Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

5 jól menő videojátékos sorozat, amely majdnem eltűnt a süllyesztőben

IGN
-
 Ma 14:39Gaming

Pár rossz epizód, néhány kényszerpihenővel töltött esztendő és véget érhet egy egykor legendás videojátékos franchise – hála az égnek azért akadnak kivételek, amik szinte a sírból tértek vissza.

Heti makronaptár - Államháztartási adatok érkeznek a jövő héten

A következő héten a Központi Statisztikai Hivatal nem tesz közzé jelentést, így az egyetlen fontosabb adat a Pénzügyminisztérium (PM) részletes tájékoztatója lesz az államháztartás tavaly decemberi és egész éves helyzetéről.

Aszad-párti szíreknek lehetett köze a Bejrútban felrobbant rengeteg ammónium-nitráthoz

Eredetileg Grúziából tarott volna Mozambikba a Bejrútban felrobbant nagy mennyiségű ammónium-nitrát. Lehetséges, hogy megvan, hogy kiknek a tulajdonában volt, amikor felrobbant.

A jövő héten megérkeznek az adóvégzések

Az Adóhivatal kiszámolta az idei évre vonatkozó önfoglalkoztatásból származó jövedelemre vonatkozó illeték és a kötelező társadalombiztosítási járulék összegét az átalányadót fizető vállalkozók számára.

Svájc az első országok közt lehet, ahol a lakosság felét beoltják

A Moderna 7,5 millió adag vakcinát szállít Svájcnak az év közepéig

Ilyen játék lenne a Bloodborne, ha PS1-es korszakban jelent volna meg!

Metabro
-
 Ma 14:24Gaming

Kíváncsi vagy, hogyan nézne ki a Bloodborne PS1-en?

Vasárnap elkezdett befagyni a Balaton (videó)

A jégképződés leginkább a Balaton déli partján indult meg.

Kéktúrázni télen is lehet, a Balatont is érinti

A teljesítménytúrákat továbbra is tiltják, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne kihívásokat találni és teljesíteni. Az Országos Kéktúra ráadásul több szempontból még az instant köröknél is ideálisabb.

Ilyen van? Koronavírusos fagyit találtak Kínában!

Nehéz eldönteni egy fikciónak tűnő hírrel kapcsolatban, -amiben manapság nincs hiány- hogy a képzelet szülte-e, vagy maga a valóság. A fagyi és a koronavírus egy mondatban különösen hangzik, de -ahogy az alábbiakból kiderül- tény.

Éjszakai klubbá alakította autóját a taxisofőr

Konstantinos Bekio görög taxisofőr mindent megtesz azért, hogy emelje utasainak hangulatát a koronavírus bezártsága közepette, így taxijába az éjszakai szórakozóhelyek hangulatát csepmészte, villogó fényekkel és

Átmeneti búcsú a téltől: jövőhéten 14 fok is lehet!

Átmeneti búcsú a téltől: jövőhéten 14 fok is lehet! Átmeneti búcsú a téltől: jövőhéten 14 fok is lehet! Hétfőn dermesztő hideg valószínű, erről itt olvashat.Keddtől fokozatosan enyhülni fog az idő az ország nagy részén, de szerdáig északkeleten még további havazásokra van kilátás. Csütörtökön és pénteken már 13-14 fokot is mérhetünk a…

Jégpáncél veszi körbe a Balaton-partot, a Velencei-tó már teljesen befagyott + videók

Megindult a jégképződés a Balaton déli partján: a partra kicsapódó víz a növényekre, tereptárgyakra is ráfagyott. A jégképződés azonban nem lesz tartós, jövő hét közepére jelentős enyhülés jön.

Lerántották a leplet a legújabb robottankról - Így néz majd ki a jövő harcjárműve

Megkezdte a Milrem Robotics a Type-X Robotharcjármű (RCV) tesztelését, melyről egy látványos videót is közzétett az észt vállalat. A többcélú fegyverplatform elsősorban felderítésre és tűztámogatásra lesz alkalmas; alapvetően távirányítással kezelik majd, de mesterséges intelligenciával is felszerelik, amely a navigációban segít majd.