Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Zack Snyder szerint a Warner "megkínozta őt" a Snyder vágás készítése során, mert "ők már csak ilyenek"

IGN
-
 Ma 10:39Film

Bár a direktor saját bevallása szerint örül annak, hogy elkészülhetett Az igazság ligája rendezői változata, az Uproxx-nak adott interjúja alapján sokat kellett (el)tűrnie miatta.

Videó: Ilyen Volt A Rendhagyó Vitorlabontó Ünnepség!

A koronavírus járvány miatt, óvatosságból csak nagyon szűk körű vitorlabontó ünnepséggel kezdődött a szezon a Balatonon. Az eseményen beszédet mondott dr. Kontrát Károly, parlamenti államtitkár, dr. Bóka István, Balatonfüred polgármestere, Gerendy Zoltán, a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke, valamint Holczhauser András az Mvsz főtitkára is. Az…

Próbababával együtt lopott ruhát Sándor, a rendőrök nem díjazták a mutatványt

Május 11-én kedden, dél környékén, egy II. kerületi bevásárlóközpontnál járt F. Sándor, aki úgy döntött, 

A Dunába esett egy egyetemista az Erzsébet hídról

A vízimentők két hőstettéről számolt be a rendőrség. Egy otthonról elszökött fiút találtak meg és egy Dunába esett egyetemistát mentettek ki a vízből.

A Dunába esett egy fiatal az Erzsébet hídról

Az eset szombat késő este történt.

A legkülönfélébb emberek állnak ki Dobrev Kláráért egy videóban: a kormányváltó hangulat kialakult

“A tisztességes sokak; orvostól tanárig, nyugdíjastól diákig, akiknek a mindennapi küzdelmei nélkül nincs Magyarország. Amíg ők mögöttem állnak, nekem vannak a legfontosabb támogatóim” – írja

A világon egy helyen nem sárga, hanem kék a McDonald’s boltíves logója

A McDonald’s dupla boltíves logója a világ egyik legismertebb szimbóluma, nagy meglepetésre azonban nem mindenhol sárga: Sedonában például kék.

Sokat buktak a járványon a fiatalok egy felmérés szerint

A komoly bevételcsökkenésről nyilatkozókkal közel azonos volt azoknak a harminc év alatti fiataloknak az aránya, akiknek a pénzügyi helyzetét nem befolyásolta a járvány.

James Gunnt napi rendszerességgel fenyegetik meg Az Öngyilkos Osztag kapcsán, méghozzá egy nagyon hülye okból

IGN
-
 Ma 10:27Film

A direktor hol máshol, mint Twitteren mesélt arról, hogy milyen fenyegető üzeneteket szokott kapni és mit gondol róluk, de elárult pár érdekességet az augusztusban érkező filmmel kapcsolatban is.

Kilométeres torlódás Ausztria felé, akár egy órát is várakozhatunk a sorban

Az erőteljesen megnövekedett forgalom miatt több kilométeresre nőtt az Ausztria irányába határátlépésre várakozó kocsisor hossza.

Egyesítette a kispehelysúlyú világbajnoki öveket

Monokli
-
 Ma 10:26Boksz

Két veretlen világbajnok csapott össze Kaliforniában - előzetesen talán Nery volt az esélyesebb a győzelemre.

Elég egy gyerek

Womagic
-
 Ma 10:25Életmód

Egy gyerekem van. Csak? Mindössze? Nem hiszem. Nekünk épp elég, és mindhármunknak pont jó így. Persze volt idő, amikor úgy gondoltam, hogy szeretnék még egyet, de hamar rájöttem, hogy ezt az az énem akarja, amelyik a társadalmi konvencióknak akar megfelelni. Amelyik be akarja gyógyítani saját egykeségének tulajdonított sérelmeit, de…

Megnézték, mi történne, ha egy aszteroida eltalálná Közép-Európát

Az Egészségügyi Világszervezet ma megjelent részletes ajánlásában megerősítette: a kínai Sinopharm-vakcina hatásos és biztonságos az időseknél is.