Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Meghalt egy koronavírusos csecsemő Chicagóban

Eddig Kínában volt csak egy, egyévesnél fiatalabb áldozat, neki más betegsége is volt. Az amerikai orvosok vizsgálják a halál pontos okát.

Kotor: séta egy ékszerdoboz körül

Vaskarika
-
  Ma 00:40 Életmód

Az elmúlt tíz év során ívelt fel Montenegró turisztikai keresettsége, valljuk be, nem véletlenül. Maga az ország is csodák halmaza, ám ha beutazunk Európa legdélebbi "fjordjába", a tivati és a kotori öbölbe, meg fogjuk érteni, hogy a tizenkét órás autós utazás bőven értékarányos élményeket kínál!

Árokba hajtott egy gépkocsi Szolnokon

Árokba hajtott egy személyautó Szolnokon, a Kertész utcában. A balesethez műszaki mentés céljából a város hivatásos tűzoltói vonultak ki. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen.

Árokba hajtott egy gépkocsi Szolnokon

Árokba hajtott egy személyautó Szolnokon, a Kertész utcában. A balesethez műszaki mentés céljából a város hivatásos tűzoltói vonultak ki. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen.

Hajdúszoboszlói kerékpártúra, a Tour de Hongrie egyik állomásán

Bringázás
-
  Tegnap 23:58 Életmód

A 2020. évi Tour de Hongrie első napjának befutója Hajdúszoboszlón lesz. A verseny időpontja még bizonytalan, de addig is egy kellemes tavaszi bringázással ismerjük meg a város értékeit.

Amerikában is meghalt egy koronavírusos csecsemő

Ilyen fiatal áldozatot eddig csak Kínából jelentettek, de annak más betegsége is volt. A chicagói orvosok vizsgálják az esetet.

Amerikában meghalt egy egyévesnél fiatalabb koronavírusos gyerek

Csecsemő halálát eddig csak Kínából jelentették, de neki más betegsége is volt. A chicagói orvosok vizsgálják az esetet.

Exkluzív interjút adott az Atv Híradójának az egyik koronavírus-fertőzött újbudai háziorvos!

László Imre Újbuda Dk-s polgármestere a Facebookon jelentette be, hogy az általa vezetett Xi. kerületben 2 háziorvos is megfertőződött a koronavírussal. Koronavírusos lett két háziorvos Újbudán Egyikük a tízezer lakosú Őrmezőn, másikuk Gazdagréten dolgozott. Jelenleg mind a ketten házi karanténban vannak. Az egyik háziorvos interjút adott az Atv…

A dunaszerdahelyi üzletekben sem lenne egyszerű a testhőmérséklet-mérés kivitelezése, a kormány módosított az intéz…

Parameter
-
  Tegnap 22:41 Határtalan

Mint ismert, a Közegészségügyi Hivatal a héten kiadott rendelkezése értelmében a gyárakba, kórházakba vagy a nyitva tartó üzlethelyiségekbe történő belépés előtt kötelező lett volna megmérni a dolgozók, páciensek, vásárlók testhőmérsékletét. A legtöbb gyárban és kórházakban ez már napok óta működő gyakorlatnak számít, az üzletekben…

„Minden kultúra egyenlő”: káoszba torkolltak a kijárási tilalmak Afrikában

888
-
  Tegnap 22:10 Külföld

A kenyai rendőrség könnygázzal oszlatta fel a tömeget egy kompkikötőben, míg a Dél-afrikai Köztársaságban rendőri túlkapásokra került sor. A kontinensen hivatalosan körülbelül négyezerre emelkedett a fertőzöttek száma szombaton.

Bill Gates: le kellene zárni az egész Egyesült Államokat

Bill Gates a CNN-nek adott interjújában azt mondta, sokkal rosszabb a helyzet, mint ahogyan azt megítélik az emberek. A teljes Egyesült Államokat le kéne zárni, hogy teljesen meg lehessen állítani a vírus terjedését.

Karanténban egy buszvezető, mert leköpték

NLC
-
  Tegnap 21:44 Belföld

Eldurvult a helyzet egy buszon. Az üzemorvos önkéntes karantént javasolt a sofőrnek.

Egy olimpiai hős is megfertőzödött Iránban

M4 Sport
-
  Tegnap 21:40 Sport

Irán az egyik legsúlyosabban érintett ország a koronavírus-járványban.