőben dolgozó bolti és raktári fizikai munkavállalók, valamint az üzletvezetők bérét. Ezt követően a bolti dolgozók havi keresete eléri majd a bruttó 290 ezer és 320 ezer forintot, az üzletvezetők havi fizetése pedig bruttó 658 ezer forinttól 720 ezer forintig terjedh

Nem várt pofon: a Kurz-kormány támadta meg a paksi bővítést

Válasz
-
  Ma 20:01 Belföld 

Az ellenségeknél többet ártani csak a barátok, vagy legalábbis a vélt barátok tudnak. Donald Trump után Sebastian Kurz is csalódást okozhat a magyar kormánynak.

Annyira titkos volt Hadházy "találkája", hogy ő maga írta ki a Facebookra

Propeller
-
  Ma 20:00 Belföld  Jobbik LMP

Míg a kormány titkos találkozót emleget Vona Gábor és Hadházy Ákos pártvezetők közt, addig utóbbi szerint egy olyan eseményre volt hivatalos, amelyen maga is korábban előadott, és itt futott össze Vonával. Napok óta nem hallani mást a kormánytól és sajtójától, hogy titokban találkozott Hadházy Ákos, az LMP társelnöke Vona Gáborral, a…