Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 414 hír

Ilyen árakkal kell számolnunk idén a fenyőfák kapcsán: nem érdemes sokat várni

Liner
-
 Ma 10:55Életmód

Az Infostart konkrét árakat is közölt, és megtudhattuk, hogy nem érdemes túl sokat várni a fenyőfák megvásárlásával kapcsolatban.

Ajánlott figyelni: ilyen tüneteket okoz a gyógyszerallergia

Számos gyógyászati készítmény kiválthat allergiás reakciót. Ilyen esetben meg kell keresni, hogy pontosan melyik a problémás összetevő, amely a panaszokat okozta.

Brazil kutatóintézet: 2008 óta nem volt ilyen nagymértékű erdőirtás Amazóniában

Tavaly augusztus és idén július között olyan nagymértékű volt az erdőirtás az Amazonas-medence brazíliai részén, hogy arra 2008 óta nem volt példa – közölte hétfőn a brazil tudományos és technológiai minisztérium űr- és légkörkutatási intézete (INPE), amelynek feladata az esőerdők állapotának figyelemmel kísérése.

Ilyen volt Marco Rossi gyerekkora

Teol
-
 Ma 10:15Sport

Az orvoslásra hivatásként tekintett, a futball viszont a szenvedélye volt.

Ilyen lesz a Mecsek Discovery Center

Két éven belül természetismereti látogatóközpont létesül a Mecsekben egy magyar–horvát határon átnyúló együttműködési program INTERREG pályázatának támogatásával – közölte a Mecsekerdő Zrt.

Lesznek itt újdonságok – Kiszivárgott egy friss Cold War játékmód

Annak ellenére, hogy a Call of Duty: Black Ops Cold War csak néhány hete jelent meg, a Treyarch folyamatosan igyekszik fenntartani az érdeklődést a játék iránt. Néhány napja megjelent egy új map, a Nuketown, közben pedig a fejlesztők folyamatosan dolgoznak az új tartalmakon. Most egy új játékmód, a Dropkick szivárgott ki a megjelenés előtt. A

4,6 százalékkal esett vissza a GDP a tavaly ilyenkorihoz képest

A második negyedévhez viszonyítva viszont a harmadikban 11,4 százalékkal nőtt, de hát volt is honnan feltápászkodni.

A munkaerő prioritások változásával emberközpontúbb munkahelyek lesznek, mint valaha

Realista
-
 Ma 10:00Otthon

A JLL globális felmérése rávilágít, hogy a gyorsan változó munka világában a jövő munkahelye sokoldalú és hibrid lesz, középpontban a felhasználó-központú megoldásokkal.

Drágábbak lesznek a jövő évi autópálya-matricák

Változnak a 2021-es autópálya-matricákat árai: egy személyautó tíznapos matricája 3640 forintba kerül majd.

2008 óta nem volt ilyen nagymértékű erdőirtás Amazóniában

Egy év alatt több mint 11 ezer négyzetkilométernyi - vagyis naponta 4340 futballpályányi - esőerdőt vágtak ki. A megelőző egy évhez viszonyítva ez 9,5 százalékos növekedés - tette hozzá az INPE. Az amazóniai esőerdőt a térség más országaiban is pusztítják, például Kolumbiában, ahol fegyveres bandák elűzik a védett területekről az erdőőröket -…

Hűha, ilyen most egy tökéletes esküvő: Csodás boldogság az ifjú párra

Ripost
-
 Ma 09:30Életmód

A koronavírus fájdalmasan érintette azokat is, akik idén tervezték összekötni az életüket. Hiszen nem lehet lagzit tartani hatalmas vendégsereggel. Egy új esküvő-trend szerint azonban ettől még lehet szép a menyegző...

Ilyenkor naponta harminc lakástűzhöz riasztják a tűzoltókat

Ősszel és télen naponta harminc lakástűzhöz riasztják a tűzoltókat, átlagosan negyvenöt percenként kigyullad egy lakás Magyarországon.

Ilyen időt jósólnak az év hátra lévő részére

Noizz
-
 Ma 08:33Bulvár

Erre a hétre még az átlagosnál hidegebb időt mutat az előrejelzés, utána viszont jöhet a langymeleg ünnepi időszak.

Ezek lesznek a 2021-es év menő lakber színei

Minden év végén nagy kíváncsisággal várjuk, hogy a nagyobb festékgyártó cégek előrukkoljanak a következő év meghatározó színárnyalatival. Milyen színek hódítják meg a 2021-es évet? Mi már tudjuk a választ!